Forum » Loža » Kdo kaj služi z delnicami?
Kdo kaj služi z delnicami?
Temo vidijo: vsi
redtech ::
NICKEL/SILVER, pinpoint :)
https://www.tradingview.com/x/4BNCEtP8/
BHP Nickel West (Australia) - suspended until at least 2027
Reports indicate that the Western Australian nickel industry has seen at least ~10 nickel mine closures over recent years as part of a downturn -- with closures continuing into 2025 (e.g., Ravensthorpe, Savannah, others).
The Indonesian government suspended at least 4 nickel mining operations in the Raja Ampat area for environmental violations.
Pri Indonezijskih operacijah je tako, da odrežejo upstream, zato je dobro imeti vertikalno integrirane operacije 5-6, (primer NIC.ASX).
NIC naj bi pri ceni $15k delal še vedno $5-6k profita, dokler bo cena energije tako nizka.
https://www.tradingview.com/x/4BNCEtP8/
BHP Nickel West (Australia) - suspended until at least 2027
Reports indicate that the Western Australian nickel industry has seen at least ~10 nickel mine closures over recent years as part of a downturn -- with closures continuing into 2025 (e.g., Ravensthorpe, Savannah, others).
The Indonesian government suspended at least 4 nickel mining operations in the Raja Ampat area for environmental violations.
Pri Indonezijskih operacijah je tako, da odrežejo upstream, zato je dobro imeti vertikalno integrirane operacije 5-6, (primer NIC.ASX).
NIC naj bi pri ceni $15k delal še vedno $5-6k profita, dokler bo cena energije tako nizka.
LeQuack ::
Jaz mislim, da sem pogruntal sistem za S&P. Vsakič ko se musifreak pritoži, kako je težko življenje, je treba kupiti S&P, ker bo šel naslednji dan gor.
Quack !
ripmork ::
Ravno pred kratkim videl zanimiv video, kjer je analiza, kako se kupovanje s&p-ja v "fear" območju dolgoročno bolje obrestuje (kot kupovanje kadarkoli, ali v "greed" obdobju). Nič presenetljivega sicer, pa vseeno zanimivo videt razčlenjeno s strani analitika. Mimogrede, nasploh dober investing YT kanal.
LeQuack ::
Jaz vam že 1 leto govorim, da SBI in Krka ne moreta pasti, pa mi ne verjamete. V tem času sta šla oba gor 50+%. Koliko let mora še rasti, preden bom imel prav?
Quack !