Forum » Loža » Kdo kaj služi z delnicami?
Kdo kaj služi z delnicami?
Temo vidijo: vsi
HotBurek ::
Prvo moram popravit.
Po nesreči sem imel nekaj dvojnih vnosov, ter še za prejšni petek.
Tole so pravi podatki:
"Earnings" je sum, če bi za vsak primer, kjer je AI chat bot predvidel "buy" s confidence level 4 ali 5, izvedel:
- nakup delnice pred doprtjem borze po "open" ceni
- in jo pred zaprtjem borze prodal po "close" ceni
Recimo seznam takšnih nakupov, kjer je confidence 4 ali 5, za Le Chat:
Po nesreči sem imel nekaj dvojnih vnosov, ter še za prejšni petek.
Tole so pravi podatki:
"Earnings" je sum, če bi za vsak primer, kjer je AI chat bot predvidel "buy" s confidence level 4 ali 5, izvedel:
- nakup delnice pred doprtjem borze po "open" ceni
- in jo pred zaprtjem borze prodal po "close" ceni
Recimo seznam takšnih nakupov, kjer je confidence 4 ali 5, za Le Chat:
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()
Jaxson11 ::
Za "Confidence" si AI sam podal tak zahtevek, da je 5 razredov?
Jaz mislim, da so tile AI boti way to go. Pomoje se bi dalo kaj nagruntati in priti do kakšnih zaslužkov. Par evrov ali desetakov dnevno, potem pa pač povečaš.
Jaz mislim, da so tile AI boti way to go. Pomoje se bi dalo kaj nagruntati in priti do kakšnih zaslužkov. Par evrov ali desetakov dnevno, potem pa pač povečaš.
musicfreak ::
Sanjski mesec, dobra 22k plusa. Upam da se gre do 30.000 ta mesec potem pa poberem ven dobicek, to je vse kar sem hotel dosect. Potem pa se samo all in v Msci World ko bo naslednji padec.
Rad pa bi sedaj 2-3 slabe delnice sel ven in sel nazaj v Western Digital in San Disk, ker sta oba padla vceraj in bo zagotovo slo drug teden gor. Obcutek mi pravi, da rabi ven Nvidia pa tudi Microsoft mi gre na zivce.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: musicfreak ()
HotBurek ::
AI lahko analizira vse podatke naenkrat, kar noben analitik ali ekipa ne more predelat take količine podatkov tako hitro.
Plus, agentu lahko daš "osebnost": konzervativen, uravnotežen, agresiven...
Zbiraš podatke, delaš z različnimi prompti, na različnih modelih, na različnih hitrostih (quick vs. deep think).
Nekaj uporabnega bo pršlo ven iz tega.
Problem pri day tradingu je spread. Če kupiš po "ask", čez dan gre delnica gor, konec dneva pa prodaš po "bid", in si na istem (ker je razlika med "ask" in "bid" pojedla dnevno rast)... well, si pol na istem.
Tole je današnja napoved, preden se market čez dobre pol ure odpre. Potem, ko se zapre, pa pogledamo, kako je šlo.
Plus, agentu lahko daš "osebnost": konzervativen, uravnotežen, agresiven...
Zbiraš podatke, delaš z različnimi prompti, na različnih modelih, na različnih hitrostih (quick vs. deep think).
Nekaj uporabnega bo pršlo ven iz tega.
Problem pri day tradingu je spread. Če kupiš po "ask", čez dan gre delnica gor, konec dneva pa prodaš po "bid", in si na istem (ker je razlika med "ask" in "bid" pojedla dnevno rast)... well, si pol na istem.
Tole je današnja napoved, preden se market čez dobre pol ure odpre. Potem, ko se zapre, pa pogledamo, kako je šlo.
root@debian:/# iptraf-ng
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()
aborko ::
Sanjski mesec, dobra 22k plusa. Upam da se gre do 30.000 ta mesec potem pa poberem ven dobicek, to je vse kar sem hotel dosect. Potem pa se samo all in v Msci World ko bo naslednji padec.
Kapo dol, dobro si zadel... Ampak kakšnih 22 jurjev? A si prodal? Tak ko ni minusa, tak tudi plusa ni dokler ne prodaš. Pa recimo da prodaš, to ni 22 jurjev, si bo lepo še država vzela skor 6 jurjev. Je pa pol to motivacija za letos, da nadaljuješ gambling na kakšne druge posamezne delnice. Če naraste super, si itak še bolj v plusu, če pa pade, si pa letos zbijaš dobiček, od katerega moraš potem plačati davek. Skoraj WIN/WIN
Jaxson11 ::
Ja, lepi zneski ni kaj. 
Mimogrede. Ali lahko tudi neprogramer s temi AI chati izdela nekaj takega kot je tole?
Se pravi, da mi da ven kodo in jo sam poganjam v VS je za neprogramerja loterija. Nekaj ne bi delovalo in bo konec. Ali lahko tudi spiše program in ga objavi na webu?
Mimogrede. Ali lahko tudi neprogramer s temi AI chati izdela nekaj takega kot je tole?
Se pravi, da mi da ven kodo in jo sam poganjam v VS je za neprogramerja loterija. Nekaj ne bi delovalo in bo konec. Ali lahko tudi spiše program in ga objavi na webu?