Forum » Kaj kupiti » 17" LCD pod 80k sit
17" LCD pod 80k sit
V-i-p ::
Sicer ne vem, ker se na to ne spoznam, koliko je zadeva vredna denarja (mnenja, izkušnje?), zdi pa se mi ugodna cena (jaz ga bom najbrž kar vzel, saj se mi za 17" LCD neto cena 77 tisočakov in nekaj drobiža ne zdi veliko), tako da, če bo komu koristilo:
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
- zaklenil: boštjan ()
zile ::
hmm. Kot gledanja DO 130 stopinj je mal sumljiv. Že 130 je malo, kaj šele besedna zveza DO 130 stopinj. Vsekakor si ga pred nakup podrobno oglej . Možno da ga prodajajo kot drug kakovostni razred.
V-i-p ::
Mnja, saj priznam, jst nisem ravno hudo zahteven kupec, že zato ker je poceni, LCD in 17" (če prav razumem je kot bi bil 19" crt, rajt?) bi ga imel... Firma je pa neka, ki sliši na ime Miro...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Maximus ::
Žiu!
Js sm mel priliko vidt mal 15" Lcd Miro proizvajalca in ti lahk rečem, da se ne more ravno primerjat s samsungom ...
Če pa ga mislš met samo za pisarniška opravila, pol je vredu, za druge stvari pa nebi reku, da bo dobr delovu.
Za ta denar si raj nabau Samsung 959NF, pa ti bo bolj koristu k miro.
LP!
P.S. 15" Mirota si lahk ogledaš v Big Bangu v BTC-ju, na računalniškem oddelku.
Js sm mel priliko vidt mal 15" Lcd Miro proizvajalca in ti lahk rečem, da se ne more ravno primerjat s samsungom ...
Če pa ga mislš met samo za pisarniška opravila, pol je vredu, za druge stvari pa nebi reku, da bo dobr delovu.
Za ta denar si raj nabau Samsung 959NF, pa ti bo bolj koristu k miro.
LP!
P.S. 15" Mirota si lahk ogledaš v Big Bangu v BTC-ju, na računalniškem oddelku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Selitev na nov PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2554 (1882) | solatko |
» | AMD reže cene svojim procesorjemOddelek: Novice / Procesorji | 4908 (2977) | specterss |
» | amilio A 1630 prenosnik z Athlon64 3400+, kako se obnesejo?Oddelek: Kaj kupiti | 1638 (1056) | Smorny |
» | Athloni-64 uradno predstavljeni!Oddelek: Novice / Procesorji | 2174 (2174) | Dr_M |
» | PomnilnikOddelek: Kaj kupiti | 2385 (2194) | matevzm |