Forum » Pomoč in nasveti » Garmin 3790LMT
Garmin 3790LMT
Fifty ::
Zdravo,
imam težave z Garminom 3790LMT, in sicer se mi po pri izbiri za vpis naslova pojavi "ni kartografskih podatkov", pri čemer je inštalirana karta City Navigator.
Mislim, da se je zadeva začela pojavljati po neuspeli posodobitvi zemljevidov, saj se mi je med nalaganjem izpraznila baterija na prenosniku.
Če recimo uporabljam naloženo karto Adriaroute, tega problema ni, če pa uporabim prednaloženo karto City Navigator pa se pojavi omenjeni problem.
Kakšna ideja preden zadevo nesem na servis?
Hvala in lp
Miha
imam težave z Garminom 3790LMT, in sicer se mi po pri izbiri za vpis naslova pojavi "ni kartografskih podatkov", pri čemer je inštalirana karta City Navigator.
Mislim, da se je zadeva začela pojavljati po neuspeli posodobitvi zemljevidov, saj se mi je med nalaganjem izpraznila baterija na prenosniku.
Če recimo uporabljam naloženo karto Adriaroute, tega problema ni, če pa uporabim prednaloženo karto City Navigator pa se pojavi omenjeni problem.
Kakšna ideja preden zadevo nesem na servis?
Hvala in lp
Miha
Fifty ::
Sem že večkrat poskusil, vendar je situacija nespremenjena.
Je kakšna opcija, da odstranim prednaloženo karto in jo na novo namestim?
Je kakšna opcija, da odstranim prednaloženo karto in jo na novo namestim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AdriaRoute 4.10 za Garmin navigacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 7654 (7419) | helsing |
» | GPS Navigacija - katero izbrat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6854 (4316) | Frenckie |
» | Garmin XT zmrzne ali se zapreOddelek: Mobilne tehnologije | 1160 (1046) | ₿laž |
» | Navigacija in nove SLO avtoceste?Oddelek: Na cesti | 3375 (2540) | Tero |
» | Kateri GPS (avtomobilski) navigator?Oddelek: Kaj kupiti | 2078 (1947) | Satelit |