Forum » Navijanje » Abit NF7-S ali EPoX 8RDA+
Abit NF7-S ali EPoX 8RDA+
--kicker-- ::
Lep pozdrav!
Glede na to da sem kupil Corsair TWINX1024-3200LL, se mi je zdej mal za uprašat katero plato bi uzel...
Epox namreč mislim da ima še zdaj probleme z LL moduli, vedar pa se je začelo govoriti o nastavljanju voltaže za NB v prihodnji reviziji.
Abitovi uporabniki pa veselo trdijo da "NOT running 200FSB is a rare thing". Poleg tega ima Abitka aktivno hlajenje za NB.
Ka j kej porečete?
Glede na to da sem kupil Corsair TWINX1024-3200LL, se mi je zdej mal za uprašat katero plato bi uzel...
Epox namreč mislim da ima še zdaj probleme z LL moduli, vedar pa se je začelo govoriti o nastavljanju voltaže za NB v prihodnji reviziji.
Abitovi uporabniki pa veselo trdijo da "NOT running 200FSB is a rare thing". Poleg tega ima Abitka aktivno hlajenje za NB.
Ka j kej porečete?
--kicker-- ::
Zdele me mika Abit rev. 1.2,
ni mi pa problem počakat še kak teden al pa dva, če bo kdo od teh izdal revizijo za ubitačne FSB-je he he
ni mi pa problem počakat še kak teden al pa dva, če bo kdo od teh izdal revizijo za ubitačne FSB-je he he
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProblemOddelek: Navijanje | 1447 (1102) | amater111 |
» | Aw9d-max + e6600 + OC newb = HelpOddelek: Navijanje | 1184 (1058) | BuBBle.D |
» | VDD mod Epox 8RDA+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3487 (3033) | Caligula |
» | FSB na 8rda+Oddelek: Navijanje | 925 (876) | frenk |
» | Nforce2 plate in gretje SBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 889 (673) | gamer |