Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica
tipkovnica
roccat ::
ped dnevi sme namestil na novo OS. sedaj pa mi ne delajo multimedijske tipke na wave pro logitech ?? . imam windoss 7 pa set point ?? a ve ste kaj storiti ??
Hayabusa ::
http://www.logitech.com/en-nz/support/4...
SetPoint lets you customize your mouse buttons, keyboard F-keys and hot-keys, control tracking speed, and configure other device-specific settings. It can also notify you of your device's battery status, and whether Caps Lock and Num Lock are on.
SetPoint lets you customize your mouse buttons, keyboard F-keys and hot-keys, control tracking speed, and configure other device-specific settings. It can also notify you of your device's battery status, and whether Caps Lock and Num Lock are on.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
roccat ::
mam ta program pa mi druge tipke delajo vse samo za media player oz za posnetke glasbo kot je naprej nazaj ,play,pause ,tiho,glasno .-
KTMsx85 ::
zakaj mi ne dela tipkovnica, imam vse pravilno priklopljeno in polne baterije, pa še vedno ne dela??
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raspberry Pi grafična težava (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 3687 (2704) | filips |
» | Izgubil sem ključe od avta!Oddelek: Loža | 6551 (5307) | IgorGrozni |
» | VW Passat ter originalen avtoradio BETAOddelek: Na cesti | 4894 (4724) | Jst |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3231 (2700) | nokia6310 |
» | Gentoo setup problemOddelek: Operacijski sistemi | 1745 (1569) | G2 |