Forum » Šola » Seminarska: Prostorski zvok
Seminarska: Prostorski zvok
franci ::
No sem v 4 letniku in namesto 4. predmeta na maturi, sem se odločil da naredim seminarsko o prostorskem zvoku.
Pa me zanima če ima kdo kaj materiala. Na netu ne najdem vse kar bi rad
Imam nekaj od DOLBY PRO LOGIC 2 ter nek EX FILES.
Rad bi dobil kaj o Dolby Digital, DTS ali SDDS.
Pa me zanima če ima kdo kaj materiala. Na netu ne najdem vse kar bi rad
Imam nekaj od DOLBY PRO LOGIC 2 ter nek EX FILES.
Rad bi dobil kaj o Dolby Digital, DTS ali SDDS.
Hello, hello, hello, how low?
- premaknil: Predator ()
zigadr ::
Saj ni res... pa je.
Na netu ne najdeš vse, kar bi rad? Kaj bi rad že napisano seminarsko????
V google sem vpisal "dolby digital explained".
V drugem linku (od 20.500) je v naslovu napisano "Liquidtheater.Com: Dolby Digital, DTS and THX Explained", torej ti ta članek obsega že 3 stvari s področja prostorskega zvoka. V tem linku imaš linke do strani na www.dolby.com, kjer so razloženi DPL2, DD in DTS. Po tem se je moje iskanje zaključilo, ker sm ugotovil, da si samo ti len ali pa nesposoben.
Na netu ne najdeš vse, kar bi rad? Kaj bi rad že napisano seminarsko????
V google sem vpisal "dolby digital explained".
V drugem linku (od 20.500) je v naslovu napisano "Liquidtheater.Com: Dolby Digital, DTS and THX Explained", torej ti ta članek obsega že 3 stvari s področja prostorskega zvoka. V tem linku imaš linke do strani na www.dolby.com, kjer so razloženi DPL2, DD in DTS. Po tem se je moje iskanje zaključilo, ker sm ugotovil, da si samo ti len ali pa nesposoben.
franci ::
Ubistvu sem jaz hotu če je kej v slovenščini k ne znam dobr angleščine...sicer pa hvala
Hello, hello, hello, how low?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 6349 (5134) | Bearrorist |
» | Razlika v kvaliteti zvoka med zvočnimi na digitalnem izhoduOddelek: Zvok in slika | 2030 (1851) | XS!D3 |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7896 (6651) | gumby |
» | Predlogi za domači kinoOddelek: Kaj kupiti | 1760 (1511) | gumby |
» | Vaši DVD/home cinema sistemiOddelek: Sedem umetnosti | 2451 (2160) | Luigi |