Forum » Omrežja in internet » Upad hitrosti UL ob polnem DL -- ADSL
Upad hitrosti UL ob polnem DL -- ADSL
KoKoLiNo ::
Pozdravljeni !
ADSL in problemi !
Zanima me če se še pri komu drugemu pojavljajo sledeči problemi. Če od mene nihče ne pobira (downlowdA) podatkov je hitrost ADSLja normalna. Stvar se začne komplicirat , če od mene nekdo začne pobirat. DOkler nihče ne pobira mi vleče z neta po 40k/s konstantno... če pa nekdo začne pobirat od mene dol... mi hitrost začne krepko upadat. 40k/s...30k/s....15k/s...10k/s.... do 6k/s pride....
Zakaj in v čem je problem da hitrost začne padat ko nekdo od mene pobira. Pa ni važno al pobira od mene 3k/s al pa 20k/s.
Se komu sanja?
ADSL in problemi !
Zanima me če se še pri komu drugemu pojavljajo sledeči problemi. Če od mene nihče ne pobira (downlowdA) podatkov je hitrost ADSLja normalna. Stvar se začne komplicirat , če od mene nekdo začne pobirat. DOkler nihče ne pobira mi vleče z neta po 40k/s konstantno... če pa nekdo začne pobirat od mene dol... mi hitrost začne krepko upadat. 40k/s...30k/s....15k/s...10k/s.... do 6k/s pride....
Zakaj in v čem je problem da hitrost začne padat ko nekdo od mene pobira. Pa ni važno al pobira od mene 3k/s al pa 20k/s.
Se komu sanja?
- spremenil: Sergio ()
sash ::
daj malo po zgodovini poiskat, ker je bla tema če maljonkrat predelana
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL UPload / Download TEžave !Oddelek: Omrežja in internet | 1971 (1611) | EjTi |
» | neverjetno a resnično: 900kb/s downloadOddelek: Omrežja in internet | 1752 (1405) | Tomi |
» | Progy za omejitev uploadaOddelek: Programska oprema | 1089 (946) | HEKO |
» | Telefon šumi, dial-up pa je počasnejši kot WAP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1268) | tejo |
» | Prenosi pri ISDN-uOddelek: Omrežja in internet | 1567 (1166) | rabbit_zek |