Forum » Pomoč in nasveti » Ni interneta v brskalnikih
Ni interneta v brskalnikih
urbecar ::
Včeraj zvečer še vse ok, danes po zagonu prenosnika, pa ne odpre nobene internetne strani*. Poizkusil sem s firefoxom in internet explorerjem. Pri obeh se ustavi pri "Prenašanje podatkov s www.google.com". V kolikor hočem preko spletnega brskalnika prenesti datoteko preko FTP protokola, jo prenese recimo 50KB v minuti potem pa se prenos prekine. V varnem načinu z omrežjem je stanje identično.
* približno vsaki deseti poizkus napol prikaže googlovo stran ali pa spletno stran routerja.
model: Acer Extensa 5635g
varnost: - Windows požarni zid - do nadaljnega onemogočen
- Misrosoft Security Esentials do nadaljnega onemogočen real time protection
internet: brezični na 6/1 liniji, ki pa ni problem, saj istočasno linijo testiram tudi z drugim, ožičenim računalnikom. Router je TP-link 741ND z DD-WRT v24-sp2 (11/21/10) std, SVN revision 15778.
Kaj dela:
-Vse v primeru, da zaženem Ubuntu 10.4
-Ping na google.com
-prenašanje datotek po home workgroup (omrežni soseščini po slovensko?). Prenašanje datotek iz drugega računalnika in nanj.
Kaj mi je storiti?
* približno vsaki deseti poizkus napol prikaže googlovo stran ali pa spletno stran routerja.
model: Acer Extensa 5635g
varnost: - Windows požarni zid - do nadaljnega onemogočen
- Misrosoft Security Esentials do nadaljnega onemogočen real time protection
internet: brezični na 6/1 liniji, ki pa ni problem, saj istočasno linijo testiram tudi z drugim, ožičenim računalnikom. Router je TP-link 741ND z DD-WRT v24-sp2 (11/21/10) std, SVN revision 15778.
Kaj dela:
-Vse v primeru, da zaženem Ubuntu 10.4
-Ping na google.com
-prenašanje datotek po home workgroup (omrežni soseščini po slovensko?). Prenašanje datotek iz drugega računalnika in nanj.
Kaj mi je storiti?
Hayabusa ::
V win7, konzola, start meni, run, cmd -> ipconfig/all
Prilepi izpis.
Prilepi izpis.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
urbecar ::
Hja sedaj pa dela. Očitno je bilo potrebno še enkrat reštartati računalnik.
10th time's the charm...
Hvala vseeno za trud Hayabus.
10th time's the charm...
Hvala vseeno za trud Hayabus.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj vprašanj pred nakupom iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6637 (5508) | r0ker |
» | več uporabniških računovOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (918) | Cold1 |
» | Virgin Atlantic floto opremil z internetomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4407 (3916) | jc |
» | Neposredna kabelska povezava dveh računalnikov?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1786 (1539) | Taras_Bulba |
» | Volja FTP DownloaderOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2904 (2904) | V-i-p |