» »

Need for Speed: Rivals Multiplayer

Need for Speed: Rivals Multiplayer

Pipi_Karamba ::

Saj ne, da singleplayer ni posrečen, ampak včasih bi blo kul igrat tudi proti živim nasprotnikom. Na žalost je MP v igri en velik fail, ker te stalno meče v igre s samimi policaji, samimi dirkači, v igre s previsokim pingom, če pa že prideš v kako normalno igro pa vsak človek dirka sam zase. Mapa je itak tako velika, da težko sploh koga ujameš. Where is my damn lobby?!?!

Anyway, če kdo slučajno igra tole preko neta, naj me doda v Originu. Nickname je Pipi_Karamba. Kaka čist klasična dirka s folkom in policaji za repom bi čist sedla tkole ;)

RejZoR ::

Največji problem je, da sploh ne veš kaj je multi in kaj ne. Parkrat sem kot racer srečal policaje, ki so bili prav playerji (se pojavi All Drive napis) in so očitno eni sami cheaterji. Mal se dregne vame in me v 3 sekundah razbije. Dafak. Pa sem imel avto z zelo visokim durability, pa ne moreš niti slučajno orožij tolk hitro rechargat. Preostanek folka pa tolk laga, da z njimi nimaš kaj počet. Po svoje je način ok, ker se furaš po svoje in srečuješ folk po mapi, ampak po drugi strani pa pravega multija na zahtevo sploh ni več kar je zelo tečno iz razlogov kot si jih že navedel. Npr NFS Hot Pursuit 2010 je imel svoje felerje, ampak je bil multi izjemno zabaven, sem ga igral ene par mescev nazaj in folk še vedno špila zadevo. 3 leta po releasu!

Še vedno pa mi ni jasno kateri racerji so dejansko ljudje in kateri ne. Po obnašanju bi reku, da so Ai, ker so napol razbiti, pa grejo mimo Repair Shopa, ko jih lovim, spet drugič imajo take prebliske, da ne veš ali avto koneckoncev res fura neka živa oseba. Hm...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Pipi_Karamba ::

Hot Pursuit tudi sam še vedno včasih igram.

Drgač pa ja, sem že čist obupal nad Rivals, tako da več ne iščem soigralcev. Online ga laga isto kot NFS: The Run svoje čase (nemogoče igrat); avtomobili se obnašajo jako čudno včasih; določeni deli mape ti FPS potisnejo na 24, kar je v tej igri popolnoma katastrofalno, saj se ti upočasni celoten špil; svet ni pol toliko zanimiv kot v Most Wanted 2, tako da če je že treba igrat singleplayer, sem na boljšem če zaženem MW2; teksture so slabe; grafične opcije jako pomankljive...

RejZoR ::

Ne vem, grafika men ni slaba, je pa res da imam vse navito čist do konca. Tud framerate mi nikoli ne pade kej dost.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need for Speed Payback (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
699331 (5928) oo7
»

Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27841677 (28175) bambam20
»

Need For Speed: World (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17625331 (17060) Luka321
»

Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9211778 (9352) Sandi1987
»

NFS: Hot Pursuit 2 Demo

Oddelek: Igre
472822 (1707) the_unborn

Več podobnih tem