Forum » Operacijski sistemi » Asus X550CC Kubuntu
Asus X550CC Kubuntu
The B ::
Pozdravljeni,
Kupujem laptop za mamo in gor bi rad dal Kubuntu. Ogledan imam Prenosnik Asus X550CC-XX011 ampak me skrbi, kompatibilnost. Na internetu nisem našel veliko informacij. Našel pa sem nekaj namigov, da znajo biti težave z:
A je kdo usposobil (K)Ubuntu na tem laptopu?
Predlagate kakšen drugi laptop (cena do 600EUR)?
Se v naprej zahvaljujem.
B
Kupujem laptop za mamo in gor bi rad dal Kubuntu. Ogledan imam Prenosnik Asus X550CC-XX011 ampak me skrbi, kompatibilnost. Na internetu nisem našel veliko informacij. Našel pa sem nekaj namigov, da znajo biti težave z:
A je kdo usposobil (K)Ubuntu na tem laptopu?
Predlagate kakšen drugi laptop (cena do 600EUR)?
Se v naprej zahvaljujem.
B
- spremenil: The B ()
popster ::
hja testiranje laptopov če delajo linuxom je najbolje opraviti doma. Če kupiš leptop druge roke in ga v primeru da ne dela prodaš naprej, ne boš dosti zapravil. V trgovini ali pri prodajalcu lakho testiraš tako da kubuntu bootaš z usb ključa, navodila najdeš tukajle.
Zvezdica27 ::
lp,
brez skrbi, kak mesec, da pride nov kernel ven in običajno razen kake eksotike vse dela. Žal pa zdajle nimam čas aiti po specih, lahko kasneje.
zz
brez skrbi, kak mesec, da pride nov kernel ven in običajno razen kake eksotike vse dela. Žal pa zdajle nimam čas aiti po specih, lahko kasneje.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za kateri OS se odločiti? Linux?Oddelek: Operacijski sistemi | 2991 (2488) | opeter |
» | Ubuntu podobo na ogled postaviOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10381 (8002) | wooted |
» | Ubuntu 8.10 - Intrepid IbexOddelek: Operacijski sistemi | 4808 (1804) | hojnikb |
» | Izšel je Ubuntu 8.10 - Intrepid Ibex (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9644 (6701) | McMallar |
» | Katera Linux distribucija je primerna zame? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11761 (9494) | kriko1 |