» »

Kje kupiti nalepke za CD?

Kje kupiti nalepke za CD?

BoGo ::

Kje bi se dalo dobiti nalepke za CD? S tem ne mislim na tiste, ki so na A4 papirju, ampak ze male in posledicno tudi cenejse. Mislim da so od firme AIDATA. Nekaj cajta so jih imeli v Intersparu v MB, sedaj pa vec ne. Nujno bi jih rabil. A kdo ve?
There are 10 kinds of people in this world:
Those who understand binary and those who don't.

elfstone ::

sash ::

comtron na Tržaški v MB
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Je to tisti comtron pri grajskem trgu ali pa tam, ko se peljes proti OBIju?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BoGo ()

sash ::

no morda jih imajo tud tam na grajskem trgu, sam jaz sem jih videl v onem drugem ko se pelješ kao k OBI-ju.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

boštjan ::

comtron na Tržaški je tisti ko se pelješ proti OBI-ju oz. reče se industrijska cona

LoneWolf ::

Ce kupujes CD nalepke, priporocam da poisces Avery/Zweckform (Art.No. 6015 ali 6043). Ponavadi jih grem iskat v Mladinsko Knjigo na Dunajsko v Lj. Sam jih veliko uporabljam pri posiljanju CDjev strankam (cca. 1000+ taksnih CDjev v zadnjih nekaj letih), potiskane z inkjetom, in so ravno prave. Preskusil sem tudi nekaj drugih znamk nalepk, ampak so vse slabse (slabse lepilo; premajhne nalepke, ki pustijo prevec robu - Zwekformove imajo premer 117 mm; "cuden" papir, itd.)

LoneWolf: kaka pa je priblizno cena teh nalepk in koliko jih dobis v paketu? A so te Avery/Zweckform take, ki so se na a4 papirju ali pa so ze lepo izrezane?

LoneWolf ::

Sorry BoGo, sem povrsno prebral in spregledal, da ne isces tistih na A4. Cena je cca 2500, ce se prav spomnim, dobis jih 50, 25 listov A4 po 2. Obstaja tudi vecji paket, 200 kom. za cca 8 jurjev. Jaz rabim masovno naprintat te nalepke, zato tudi jemljem v A4 formatu, ki gredo lepo v printer.

Blisk ::

Te nalepke so jebene, ker pri večji temp. odstopijo od Cdja.
pa ti lahk zjebe >CD bralnik.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nalepke za tipkovnico - velik font

Oddelek: Pomoč in nasveti
61817 (1621) dxx
»

Tiskanje Aidata CDL50C nalepk za CD/DVD-je

Oddelek: Pomoč in nasveti
9866 (803) s1m0n