Forum » Kaj kupiti » Dobava
Dobava
_5er_ ::
Pozdravljeni!
Imam vprašanje v zvezi z dobavo. 3 tedne nazaj sem naročil neko računalniško komponento. Dobavni rok naj bi bil največ 10 dni. Plačal sem po prednakazilu, ker sem najpametnejši na vasi.
Kdaj lahko zakonsko zahtevam vračilo nakazila?
Imam vprašanje v zvezi z dobavo. 3 tedne nazaj sem naročil neko računalniško komponento. Dobavni rok naj bi bil največ 10 dni. Plačal sem po prednakazilu, ker sem najpametnejši na vasi.
Kdaj lahko zakonsko zahtevam vračilo nakazila?
Okapi ::
Kdaj lahko zakonsko zahtevam vračilo nakazila?Od prve minute po plačilu dalje (pa do 15 dni po tem, ko si robo že dobil).
O.
Tomson ::
Problem nastane, ko se trgovina požvižga na zakon in te več tednov vleče za nos z izdobavo oz. povračilom kupnine. Konec koncev, a jih boš tožil? :) (vemo kako se to v Sloveniji, pa tudi na žalost še kje drugje konča - z dolgotrajnimi in dragimi procesi)
Če je možno jih osebno obišči in se iz oči v oči dogovori o vračilu denarja ali izdobavi druge komponente ki je na zalogi ...
Če je možno jih osebno obišči in se iz oči v oči dogovori o vračilu denarja ali izdobavi druge komponente ki je na zalogi ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
_5er_ ::
Mlacom. Sem klical, nobenih komplikacij, dobim akontirano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: _5er_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11391 (9417) | moonpowd |
» | Uveljavljanje stvarne napake (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14803 (8025) | solatko |
» | Vračilo kupnineOddelek: Loža | 1978 (1611) | galu |
» | POMOČ-ni pooblaščenega serviserjaOddelek: Loža | 992 (670) | Šimpanz |
» | problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 26690 (16554) | lmfao |