Forum » Pomoč in nasveti » Facebook-chat
Facebook-chat
vilser ::
Zdravo.
Jaz imam težavo pri chetu na FB. Namreč, če želim biti online na chetu, pol moram bit skoz fiksno na strani od FB, kar me moti, ker želim tudi druge splete gledat in brat.
Najprej sem mislil, da je problem povezava, pa ni.
V čem je težava ? Zakaj mi to dela ?
Jaz imam težavo pri chetu na FB. Namreč, če želim biti online na chetu, pol moram bit skoz fiksno na strani od FB, kar me moti, ker želim tudi druge splete gledat in brat.
Najprej sem mislil, da je problem povezava, pa ni.
V čem je težava ? Zakaj mi to dela ?
- spremenilo: vilser ()
Ok, si bom inštaliral FB chat, sam kaj res ni druge ?
Pa zakaj se mi to dogaja ? Prej je blo vse v redu.
Pa zakaj se mi to dogaja ? Prej je blo vse v redu.
korošc ::
Pa kaj mi noben ne zna povedat, zakaj se mi to dogaja ? Sam tko, da pač vem, kje tiči vzrok tega.
Tody ::
Sorry čarobna kugla na servisu... Ne vemo ne browserja, kake vse plugine si si inštaliral in koliko antispywara drži tvoj računlanik pokonci
Ja do zdaj nikoli nisem imel slednje težave, in zato sprašujem.
Težave imam pri chromu, pa igric si nikoli nisem inštaliral, ker jih ne igram. Zdaj ostanejo sam še kakšni črvi, ki bi mi lahko nagajali.
A je lahko še kakšen drug razlog zato? Bom zalaufal antispyware, pa da vidimo.
Težave imam pri chromu, pa igric si nikoli nisem inštaliral, ker jih ne igram. Zdaj ostanejo sam še kakšni črvi, ki bi mi lahko nagajali.
A je lahko še kakšen drug razlog zato? Bom zalaufal antispyware, pa da vidimo.
Kaj mi lahko prosim svetujete, kakšen dober free scan za spyware za FB, da vidim, če imam kakšne črve gor ? Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vilser ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 10 , ne razvršča datotek pravilno. Na kraju z potrpežljivostjoOddelek: Pomoč in nasveti | 5092 (4338) | Han |
» | Izšel Firefox 13 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 36367 (29649) | Icematxyz |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 26983 (20858) | primar |
» | chrome 10 hujša problemaOddelek: Programska oprema | 1856 (1581) | MKC00 |
» | Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12210 (8773) | MrStein |