Forum » Kaj kupiti » par "plošča+procesor"
par "plošča+procesor"
ziciko ::
kupil bi plato in procesor za pribl. 60k.
povdarek na stabilnosti sistema
ali mi lahko kdo svetuje kateri naj bi bil "najboljsi par"
hvala vnaprej.
povdarek na stabilnosti sistema
ali mi lahko kdo svetuje kateri naj bi bil "najboljsi par"
hvala vnaprej.
boštjan ::
AMD system:
1700+ ali 2100+ Tbred B in plata na nForce2 čipovju.Če boš navijal Epox 8rda+ ali ABIT NF7-S r.1.2
Intel system:
matična ki je na intel čipovju,najboljše se mi zdijo da so od asusa+hm proc 1800 pa stane 45k,tako da si 60k presego.
Mislim da boš z AMD zadovoljen,vsaj jaz sem, pa še dnar boš prišparo
1700+ ali 2100+ Tbred B in plata na nForce2 čipovju.Če boš navijal Epox 8rda+ ali ABIT NF7-S r.1.2
Intel system:
matična ki je na intel čipovju,najboljše se mi zdijo da so od asusa+hm proc 1800 pa stane 45k,tako da si 60k presego.
Mislim da boš z AMD zadovoljen,vsaj jaz sem, pa še dnar boš prišparo
ziciko ::
hvala, boštjan
no, pozabu sem povedati da nic ne mislim navijati, kajti bolj se mi gre za tiho in stabilno delovanje, pa tudi kaksen "jurcek" vec, ne bi bil vecji problem
no, pozabu sem povedati da nic ne mislim navijati, kajti bolj se mi gre za tiho in stabilno delovanje, pa tudi kaksen "jurcek" vec, ne bi bil vecji problem
boštjan ::
saj AMD systemi so zdaj tihi,vzameš kaerokoli nForce2 konfiguracijo in 2100+ in še enga zalmana pa daš okoli 65k.Seveda je vsota manjša če kupiš 1700+,samo pati da bo Tbred B.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med DDR266 in DDR400 ramomOddelek: Kaj kupiti | 1950 (1519) | boštjan |
» | Kateri Athlon?Oddelek: Kaj kupiti | 1873 (1222) | Dr_M |
» | Kva porečete na tole? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4051 (2536) | kuglvinkl |
» | Pomoč pri nakupu računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1518 (1126) | cash1970 |
» | večna drama, kateri AMD XP kupit za max izkoristek cpu hitrost/OC/cena ???Oddelek: Navijanje | 2199 (1503) | Cako |