Forum » Strojna oprema » Laptop
Laptop
Camel ::
Pozdrav,
prijatu mi je dal laptop, star pribljižno pol leta. Laptop mu je padel na tla in od takrat naprej mu ne zažene windowsa. Ko se rač. prižge samo nekaj škrta (najverjetneje disk) in se ponovno zalavfa in to se ponavlja. seveda sem bil siguren, da je za napako kriv disk, vendar tudi BIOS ne zažene. Kaj bi lahko bil problem? Thx
prijatu mi je dal laptop, star pribljižno pol leta. Laptop mu je padel na tla in od takrat naprej mu ne zažene windowsa. Ko se rač. prižge samo nekaj škrta (najverjetneje disk) in se ponovno zalavfa in to se ponavlja. seveda sem bil siguren, da je za napako kriv disk, vendar tudi BIOS ne zažene. Kaj bi lahko bil problem? Thx
Riff ::
za kateri laptop pa gre ( model) pa pritiskaš pravo tipko za v bios, ja jst bi tud reku da je disk, če dela tk tk tk, al pa če odklopiš disk ker mislim da je pri vsakem prenosniku kar dostopen pa potem probaj če prideš v bios
MIHAc27 ::
ja, najprej disk ven.
Ker če ga BIOS čuti, ga verjetno poskuša prebrat kar pa ne uspe.
Če vseeno brez diska ne pride niti do BIOS... potem je za v kanto.
Ker če ga BIOS čuti, ga verjetno poskuša prebrat kar pa ne uspe.
Če vseeno brez diska ne pride niti do BIOS... potem je za v kanto.
zdravo,
disk sem dal ven in sedaj gre normalno v BIOS, kakor sem tudi upal. Mogoče ima kdo kakšen predlog kako bi preveril ostale komponente, če delajo, preden nabavim nov disk?
disk sem dal ven in sedaj gre normalno v BIOS, kakor sem tudi upal. Mogoče ima kdo kakšen predlog kako bi preveril ostale komponente, če delajo, preden nabavim nov disk?
Dolce far niente
js osebno ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4416 (3582) | MasterKiD |
» | SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20334 (2572) | Mare2 |
» | Acronis True Image - problem z clone disk...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3666 (3417) | Mare2 |
» | Nalaganje OS na drugi trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3538 (3162) | daBunks23 |
» | Linux start - pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1334 (952) | Zvezdica27 |