Forum » Loža » Kdo kaj služi z delnicami?
Kdo kaj služi z delnicami?
Temo vidijo: vsi
Musashi ::
MS mediji? So MS mediji pred kamerami govorili da bodo vzeli Grenlandijo zlepa ali zgrda? So govorili da ne izključujejo vojaško zasedbo? So MS mediji pred kamerami rekli da so postavili 10% carine 8 evropskim državam (ki so poslale par vojakov na Grenlandijo), ki se bodo junija zvišale na 25%? So MS mediji rekli da bodo dali 200% carine Franciji, ker noče v Trumpov peace panel? So MS mediji napisali pismo Norveški da se Trump ne bo več z mirom ukvarjal, ker mu niso dali Nobelove nagrade? Ali pa je bil vse tole le sam Trump? Trumpisti ste povsem zglajzali...
HotBurek ::
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
musicfreak ::
evo Trump spet Taco in vse noro narasca :D pa naj rece kdo kar ce o njem, se nikoli se ni dalo tako lahko zasluzit na borzi zaradi njegovih idiotizmov. vedno ko napove kaj slabega pade in takrat je dober cas za nakup, ker itak mora naredit korak nazaj in potem gre vse gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: musicfreak ()
redtech ::
Namibia Oil play:
SEUSF
Sintana ima več licenc v Namibiji (offshore), ki je trenutno edini hotspot v fazi: Oil advanced exploration / Appraisal - 10Bboe+.
Všeč mi je retest:
https://www.tradingview.com/x/JohGVBf1/
SEUSF
Sintana ima več licenc v Namibiji (offshore), ki je trenutno edini hotspot v fazi: Oil advanced exploration / Appraisal - 10Bboe+.
Všeč mi je retest:
https://www.tradingview.com/x/JohGVBf1/
libreus ::

gruntfürmich ::
ajde napoved za zlato 5k: naslednji teden.
ostali?
ostali?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()