Forum » Izdelava spletišč » Goran's Blog- Predstavitev
Goran's Blog- Predstavitev
paco ::
Se strinjam, da bi lahko bilo gradiva na temo računalništva v slovenščini več ampak, če pogledam tvoja skarpucala bi raje prebiral knjigo v angleščini.
Nadalje, če koga zanimajo teme o katerih pišeš, se od njega pričakuje vsaj osnovno razumevanje angleškega jezika, v tem pa je besedil več kot dovolj.
Kolikor je meni znano je angleščina obvezen(?) predmet v osnovni šoli, verjetno pa so tudi že v vrtcih kakšni tečaji, tako da ni vrag da kakšen računalničar nebi znal prebrati kakega čtiva v angleščini.
Nadalje, če koga zanimajo teme o katerih pišeš, se od njega pričakuje vsaj osnovno razumevanje angleškega jezika, v tem pa je besedil več kot dovolj.
Kolikor je meni znano je angleščina obvezen(?) predmet v osnovni šoli, verjetno pa so tudi že v vrtcih kakšni tečaji, tako da ni vrag da kakšen računalničar nebi znal prebrati kakega čtiva v angleščini.
It iz aj.
paco ::
Goran's Blog je izjavil:
ne vem od kje vendar to ni noben prevod ;)
Gotcha. http://www.goran.si/tcp-klient-v-csharp...
sw.WriteLine("PRIDOBI /HTTP/1.0\n\n");
Made my day xD
It iz aj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je ta računalnik primeren za potrebe računovodskega podjetja? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12771 (11071) | m0LN4r |
» | gpuwars.wordpress.com - moj novi blog (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14022 (11331) | fr4nc |
» | Kako dolgo prevajate?Oddelek: Sedem umetnosti | 5135 (4677) | nodrim |
» | Kratkocasnik za vse ljubitelje alternativnih novicOddelek: Omrežja in internet | 1665 (1178) | CerpinTaxt |
» | Esej 2006Oddelek: Šola | 3257 (2650) | Tear_DR0P |