Forum » Pomoč in nasveti » Menjava graficne kartice - laptop
Menjava graficne kartice - laptop
west92 ::
Zivjo!
Rad bi zamenjal graficno kartico na prenosniku Asus R700V. Sedaj imam GeForce GT 630M 2GB in se mi vedno pregreva, ko delam kaj zahtevnega (celoten racunalnik steka in ventilator se vrti do onemoglosti). Preprican sem, da je zaradi graficne. Rad bi jo zamenjal za kaksno boljso od GeForce.
Zanima me, katere bi pasale na maticno, ker nikjer nisem nasel kaksno stran, da bi preveril in ali se sploh splaca.
Hvala in LP!
Rad bi zamenjal graficno kartico na prenosniku Asus R700V. Sedaj imam GeForce GT 630M 2GB in se mi vedno pregreva, ko delam kaj zahtevnega (celoten racunalnik steka in ventilator se vrti do onemoglosti). Preprican sem, da je zaradi graficne. Rad bi jo zamenjal za kaksno boljso od GeForce.
Zanima me, katere bi pasale na maticno, ker nikjer nisem nasel kaksno stran, da bi preveril in ali se sploh splaca.
Hvala in LP!
west92 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S cim cistiti prah/PC v studentski sobiOddelek: Pomoč in nasveti | 8077 (6978) | Unknown_001 |
» | glasen prenosnik in visoka temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3020 (2834) | BorutK-73 |
» | Čudni artefakti na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 957 (665) | mitkos |
» | Obremenitev računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (2067) | Xserces |
» | Ventilator pri laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (982) | residual |