Forum » Loža » Cestnina Dunaj - Bratislava
Cestnina Dunaj - Bratislava
kramerica ::
Živjo,
a kdo kaj iz izkušenj ve če je potrebno imeti vinjeto za furo do Bratislave.
Plan imam iti po avtocesti do Dunaja, potem pa od tam proti Bratislavi.
Glede uporabe vinjete za tisti mali odsek kroži več informacij. Eni da moraš imeti, drugi da ni potebno.
Na AMZS piše da ni potebno, ampak spet v neki drugi debati na forumu trdijo da so tiste informacije stare?
Ma kdo kaj frišnega?
a kdo kaj iz izkušenj ve če je potrebno imeti vinjeto za furo do Bratislave.
Plan imam iti po avtocesti do Dunaja, potem pa od tam proti Bratislavi.
Glede uporabe vinjete za tisti mali odsek kroži več informacij. Eni da moraš imeti, drugi da ni potebno.
Na AMZS piše da ni potebno, ampak spet v neki drugi debati na forumu trdijo da so tiste informacije stare?
Ma kdo kaj frišnega?
- spremenil: kramerica ()
pegasus ::
Za po slovaški sem vedno kupoval vinjeto. Par evrov ni sile.
Če greš samo do Bratislave, razišči kako lokalno cesto, ni ti treba ravno po avtocesti it.
Če greš samo do Bratislave, razišči kako lokalno cesto, ni ti treba ravno po avtocesti it.
-žiga- ::
Nazadnje sem bil v Bratislavi 2010 in nisem imel vinjete (ker sem verjel informacijam na AMZS). Ustavil me ni nihče.
Lahko greš pa na izvoz Kittsee in po magistralki do centra.
EDIT: Malo sem gledal avstrijske strani. Očitno se kar potrebuje vinjeta. Je pa za tisti odsek res škoda zgubljat čas z nakupom in je bolje iti po lokalni cesti.
Lahko greš pa na izvoz Kittsee in po magistralki do centra.
EDIT: Malo sem gledal avstrijske strani. Očitno se kar potrebuje vinjeta. Je pa za tisti odsek res škoda zgubljat čas z nakupom in je bolje iti po lokalni cesti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -žiga- ()
xxxul ::
2011 uradno ni bla potrebna, čeprav se je najdu kak policaj ki jo je hotu kasirat - najdi cifro ambasade za vsak slučaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hyperloop želi na SlovaškoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8977 (6250) | cegu |
» | Avto do 2000€Oddelek: Na cesti | 3971 (3325) | amigo_no1 |
» | Koliko ur vožnje od Maribora do BeogradaOddelek: Loža | 8170 (7515) | St235 |
» | Kazni za prehitro vožnjo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 31200 (28406) | ;-) |
» | Ljubljana - KatowiceOddelek: Loža | 1328 (966) | krho |