Forum » Loža » Major TROHA ?
Major TROHA ?
Jeronimo ::
Vsi smo ze v zadnjem času dosti načitali o "pojočem" majorju. Pred časom je izginil. Izginotje se sovpada z obtožitvijo nekaterih naših političnih prvakov.
Članek v DNEVNIKU malce prekometira zadevo.
Po moje je velika možnost da so ga "umaknili" s prizorišča.
Kaj menite vi ??
Članek v DNEVNIKU malce prekometira zadevo.
Po moje je velika možnost da so ga "umaknili" s prizorišča.
Kaj menite vi ??
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
OZZY ::
Ma Troha je zginu na tak način, da je se pustu fejst v dvomu kaj se je lahko zgodil. Seveda upamo, da je z njim vse OK, vendar pa po tokem času začneš dvomit, da ga niso pospravil.
AlchemY ::
tud jaz sem mnenja, da mora bit nekaj narobe pri vsem skup, mislim, da ne bi kar tako odsel,....
Thomas ::
Po moje ... je nekje živ. Samo je vprašanje, če je zdrav. Ne verjamem, da bi ga kdo betoniral. Ni kakšen faktor.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Tomi ::
Lahko pa je sam naredil taktični umik in časa, kaj se bo izcimilo..
Po moje se bo kmalu pojavil nazaj..
Seveda se lahko motim..
Po moje se bo kmalu pojavil nazaj..
Seveda se lahko motim..
metrodusa.blogspot.com
YiMMi ::
Vse skupaj me spominja na staro YUGO in
njihov kumunizem....Da je zginil kar cez noc (Likvidacija) kaj takega je lahko delala samo UDBA v stari Yugi...Seveda je pa vprasanje ce je res vse vedel kar je pisalo in ce je to res...Ce je??? Potem lahko seveda sedaj govorimo ze o pokojnem majorju Trohi....
Jim: Verjetno imaš prav. Če je kaj resnice v tem kar je govoril, je velika verjetnost da so ga pospravili. JJ sigurno ni tako nedolžen kot se dela. Pravzaprav se niti ne dela več-
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Ne vem, če je tako hudo.. Major Troha je dokaj znana medijska osebnosti in njena likvidacija bi bila na očem preveč ljudem..
Jim: sicer ga ne maram, ampak tisto, kar si ti mislil, je komunizem..
JJ pa nikoli ni bil prijazen..
Jim: sicer ga ne maram, ampak tisto, kar si ti mislil, je komunizem..
JJ pa nikoli ni bil prijazen..
metrodusa.blogspot.com
zetko ::
Pomojem se je mal skril pol k se bo pa prkazu bo pa govoru da so ga ugrabil in tepl in oh in sploh
AlchemY ::
Tomi: pri nas "zadeve" se niso na taksnem nivoju, da bi morebitni narocniki, razmisljali na tak nacin,...se nismo dovolj podobni Ameriki in EU.
Rott-von-weiler ::
En moj kolega je reko da ga je včeraj vido (pri mesaru na goveji konzervi)
--------------------------------
Piši kao što govoriš
--------------------------------
Piši kao što govoriš
Mladina je objavila famozno pismo, ki ga je Troha spisal predno je izginil.
LINK
LINK
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Thomas ::
IMHO:
Rogelj organizira svetovno prvenstvo - Troha pa zaroto.
Rogelj organizira svetovno prvenstvo - Troha pa zaroto.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
NiggerBob ::
...Troha je pravočasno zvedel, da je na seznamu "za odstrel", zato se je pravočasno preselil nekaj 100 km severno od Slovenije...
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"
Koci ::
KOlikor sem zvedel iz zanesljivih virov si je Major nekaj dni preden je izginil skupaj z unim igralcem Francetom Moretom v Šiški privoščil eno kurbo. Častil je baje Troha.
Jaz pa imam vse bolj občutek, da je Troha izgonil za vedno. Sicer sem pred nekaj časa v to še dvomil, vendar sedaj, posebej, ko sem prebral pismo, je vse skupaj začelo smrdeti kot tri tedne stara riba.
Mogoče se bo pa pojavil.. Samo za to je le še trohica upanja
Mogoče se bo pa pojavil.. Samo za to je le še trohica upanja
metrodusa.blogspot.com
NiggerBob ::
Luni, nekako si zadel glede vira (MORIS), seveda če ni to samo namerno lansirana dezinformacija, da se odvrne pozornost.
Iz istega vira tudi prihaja, da mu je zadevo nameščal J.J., vendar je vse prišlo na ušesa Trohi, ki je spoznal, da je vrag odnesel šalo.
Seveda je tudi to lahko samo dezinformacija, vrag si ga vedi. Osebno mi pa vse kar se tiče politike in politike in političnih strank "dol visi", če povem po domače.
Vsi so enaki, vsi so pokvarjeni.
Iz istega vira tudi prihaja, da mu je zadevo nameščal J.J., vendar je vse prišlo na ušesa Trohi, ki je spoznal, da je vrag odnesel šalo.
Seveda je tudi to lahko samo dezinformacija, vrag si ga vedi. Osebno mi pa vse kar se tiče politike in politike in političnih strank "dol visi", če povem po domače.
Vsi so enaki, vsi so pokvarjeni.
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peko kooperativa z.o.o.Oddelek: Loža | 7393 (5796) | Looooooka |
» | Test: Pet ministrstev ni dalo zahtevanih informacij javnega značaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 14926 (10352) | Anze1 |
» | Resničnost: SimulacijeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3576 (2744) | Monster |
» | Bohinj, Bled, tam okoli.....a je kakšen žur tam, kaj zanimivegaOddelek: Loža | 3205 (2928) | Phil |
» | Major TrohaOddelek: Loža | 2010 (1480) | Thomas |