Forum » Pomoč in nasveti » google analytics tok vedenja
google analytics tok vedenja
donski ::
Pozdravljeni,
mam eno stran, ki je kot neke vrste pred-stran (landing page) druge strani, ta "landing page" pa ma isto par zavihkov in podstrani.
Mene trenutno zanima pretok prometa iz te strani na drugo, kakšen je končni rezultat in pri analyticsu kaže tok obiskovalcev le za tisto stran za katero je analytics narejen ("landing page") mene pa zanimajo podatki oz pretok še za naprej...
Ali je možno videt pretok strani iz ene na drugo in kje to označim (videl sem neke filtre, nisem pa prepričan, da kateri temu ustreza)
Hvala že v naprej za odg.
Lp,
mam eno stran, ki je kot neke vrste pred-stran (landing page) druge strani, ta "landing page" pa ma isto par zavihkov in podstrani.
Mene trenutno zanima pretok prometa iz te strani na drugo, kakšen je končni rezultat in pri analyticsu kaže tok obiskovalcev le za tisto stran za katero je analytics narejen ("landing page") mene pa zanimajo podatki oz pretok še za naprej...
Ali je možno videt pretok strani iz ene na drugo in kje to označim (videl sem neke filtre, nisem pa prepričan, da kateri temu ustreza)
Hvala že v naprej za odg.
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletnega portalaOddelek: Izdelava spletišč | 1255 (887) | mr_chai |
» | Potek domeneOddelek: Omrežja in internet | 1479 (1151) | inbox |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15115 (12772) | Vice |
» | Landing page feedbackOddelek: Izdelava spletišč | 1061 (840) | HardFu |
» | Nova EU pravila za piškotkeOddelek: Novice / Zasebnost | 10697 (9028) | čuhalev |