Forum » Strojna oprema » Mobitel Globetrotter Fusion Quad modem ne dela na win 7
Mobitel Globetrotter Fusion Quad modem ne dela na win 7
#000000 ::
Situacija je sledeča. PC z win 7, vstavljena PCI to PCMCIA slot kartica (nimam nobenega driverja zanjo a na xp je baje delalo) torej bi uporabili to globe trotter kartico samo za wifi, in ta kartica je delal na xp laptopu BP, ko je zatežil za driverje sem samo manualno instaliral z CDja ki je poleg in je špilalo OK.
Sedaj pa to na win 7 kartice niti ne zazna, čeprav sem parkrat opazil da je lučka blinkala, samo sem medtem restartal komp in sedaj spet ni znakov življenja.
V bistvu me zanima če kdo to zadevo uporablja na win 7 in kako jo je usposobil. Hvala
Sedaj pa to na win 7 kartice niti ne zazna, čeprav sem parkrat opazil da je lučka blinkala, samo sem medtem restartal komp in sedaj spet ni znakov življenja.
V bistvu me zanima če kdo to zadevo uporablja na win 7 in kako jo je usposobil. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gonilniki ob downgradu na XP (wireless)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (1004) | podviz |
» | LAN driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 720 (510) | Mitch |
» | windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 2599 (1383) | denabiker |
» | Grafična kartica hd5770 club3d hdmi zvok?Oddelek: Strojna oprema | 1235 (885) | nokaut240 |
» | Windows 7 in igreOddelek: Operacijski sistemi | 4485 (3323) | DonAndrino |