Forum » Pomoč in nasveti » Orbit downloader
Orbit downloader
einstein :P ::
Pozdrav,
imel sem naložen "orbit downloader", ki sem ga izbrisal in, ko hočem zdaj kakšno stvar prenesti, mi še vedno kaže tole:
preveril sem že stokrat in na rač. ni nobenih sledi orbit downloaderja več.
Kakšen nasvet?
Hvala, LP
imel sem naložen "orbit downloader", ki sem ga izbrisal in, ko hočem zdaj kakšno stvar prenesti, mi še vedno kaže tole:
preveril sem že stokrat in na rač. ni nobenih sledi orbit downloaderja več.
Kakšen nasvet?
Hvala, LP
STAY OUT OF MY TERRITORY!
kixs ::
Poglej, ce imas kaksen plugin od OrbitDownloader-ja v Firefoxu (ali kateri brskalnik ze uporabljas).
Ni nobenih plug-in-ov, sem pa našel neko mapo od orbita v skriti datoteki "appdata" in jo izbrisal, pa še kar noče normalno delat.
@kixs
Ej, hvala stari! Zdajle sem pa našel plugin od tega orbit downloaderja in ga onemogočil in zdaj dela!
Hvala še enkrat, LP
Ej, hvala stari! Zdajle sem pa našel plugin od tega orbit downloaderja in ga onemogočil in zdaj dela!
Hvala še enkrat, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako posneti oddajo iz arhiva RTVOddelek: Zvok in slika | 3845 (3029) | 18zimoni |
» | Kako presnamem video prispevek z RTVSlo portala?Oddelek: Zvok in slika | 11439 (7133) | Naabo |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13878 (7135) | Valvoline |
» | 24 ur prispevek - ?spremenjeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1836 (1478) | mjk |
» | Snemanje filmčkov iz internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2482 (2383) | El Nino |