Forum » Zvok in slika » denon avr x-1000 ali 1713
denon avr x-1000 ali 1713
Zvezdica27 ::
lp,
če ima kdo katerega od teh dveh, ali se mi lahko javi, prosim za nekaj vprašanj:
saprabolt (afna amis.net
ali pa da tu malo podebatiramo...
hvala,
zz
če ima kdo katerega od teh dveh, ali se mi lahko javi, prosim za nekaj vprašanj:
saprabolt (afna amis.net
ali pa da tu malo podebatiramo...
hvala,
zz
groovy!
Internet radio: vtuner? SLO postaje delajo?
DLNA: kak problem ali dela zadeva iz prve (plan je imeti na linux miniDLNA plugin da bi streamal)
Android remote app: lahko preko njega vse nastavljam, recimo namesto daljinca, kateri radio, kateri mp3 itd itd...
80w po kanalu: dovolj )soba 8x 5 m)?
skratka: na papirju za ta keš je to zmaga. je realnost taka?
zz
Internet radio: vtuner? SLO postaje delajo?
DLNA: kak problem ali dela zadeva iz prve (plan je imeti na linux miniDLNA plugin da bi streamal)
Android remote app: lahko preko njega vse nastavljam, recimo namesto daljinca, kateri radio, kateri mp3 itd itd...
80w po kanalu: dovolj )soba 8x 5 m)?
skratka: na papirju za ta keš je to zmaga. je realnost taka?
zz
sennheiser ::
Slo postaje delajo, dlna nisem se igral, android isto ne. Pač dejstvo 1x nastaviš in je to to. Ima samo 2x aux tako da če imaš kake stare komponente, ki jih imaš namen gor dajati, je lahko to premalo. Jst mam na njem klipsch stereo rf-81 in mi je ok. Dejstvo pa je, da mogoče nima najbolj enostavno za izbirati internet radio postaje. Pač ok moraš se naučiti postopek kako in potem gre. Da bi pa samo preko njegovega ekrana izberal kar tako od začetka brez nekih težav pa ne gre.
Glede na izkušnje, ki jih imam bi DLNA moral delati brez težav (vsaj na LG tvju mi stvar dela ok). Android remote app pa preizkusim jutri in zvečer poročam.
Glede na izkušnje, ki jih imam bi DLNA moral delati brez težav (vsaj na LG tvju mi stvar dela ok). Android remote app pa preizkusim jutri in zvečer poročam.
er... ok, sam še to mi povej, a Internet radio se lahko da v presete na daljincu, torej recimo 5, 6 postaj da to nastaviš in čao (na 5 tipk ali pa samo da se sprehajaš med njimi gor dol) (za ženo).
b
b
Za AM/FM gre, za internet radio pa mislim da ne, da jih pod priljubljene daješ. Priznam pa da nisem imel dosti časa, da bi se kaj več igral. Android remote deluje, več kot to pa nisem poizkušal.
ooo...
aa res ne, pa prav to je razlog, da bi kupil to... dobr saj druge izbire skor ni v tem rangu (al pa majo grde menije)...
ali bi lahko to vsaj preko android remota imel presete?
Če bi lahko pogledal ali gre na kako tipko preset, bi bil ful hvaležen (sicer sem ga že naročil, a lahko še pioneerja vzamem).
in še zanima me moč ter pregrevanje: je dovolj moči, se ne pregreva?
zz
hm... ali lahko to nastavljaš preko spetne strani (lokalna stran preko mreže na računalu?) Internetni radio namreč...
zz
aa res ne, pa prav to je razlog, da bi kupil to... dobr saj druge izbire skor ni v tem rangu (al pa majo grde menije)...
ali bi lahko to vsaj preko android remota imel presete?
Če bi lahko pogledal ali gre na kako tipko preset, bi bil ful hvaležen (sicer sem ga že naročil, a lahko še pioneerja vzamem).
in še zanima me moč ter pregrevanje: je dovolj moči, se ne pregreva?
zz
hm... ali lahko to nastavljaš preko spetne strani (lokalna stran preko mreže na računalu?) Internetni radio namreč...
zz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zvezdica27 ()
Evo, malce več igranja. Lepo si daš pod priljubljene in preko telefona use delaš. Prvo stvar, naredi update firmwara. Traja cca 30min narediš pa kar preko njega. Potem se pa loti karkoli drugega delati. Pregrevanje hja ne vem. Odvisno kaj boš obesil gor in koliko boš ganjal. Se segreje ampak ne ne vem kako močno. Res je pa tudi da ne ganjam. Moči 80W je dovolj za nekega povprečnega uporabnika. Kvaliteta zvoka pač... so razlike ampak ne ogromne. Za zadnje vprašanje pa ne vem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni radio tuner - DAB komponenta ali druga rešitev ob ukinitvi analogneg (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12339 (7986) | Juneau |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35452 (13984) | kralnahribu |
» | Xbox One bo dobil daljincaOddelek: Novice / Konzole | 15792 (10514) | antonija |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3948 (2443) | bdoxx |
» | Je 100 MB dovolj za 1 mesec - DžabestOddelek: Mobilne tehnologije | 3337 (2489) | jusv |