Forum » Loža » Kdo kaj služi z delnicami?
Kdo kaj služi z delnicami?
Temo vidijo: vsi
Malidelničar ::
Golobova vlada nacionalizirala ljubljansko borzo!
Ljubljanska borza je po novem infrastruktura kritičnega pomena. To pomeni, da hrvaška državna agencija Fina ne sme prevzeti Zagrebške borze, ki je že od leta 2015 lastnica Ljubljanske borze
https://www.finance.si/golobova-vlada-n...
Kaj menite bo to kaj vplivalo na obseg trgovanja na LJSE, nove kotacije itd?
Ljubljanska borza je po novem infrastruktura kritičnega pomena. To pomeni, da hrvaška državna agencija Fina ne sme prevzeti Zagrebške borze, ki je že od leta 2015 lastnica Ljubljanske borze
https://www.finance.si/golobova-vlada-n...
Kaj menite bo to kaj vplivalo na obseg trgovanja na LJSE, nove kotacije itd?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
LeQuack ::
Golob po moje hoče zaščititi kralja banan in ostale, ki manipulirajo na naši borzi, ki to mogoče ne bi več mogli pod tujim lastnikom. Realno se mi zdi to slabo za našo borzo, ker namesto da bi se širili bo še vedno samo tistih 5-6 podjetij, ki se bodo trgovala, kar je precej žalostno.
Quack !
gen Maister ::
gruntfürmich je izjavil:
zakaj futrate trola?![]()
No ja!?? Ne vem zakaj ga!!?
Je pa tale trolček tisti, ki je odličnak z zlato diplomo iz razreda moni-hovhov.si!!
Okapi ::
Golob po moje hoče zaščititi kralja banan in ostale, ki manipulirajo na naši borzi, ki to mogoče ne bi več mogli pod tujim lastnikom. Realno se mi zdi to slabo za našo borzo, ker namesto da bi se širili bo še vedno samo tistih 5-6 podjetij, ki se bodo trgovala, kar je precej žalostno.
Saj lastnik je že sedaj tuj (hrvaški). Zdaj je v igri samo to, ali je lastnik hrvaško podjetje (Zagrebška borza) ali hrvaška država.
musicfreak ::
iz 1,55 plusa ze v minus v 1 uri s&p500 etf.... pa se naj rece da ni vse to kraja... naj gre vse v k.... pocasi zivljenje postaja pekel.... vsak dan negativne novice :( ne zmorem vec
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: musicfreak ()
youPlonker ::
Rast delnic v zadnjih 6 mesecih od glavnih proizvajalcev RAMa:
SK Hynix +184,79 %
Micron +115,25 %
Samsung +70,03 %
Nanya +256,24 %
Opazam, da so te delnice hudo volatilne, po +- 10% dnevno, npr. Micron danes...
Ima kdo kaksno napoved za prihodnje mesece? Moja mala teorija je, da zna Nanya se ful rasti, ce veliki trije ne bodo shendlali povprasevanja.
SK Hynix +184,79 %
Micron +115,25 %
Samsung +70,03 %
Nanya +256,24 %
Opazam, da so te delnice hudo volatilne, po +- 10% dnevno, npr. Micron danes...
musicfreak ::
rini ::
Sem posebne sorte, ker ko pada trg, sem kar dobre volje. Nisem vezan na denar in kredite. Vse držim in redno še nabavljam enkrat mesečno.
krucymucy ::
musicfreak je izjavil:
Kakšen nihaj v portfelju. Od +2,5 na začetku dneva do -2,5% v nadaljevanju.
drugo kot jokat se ne preostane cloveku vec...spet cez 3000 minusa danes![]()
Je pa prejsnji teden zraslo za 3k+ v enem dnevu.
Ne jokaj prevec, se vedno si plusu glede na vlozek.
Ker ce gre random ST user pogledati to temo za pol leta nazaj in sesteje vse tvoje minuse, si bil ob najmanj pol miljona.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()