Forum » Kaj kupiti » Pozna kdo w-force panel?
Pozna kdo w-force panel?
`ripper` ::
Zanima me, če je kdo od tukaj prisotnih že deloval oz. sklepal posle s to stvarjo:
w-force panel. Stvarca sicer zgleda lepo in ko sem prebral sledeč članek, sem se skoraj v trenutku odloču da to hočem met . Ko sem potem šel v Mlacom, sem čist preventivno prašal, če ta zadevca dejansko ima nastavljive obrate za fan al je un potenciometer bolj za okras kot ne. Tip v Mlacomu mi je djal, da to je samo za gledat, nč za štimat. Če gdo ve oz. stvar pozna, naj mi pove, kok model tm nič ne ve oz. naj kara mene, ker ne znam dobr brat , samo sledeče vrstice si nekako ne znam predstavljat drugače :
Adjustable CPU Fan Speed Control
w-force panel. Stvarca sicer zgleda lepo in ko sem prebral sledeč članek, sem se skoraj v trenutku odloču da to hočem met . Ko sem potem šel v Mlacom, sem čist preventivno prašal, če ta zadevca dejansko ima nastavljive obrate za fan al je un potenciometer bolj za okras kot ne. Tip v Mlacomu mi je djal, da to je samo za gledat, nč za štimat. Če gdo ve oz. stvar pozna, naj mi pove, kok model tm nič ne ve oz. naj kara mene, ker ne znam dobr brat , samo sledeče vrstice si nekako ne znam predstavljat drugače :
Adjustable CPU Fan Speed Control
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Matek ::
Še ena mlacomova cwetka. Vprašaj ga, če upa stavit. Resno, zakaj bi potem ob gumbu pisalo hi in lo, če ne za obrate
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
`ripper` ::
hehe, ja, mogoce za stopnjo osvetlitve A ves, k mas use navit, pa ti napajalnik pocepne, podnev ne rabs osvetlenga displaya
Stvarca pa stane dobrih 11 jurjev (dobrih v smislu 11.040,00 z DDV vracunanim ;))
Men je sicer kolega reku da se mu to zdi prevec, zdej pa se vi povejte...
Stvarca pa stane dobrih 11 jurjev (dobrih v smislu 11.040,00 z DDV vracunanim ;))
Men je sicer kolega reku da se mu to zdi prevec, zdej pa se vi povejte...
bibl bubl babl ble
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napisi za majice.Oddelek: Loža | 7325 (5755) | Miha_T |
» | hladilnik za bartonaOddelek: Kaj kupiti | 1716 (1383) | kuglvinkl |
» | Duron Vs. CeleronOddelek: Novice / Procesorji | 2627 (2627) | drislek |
» | Telemach & p2p - zapiranje portov s strani ISPja?Oddelek: Omrežja in internet | 2270 (1647) | Soprano |
» | volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1276 (932) | peci |