Forum » Loža » Google fail ali pač?
Google fail ali pač?
Nejcolin ::
Google praznuje prvi poletni dan. Poglejte sliko :)
Čeprav je po "večini" sveta danes prvi zimski dan.
Čeprav je po "večini" sveta danes prvi zimski dan.
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
solatko ::
Google je prisoten tudi na južnem delu zemlje, kjer pa je danes kaj?
Pojdite no že enkrat malo dlje od kokoši.
Pojdite no že enkrat malo dlje od kokoši.
Delo krepa človeka
Aston_11 ::
Pa kaj - dan se je začel daljšati, začetek pomladi je itak zgolj prevoj v funkciji, kot tak nepomemben. V bistvu se sedaj zima začne samo po koledarju, dejansko se pa dan daljša in se je zima tehnično končala, praktično pa bo sicer imela še dolg rep. V glavnem, bicikl je pel do konca zime, in sedaj, ko se začenja poletje, bo kar nadaljeval!! Jaz sem komaj čakal na današnji dan, ko se začne pomlad, poletje ali karkoli (dejansko rep od zime, ma nima veze, sem optimist). Tako da se google ni popolnoma nič zmotil.
Nejcolin ::
solatko ::
Pol dneva za južno poloblo, pol pa za severno. Kaj je tu problematičnega?
Verjetno se beboti na jugu čudijo, od kdaj je 21. december 1.dan zime in najdaljša noč, če je tam, ravno ta dan, noč najkrajša
Verjetno se beboti na jugu čudijo, od kdaj je 21. december 1.dan zime in najdaljša noč, če je tam, ravno ta dan, noč najkrajša
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Letni časi na "ZEMLJI"Oddelek: Loža | 1836 (938) | msjr |
» | Leto 2013 eno izmed najbolj vročih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 39430 (35350) | donfilipo |
» | morje - korčulaOddelek: Loža | 19576 (12895) | Hayabusa |
» | Zima, ki ni zima (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 18790 (14935) | Riff |
» | mraz, zima, sneg, led in temperature pod ničloOddelek: Loža | 3181 (2157) | username |