Forum » Programska oprema » kateri program priporočate za tiskanje na nalepke
kateri program priporočate za tiskanje na nalepke
igruden ::
Ali ima kdo izkušnje z tiskanjem npr. naslovov na kupljene nalepke, npr. 7*4 cm in so na A4 listu? Kako nastaviš printer? Program naj bi bil enostaven in for free ali pa tudi ne!
LP
LP
Gogo ::
Še jaz dodajam svoj lonček, če smem?
Isto vprašanje vendar glede tiskanja položnic oz. plačilnih nalogov? Imam jih nekak 150 na mesec, pa bi rad zadevo avtomatiziral.
Isto vprašanje vendar glede tiskanja položnic oz. plačilnih nalogov? Imam jih nekak 150 na mesec, pa bi rad zadevo avtomatiziral.
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Duhec ::
@igruden, to ti omogoča MS Word (Tools/Letters and mailings/Envelopes and labels/zavihek Labels/klikneš na nalepko (label) in iz menija izbereš ptoizvajalca npr. Zweckform ali pa enostavno na New Label in narediš pač svojo po želji. Naslove pa dodaš kot za serijska pisma z bazo naslovov.
Res pa ni zastonj.
Res pa ni zastonj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
igruden ::
Sm že sprobal. Zadeva deluje.Sam ne vem kaj si mislu z bazo naslovov???A to si ustvarš en wordov fajl in not shraniš vse naslove, ki jih uporabljaš ali bazo naslovov ustvariš v outlook-u???
Vikking ::
Gogo: na strani NLB se nekaj časa imeli program (Program za pripravo in izpis obrazca BN 02).
Vikking ::
igruden: verjetno Open office tudi omogoča enostavno tipkanje na nalepke, podbno kot MS Word
Duhec ::
igruden, tule so navdila za kreiranje datoteke z naslovi (baze) in navodila za tiskanje nalepk iz MS Worda.
Sicer sem to pisal l. 2001 za MS Word 2000 ampak načeloma vse še velja.
Sicer sem to pisal l. 2001 za MS Word 2000 ampak načeloma vse še velja.
cekr ::
Obstaja program AveryZweckform DesignPro, ki vsebuje vse formate nalepk podjetja Avery/Zweckform. Možen pa je tudi lasten vnos. Obstaja oskubljana verzija, ki je brezplačna. Kljub temu pa vsebuje vse nujne zadeve z delom z bazo vred. Program je bil pred nekaj časa na DVD-ju od Monitorja. Obstaja tudi slovenska verzija. Če imaš srečo, ga dobiš tudi v trgovinah, kjer prodajajo izdelke omenjenega podjetja. Formatov je toliko, da boš brez problema našel podobne formate drugih podjetij.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
ANGEL_B ::
v wordu gre nalepke zelo ensotavno delat
dosti vrst listov z nalepkami je ze notri vnesenih in samo izberes tistega ki ga imas, ali pa pac sam podatke vneses in mu poves koliko nalepk je v vrsti in v stolpcu in eventuelno ce je presledek med njimi...
potem pa se ti ustvari tabela v katero vnasas tekst in je to to
sam primtam kr dosti nalepk in se mi zdi to zelo enostavn nacin
dosti vrst listov z nalepkami je ze notri vnesenih in samo izberes tistega ki ga imas, ali pa pac sam podatke vneses in mu poves koliko nalepk je v vrsti in v stolpcu in eventuelno ce je presledek med njimi...
potem pa se ti ustvari tabela v katero vnasas tekst in je to to
sam primtam kr dosti nalepk in se mi zdi to zelo enostavn nacin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MS Office][Word] tiskanje nalepkOddelek: Programska oprema | 3678 (312) | carry8988 |
» | Tiskanje nalepkOddelek: Programska oprema | 1310 (1170) | [D]emon |
» | kako printati nalepke?Oddelek: Programska oprema | 8278 (8164) | perci |
» | Merge dokumentov oz združevanje dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1578) | Blup |
» | problem ,,boleče roke''!!!!Oddelek: Programska oprema | 1528 (1268) | miki76 |