Forum » Pomoč in nasveti » win 7 vprašanja
win 7 vprašanja
alese ::
imam win 7 ultimate, čez njega bi rad presnel win 7 professional, kako to naredim. drugo vprašanje, ali moram kupiti 64 bitni win 7 ali 32,imam procesor i5 3550.hvala.
DolLoad ::
Nalozis lahko 32 ali 64 bitno verzijo Windows 7, po zelji. Ce imas vec kot 4GB RAM-a je smiselno naloziti 64 bitno razlicico.
Glede instalacije pa:
-ugasni racunalnik
-vstavi instalacijcijski cd v cd pogon
-sledi navodilom
Glede instalacije pa:
-ugasni racunalnik
-vstavi instalacijcijski cd v cd pogon
-sledi navodilom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DolLoad ()
alese ::
Hvala za odgovor, vpraŠal bi Še, ali je tale win dober za moj računalnik, ker jaz se na te kode in refurbished ne spoznam, ali bo torej tale win legalen, da bom imel svojo kodo. Hvala oprostite za velike črke Šele sedaj jih vidim. http://www.softwarebilliger.de/betriebs...
Zgodovina sprememb…
- polepsal: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57086 (38827) | mtosev |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7092 (5539) | bosmla |
» | Windows 7 najuspešnejši Microsoftov operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25892 (22647) | Jst |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13017 (9249) | Icematxyz |
» | Windows 7 dviguje prahOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7328 (4704) | MrStein |