Forum » Izdelava spletišč » Wordpress- težava z prijavo oz. pravicami
Wordpress- težava z prijavo oz. pravicami
BlueXX ::
Pozdravljeni,
Imam sledečo težavo. Na svojo spletno stran sem inštaliral plugin Better WP Security , ki naj bi povečal varnost strani in podatkovne baze, zamenjal url (wp-admin) ipd. Opravil sem nekaj nastavitev shranil se odjavil in nato ko se sedaj zopet prijavim mi vrže sledečo napako You do not have sufficient permissions to access this page. Kaj storiti.
Imam sledečo težavo. Na svojo spletno stran sem inštaliral plugin Better WP Security , ki naj bi povečal varnost strani in podatkovne baze, zamenjal url (wp-admin) ipd. Opravil sem nekaj nastavitev shranil se odjavil in nato ko se sedaj zopet prijavim mi vrže sledečo napako You do not have sufficient permissions to access this page. Kaj storiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3349 (2615) | dukedl |
» | Luknja v iOS omogoča oddaljen dostop do podatkov v iPhonuOddelek: Novice / Varnost | 10232 (7019) | Jupito |
» | win srv 2003 - file sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2214 (1379) | Eureka |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3345 (2767) | Pyr0Beast |
» | Varnost v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1634 (1340) | d0rK |