Forum » Strojna oprema » Monitor ne dela
Monitor ne dela
Gapi0 ::
Pozdravljeni,
Na novo sem naložil operacijski sistem na namizni računalnik. Monitor mi je vedno delal, danes pa sem odprl kišto da bi videl kateri RAM imam in sem ga dal ven(imam 2 rama-a). Nato sem ga ponovno vstavil v reži, grafične kartice se še dotikal nisem. Nato sem prižgal računalnik in monitor ni prikazal čisto nič (z VGA kablom). Probal sem tudi na drugem ekranu s HDMI kablom vendar tudi tam ni delalo. :(
Hvala za pomoč!
Na novo sem naložil operacijski sistem na namizni računalnik. Monitor mi je vedno delal, danes pa sem odprl kišto da bi videl kateri RAM imam in sem ga dal ven(imam 2 rama-a). Nato sem ga ponovno vstavil v reži, grafične kartice se še dotikal nisem. Nato sem prižgal računalnik in monitor ni prikazal čisto nič (z VGA kablom). Probal sem tudi na drugem ekranu s HDMI kablom vendar tudi tam ni delalo. :(
Hvala za pomoč!
DarwiN ::
Preveri če si ram povsem do konca potisnil v režo, na obeh straneh.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Gapi0 ::
@popster: sem probal vendar ne dela.
@DarwiN: bom probal, vendar kaj ima RAM veze z monitorjem?
kloko ::
Z d*r*k*a*n*j*e*m po notranjosti si pokvaril računalnik in sedaj iščeš napako na monitorju, v tem je "veza".
Še enkrat odpri računalnik, odstrani in ponovno namesti RAM in grafično karto. Preveri tudi trdnost namestitve vseh kablov in procesorskega hladilnika. Pred poseganjem v notranjost ne pozabi odklopiti stroja od elektrike in se razelektriti.
L.p., Kloko
Še enkrat odpri računalnik, odstrani in ponovno namesti RAM in grafično karto. Preveri tudi trdnost namestitve vseh kablov in procesorskega hladilnika. Pred poseganjem v notranjost ne pozabi odklopiti stroja od elektrike in se razelektriti.
L.p., Kloko
Riff ::
@popster: sem probal vendar ne dela.
če ram ni dobro pritrjen na obeh koncih potem ni slike a monitroju (je no signal imput) zato ma ram vezo, pa grafična seveda če grafična ni dobro pritrjena tudi ni slike na monitorju :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z graficno kartico?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (810) | gapyyy |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5023 (3151) | Riff |
» | Problem z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1158) | Drekcpekc |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1785 (1421) | Pyr0Beast |
» | po 5-ih sekundah se ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1558) | kn3z007 |