» »

Naročanje preko Aliexpress

Naročanje preko Aliexpress

««
131 / 197
»»

thxslo ::

itk ko Gganbu :)):D8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: thxslo ()

seba-beba ::

AEx_1-7 je izjavil:

seba-beba je izjavil:

Ker se mi ne da vsega brati...
Torej za telefon potrebujem novo zascitno steklo, k stane 1 eur.
Bom moral sedaj placati 1eur + 22% davka + 2,5eur za postopek?

Hvala

NE, ce boste narocili z AESS (see my sig.) -- dajte link do tega stekla, pa povemo tocno kako in kaj (da ne beremo potem se zgodbe kako ste zrtev scam prodajalca) -- da ne boste kar 'vsega' brali ... seznam v temi ima svoj namen, PREBERITE vsaj to!

VAT/DDV na AE SEVEDA placate ... ker je tako po pozitivni zakonodaji pac obvezno ... tu nimamo kaj (niti tega ne zelimo)!

Tega...

https://www.aliexpress.com/item/4000531...

Hvala

Mare2 ::

Zivjo vsi. Ali je China Post Registered Air Mail v redu?

Vidim neke spremembe, a lahko nekdo ažurira seznam priporočljivih kurirjev?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

AEx_1-7 ::

Mare2 je izjavil:

Zivjo vsi. Ali je China Post Registered Air Mail v redu?

Vidim neke spremembe, a lahko nekdo ažurira seznam priporočljivih kurirjev?

Mare, ... v redu v kaksnem smislu?
Seznam lepo pravi, da imate v primeru izbire:
'to Slovenia via China Post Registered Air Mail'
POSTOPEK V LJ
Ce je to v redu za vase narocilo, ali ne, pa presodite sami ...
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.

seba-beba je izjavil:

AEx_1-7 je izjavil:

seba-beba je izjavil:

Ker se mi ne da vsega brati...
Torej za telefon potrebujem novo zascitno steklo, k stane 1 eur.
Bom moral sedaj placati 1eur + 22% davka + 2,5eur za postopek?

Hvala

NE, ce boste narocili z AESS (see my sig.) -- dajte link do tega stekla, pa povemo tocno kako in kaj (da ne beremo potem se zgodbe kako ste zrtev scam prodajalca) -- da ne boste kar 'vsega' brali ... seznam v temi ima svoj namen, PREBERITE vsaj to!

VAT/DDV na AE SEVEDA placate ... ker je tako po pozitivni zakonodaji pac obvezno ... tu nimamo kaj (niti tega ne zelimo)!

Tega...

Hvala

Shop5524084 Store
3PCS Full Cover Glass for Samsung A50 A40 A10 A70 A20 A30 A32 A52 Screen Protector for Samsung A51 A71 A21S A31 A41 A12 Glass
Color: For A80
Material: 3PCS Tempered Glass
Shipping: US $0.13
to Slovenia via AliExpress Saver Shipping
Estimated Delivery on Nov 22

OK je tole (drop-ship sicer, ampak izgleda legit), za A80 model meni kaze vas link, upam da to rabite, ker ostalih nisem gledal ...
Cena, ki jo boste placali je koncna, izberite pa OBVEZNO 'to Slovenia via AliExpress Saver Shipping'.
TN, ki ga morate dobiti mora biti OBVEZNO v obliki UxxxxxxxxxxHU -- torej preko BUD/HU bo slo z DDP svojstvom.
Ce prejmete drugacen TN, JAVITE TAKOJ, ker je zelo verjetno SCAM ... oz. nekaj narobe!
V treh tednih prejmete blago v vas nabiralnik, brez dodatnih stroskov, postopkov in sitnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: AEx_1-7 ()

OK.d ::

LPOK.d

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OK.d ()

scipascapa ::

točno to prasci delajo.

NIČ ne bi smeli računati, nič.

ne 2.50€, ne dodatni ddv.

blink ::

igor0203 ::

To dvojno placilo DDV-ja lahko ze jaz potrdim, sicer ne za posiljke iz AE temvec iz UK ampak princip je isti. Sem moral potem od prodajalca zahtevati nazaj razliko.

Okapi ::

scipascapa je izjavil:

točno to prasci delajo.

NIČ ne bi smeli računati, nič.

ne 2.50€, ne dodatni ddv.

To seveda ni res. Strošek uvoznega postopka je čisto upravičen, odvisen je pa od tistega, ki pošiljko dostavi. Velja za vse države EU, ne samo za Slovenijo. Sistem IOSS je uvozne postopke za pošiljke do 150 evrov samo poenostavil, ni jih pa odpravil. Zato je tudi naša Pošta ta strošek znižala na 2,5 evra, ker prej je bil višji.

Lahko je pa ta strošek že vključen v poštnino. Pri tistoh pošiljkah, ki pridejo čez Madžarsko, je recimo vključen v poštnino. Zato je treba pazit, kateri način pošiljanja izbrati pri nakupu.

Jasno je tudi, da veliko teh kitajskih trgovcev zaračuna DDV, ampak sistema IOSS sploh ne uporablja, ali pa ga uporablja napačno. Zato za dvojno obračunavanje DDV ni kriva Pošta, ampak kitajski trgovec.

Še vedno pa ne vemo, ali pri tistih pošiljkah, ki pridejo čez Madžarsko "brez stroškov", Aliexpress uporablja IOSS ali pa sistem "EU-skladišča".

Steinkauz ::

Torej pri nas to
"The IOSS means no more hidden costs

Let's now consider the drop shipping experience from a customer's perspective. The customers browses an appealing online store. They see an enticing new product, at an attractive price. They hit the buy button. Sold! That's one happy customer - until their package arrives and the courier demands VAT and a handling fee before the parcel can be handed over. Now the customer is making a mental note never to shop from that website ever again.

By contrast, the IOSS mandates that VAT is accounted for at the point of sale. The items must be sold at a VAT-inclusive price (charging local VAT based on the customer's location). There's no further fees. The customer therefore has nothing more to do except wait for their package to arrive.

The combination of transparent pricing and more efficient customs clearance means that your customers are thus more likely to be satisfied with their purchases. "

ne bo veljalo. Še vedno bodo 2.5eur kasirali

Ker je sistem IOSS slabo zastavljen in ni urejen zadnji korak, cel uvozni postopek, ampak samo plačilo DDV.

borisk ::

moj RU884030598NL je totalno izginil iz tracking radarja, kje ga iskat?

The item is expected to be delivered shortly, please contact your local postal operator for more information

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

luuxiii ::

Živjo,

se morda ve, kako je s carinjenjem produktov, ki jih naročim preko alija iz EU skladišč ?

gledam sledeč artikel

Če ga naročim iz Češke, Španije, Francije ali Italije, je strošek zame enak. Razlika je le ta, da če ga naročim iz Češke, je predvidena dostava v 4 do 10 dneh.

Kaj priporočate ? :D

hojnikb ::

vzami iz češke potem.
#brezpodpisa

delfinus ::

Luxxi EU skladisce, vsekakor. Dobil bos hitreje. Carinjenja v nobenem primeru ne bi bilo, ker prodajelec, ce poslje iz CN poslje preko Aliexpress Standard. V vsakem primeru pride posiljka direkt na dom, tako v primeru izvora CN kot tudi EU skladisc. Pimplanja s carino ni. Zdej, ce bos vzel 1-ga CZ, ce pa komplet 5ih, pa kak EUR prisparas, ce vzames na PL.

delfinus ::

Tule sem js lani narocal tocno te termostate. Iz PL skladisca. Pride mal ceneje, pa se hub je vkljucen zraven. Klik.

errhec ::

borisk je izjavil:

9.10 je prišel na nizozemsko, kmalu ga lahko pričakuješ.
dd

Kvinta ::

Meni se je že večkrat zgodilo da sem naročo iz EU skladišča pol pa je prišlo iz Kitajske >:D
A.C.A.B

Saj vedno vse pride iz Kitajske, vprašanje je samo, ali se na poti do tebe za vsaj par minut ustavi v "EU-skladišču", toliko, da opravijo uvozni postopek in odvedejo DDV.

Če si moral za pošiljko še kaj plačati, je šla mimo skladišča, če ti ni bilo treba nič plačati, se je pa najprej ustavila v skladišču in šla naprej do tebe.

borisk je izjavil:

PostNL ureja svoj lastni 'mishap', ko ga uspesno sanira, bo slo pa takole, kot ze zapisano tule:
https://slo-tech.com/forum/t586896/p733...

Koliko dni pa sploh se imate, da vam potece Buyer Protection?

P.S. Tole se ni v SI (zal), PostNL je posiljko prevzel 05-10-2021 09:00 (potrjena najava v SI) in jo se vedno ima (in ne 9.10., pa tudi 'kmalu' ne bo) -- 14 dni najverjetneje bo se trajalo ... kot zaenkrat izgleda.

Zgodovina sprememb…

6bt9hmDwY ::

Nekaj bi vprašal, zadeva izgleda ugodena v 5 minutah, pa se mi zdi nenavadno.
Najprej je bilo nekaj naročeno, potem je PRODAJALEC uničil naročilo in na mojo WTF začudenje odprl enako.
Zdaj je prišla carinska zahteva, ki v EUR nominalno presega celotno vrednost mikronaročila v $!
Dodal sem posnetek poštnega zahtevka v "Customs is holding the package" z obkroženimi detajli in to, prodajalec ni niti muksnil ničesar vmes.
AliExpress je stopil vmes in "Dispute finished" je zdaj in "AliExpress' Judgment Proposal: Refund US $ nnnn" pač v znesku celotnega naročila.
So tole sprocesirali v mojo korist v nekaj minutah in vse, kar je bilo potrebno, je bilo poslikati pildek in obkrožiti ključne detajle?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 6bt9hmDwY ()

6bt9hmDwY je izjavil:

Nekaj bi vprašal, zadeva izgleda ugodena v 5 minutah, pa se mi zdi nenavadno.
Najprej je bilo nekaj naročeno, potem je PRODAJALEC uničil naročilo in na mojo WTF začudenje odprl enako.
Zdaj je prišla carinska zahteva, ki v EUR nominalno presega celotno vrednost mikronaročila v $!
Dodal sem posnetek poštnega zahtevka v "Customs is holding the package" z obkroženimi detajli in to, prodajalec ni niti muksnil ničesar vmes.
AliExpress je stopil vmes in "Dispute finished" je zdaj in "AliExpress' Judgment Proposal: Refund US $ nnnn" pač v znesku celotnega naročila.
So tole sprocesirali v mojo korist v nekaj minutah in vse, kar je bilo potrebno, je bilo poslikati pildek in obkrožiti ključne detajle?

Ce se prodajalec ni odzval, in s tem zamudil predpisani rok za odziv na zahtevek/predlog kupca v DISPUTE, se avtomaticno odloci v korist kupca ... brez presoje cesarkoli drugega, ker AI deluje ... (pa boniteta enega in drugega tudi ima doloceno tezo).

https://www.aliexpress.com/buyerprotect...

Zgodovina sprememb…

andy2k13 ::

Kaj se dogaja s pošiljkami iz HU (poslano z AE saver). že 12 dni je odkar je zadeva domnevno zapustila HU. V SI je še vedno ni.

06 Oct 2021
09:23
Departure from outward OE
HUBUDC

andy2k13 je izjavil:

Kaj se dogaja s pošiljkami iz HU (poslano z AE saver). že 12 dni je odkar je zadeva domnevno zapustila HU. V SI je še vedno ni.

06 Oct 2021
HUBUDC

Saver (U) ima malo bolj omejen tracking kot R (L) posiljke, zato vec kot toliko ne boste videli v sledenje.posta.si.

Nekaj vec se da pogledati, ce zelite (ampak TN bo potrebno posredovati, sicer je to zal vse kar vam lahko povem).

Za 1 dan ste izgleda zamudili kontingent tistega tedna, tako da jutri bo v LJ, pa potem v SR dostava ... jutri bo z vecjo gotovostjo znanega vec ... danes bi moralo priti v LJ, a do sedaj se ni ...

Zgodovina sprememb…

andy2k13 ::

AEx_1-7 je izjavil:

andy2k13 je izjavil:

06 Oct 2021
HUBUDC

Saver (U) ima malo bolj omejen tracking kot R (L) posiljke, zato vec kot toliko ne boste videli v sledenje.posta.si.

Nekaj vec se da pogledati, ce zelite (ampak TN bo potrebno posredovati, sicer je to zal vse kar vam lahko povem).

Za 1 dan ste izgleda zamudili kontingent tistega tedna, tako da jutri bo v LJ, pa potem v SR dostava ... jutri bo z vecjo gotovostjo znanega vec ... danes bi moralo priti v LJ, a do sedaj se ni ...

TN na privat.

borisk ::

AEx_1-7 je izjavil:

borisk je izjavil:

PostNL ureja svoj lastni 'mishap', ko ga uspesno sanira, bo slo pa takole, kot ze zapisano tule:
https://slo-tech.com/forum/t586896/p733...

P.S. Tole se ni v SI (zal), PostNL je posiljko prevzel 05-10-2021 09:00 (potrjena najava v SI) in jo se vedno ima (in ne 9.10., pa tudi 'kmalu' ne bo) -- 14 dni najverjetneje bo se trajalo ... kot zaenkrat izgleda.

16.11. lahko odprem dispute.
If your order does not arrive on 2021-11-16 , you can apply for a refund by opening a dispute.

widj3098dj32 ::

@aex1-7

Lahko preveris kako je stanje z LA008327009HU? Mislim da stoji na Madžarskem

FoxKnox ::

widj3098dj32 je izjavil:

@aex1-7

Pa še mojo
UH581827521BE
Niti ne vem , če je to sploh zapustilo Azijo po treh tednih.

Samael ::

FFS.. ljudje no. A vam je tako težko vnesti številko v tracking, da mora to za vas nekdo drugi početi? Ta idiotizem preganjate do skrajnosti.

Evo, sam vem na hitro pogooglal par trackingov, zdaj pa ne bodite takšni lenuhi in sami vnašajte tracking cifre noter, ne da fehtarte po forumu druge, da to počnejo za vas.

Pa ne me narobe razumeti, ni težko pomagati človeku - če dejansko je kaj za pomagati. Tu je treba pa samo tracking preveriti, pa namesto da to storite sami (klikni link spodaj, vnesi cifro v tisti prazen okenček - ni neka znanost) namesto da temo smetite s prošnjami, če to stori namesto vas nekdo drugi.

https://parcelsapp.com/en
https://postal.ninja/en
https://www.17track.net/sl
https://www.ship24.com/shops/aliexpress...
https://www.aftership.com/couriers/yanw...
Samael != Samuel

borisk je izjavil:

AEx_1-7 je izjavil:

16.11. lahko odprem dispute.
If your order does not arrive on 2021-11-16 , you can apply for a refund by opening a dispute.

Dobro, potem se ne gori voda, ker potem imate itak se tistih 15 dni za 'ta pocasne', v skrajnem primeru pa lahko se seller podaljsa BP ... cakamo na razplet ... tudi zato ker je 150+ ... pre-order je lahko pac vse sorte, zal, potem pa se PostNL doda svoje, ko ze itak traja pre-dolgo vse skupaj ... oh, well ... samo da ni notri vse kaj drugega kot zeljeni/naroceni telefon ...

Pogledam se za ostala dva TN ... lekcije o okenckih zadrzite zase, ker res smetite ... itak sem 20+ moznosti da si sami pogledate, ce zelite, ze davno objavil ...

--TNs--
https://slo-tech.com/forum/t586896/p728...

Zgodovina sprememb…

widj3098dj32 je izjavil:

Ne misliš, če bi kaj mislil, bi cifro vnesel v https://parcelsapp.com/en (ki smo ga na tem forumu omenili nekaj stokrat) in bi točno vedel kje je ta pošiljka.

19 Okt 2021
08:40
Prispetje na uvozno izmenjalno pošto
LJUBLJANA 1003, SI

FoxKnox je izjavil:

Pa še mojo
UH581827521BE

Seveda ne veš, ko si pa prelen, da bi to cifro vnesel v https://parcelsapp.com/en (ki smo ga na tem forumu omenili nekaj stokrat) in bi točno vedel kje je ta pošiljka.

28 Sep 2021
13:00
Arrival at export hub BELGIUM POST - BPOST

Pizdim se pa zato, ker če ste si znali registrirati aliexpress račun in izvesti nakup, pa menda boste ja zmogli tracking številko vnesti v obrazec za sledenje, namesto da dan za dnem sprašujete druge, da to počnejo namesto vas in potem on zgoraj, ki to počne namesto vas, glumi kako oh in sploh "preverja" z nekimi super-duper skills slediti vaši pošiljki. Samo jeb... trackingi so. Tudi sami zmorete to.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Samael
To da je na export hubu na Kitajskem od 28. Septembra vem tudi sam že 3 tedne brez prepotentnih komentatorjev, vprašal pa sem tistega, ki ve več o teh stvareh ne pa tebe, ki si očitno sam svoj majster. Če ti grejo komentarji na kurac se odstrani s foruma, nihče te noče po nepotrebnem obremenjevati.

widj3098dj32 je izjavil:

@aex1-7

Ravno danes dospelo v LJ.
10/19/2021 08:40:33 AM Arrival at inward OE -- SILJUA.

Dostavo v vas nabiralnik pricakujte jutri -- kontingent je torej le dospel danes ... predvideno je bilo za vceraj in sedaj sortirajo, razporejajo posiljke ... za dostavo
Transit (20 Days)
CONS. posiljka.

FoxKnox je izjavil:

Samael
To da je na export hubu na Kitajskem od 28. Septembra vem tudi sam že 3 tedne brez prepotentnih komentatorjev, vprašal pa sem tistega, ki ve več o teh stvareh ne pa tebe, ki si očitno sam svoj majster. Če ti grejo komentarji na kurac se odstrani s foruma, nihče te noče po nepotrebnem obremenjevati.

Brez skrbi, vam povem malo vec za vas primer (ker itak nimam pojma, troll pa ve vse, namesto da bi se brigal raje zase), zadeva je ground/rail (Cainiao Super Economy *), samo da preverim se ostale sorodne ... in zastoje.

Zgodovina sprememb…

FoxKnox je izjavil:

Samael

Ve več ja. Ker mu lenuhi gradite ta kult. Približno toliko ve, kot vem sam, pa kot bi ti, če bi uporabil možgane - pa mogoče prečekiral kakšen tracking.

Torej zadeva je prišla do huba, potem pa kakšne tri/štiri tedne (plus/minus) če se kaj ne zakomplicira (kar pa itak ne moremo vedeti, ne ti, ne jaz, ne on) traja da pride do Slovenije. Razlika je le v tem, da bo on rekel "bom preveril", potem gre pa na skret, opravi, kar ima tam za opraviti, pride nazaj in napiše "bo vsak čas v Sloveniji". No, pa vmes poznavalsko uporabi še kakšno okrajšavo. Tko za efekt. Ves info bazira na trackingu in pa osebni izkušnji/občutku glede na pretekle nakupe - oboje kar je ja voljo tudi tebi.
Ali pa šeme dejansko mislite, da ima kakšne "insiderske" info. Lepo te prosim, saj ne moreš biti tako neumen, ali pač?
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Samael

IGNORE

FoxKnox je izjavil:

Pa še mojo
UH581827521BE

LP00469470375747 --> UH581827521BE

Trenutno se caka dejansko dospetje posiljke (s potrditvijo, ceprav je U, vam napisem ko dejansko tudi bo) v BE (ker CN je zapustilo ze pred nekaj tedni, malo zal kasni tudi zaradi praznikov v CN), v tem tednu bi pa moralo biti, in potem boste imeli naslednji teden dostavo v vas nabiralnik v SI -- UNREG. BE, 35+ dni za 'to Slovenia via Cainiao Super Economy *'; preko 4PX/Landmark/bpost/PS gre.

FoxKnox je izjavil:

Samael

IGNORE

Tudi prav - le teme naprej ne serjite za vsak random tracking, ki ga lahko pogledaš tudi sam, potem pa ti tako ali tako ne preostane drugega, kot da potrpežljivo čakaš, pa pride ko pride.
Pa saj ne naročaš prvič s kitajske no ...
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Groot ::

Samael je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Samael

Ve več ja. Ker mu lenuhi gradite ta kult. Približno toliko ve, kot vem sam, pa kot bi ti, če bi uporabil možgane - pa mogoče prečekiral kakšen tracking.

Torej zadeva je prišla do huba, potem pa kakšne tri/štiri tedne (plus/minus) če se kaj ne zakomplicira (kar pa itak ne moremo vedeti, ne ti, ne jaz, ne on) traja da pride do Slovenije. Razlika je le v tem, da bo on rekel "bom preveril", potem gre pa na skret, opravi, kar ima tam za opraviti, pride nazaj in napiše "bo vsak čas v Sloveniji". No, pa vmes poznavalsko uporabi še kakšno okrajšavo. Tko za efekt. Ves info bazira na trackingu in pa osebni izkušnji/občutku glede na pretekle nakupe - oboje kar ne ja voljo tudi tebi.
Ali pa šeme dejansko mislite, da ima kakšne "insiderske" info. Lepo te prosim, saj ne moreš biti tako neumen, ali pač?

AMEN!!

Res ste smešni tisti, ki mislite da ima tale nov AX boy kakršenkoli inside info. Pač premetava trackinge sem in tja in vam nato v neki popačeni "slovenščini" nabija info, ki ga sicer lahko vsak sam najde s par kliki. Saj bi mi bilo sicer vseeno za njegovo pomoč, če ne bi imel takšen vzvišen odnos do vseh ostalih na forumu in ne bi s svojimi povsem nepotrebno dolgimi in razvlečenimi posti popolnoma zaspamal tole temo. Ni čudno, da potem na vsaki strani nekdo sprašuje katero pošto izbrati, kdo pa bo bral to zmešnjavo tukaj. Pa še ko se odgovori je potrebno nujno zapakirat v neke kratice, ki nekomu ki že pride vprašat in očitno nima pojma povejo še manj kot če ne bi vprašal.

widj3098dj32 ::

AEx_1-7 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

@aex1-7

Ravno danes dospelo v LJ.
10/19/2021 08:40:33 AM Arrival at inward OE -- SILJUA.

Dostavo v vas nabiralnik pricakujte jutri -- kontingent je torej le dospel danes ... predvideno je bilo za vceraj in sedaj sortirajo, razporejajo posiljke ... za dostavo
Transit (20 Days)
CONS. posiljka.

Super, najlepsa hvala.

Samael je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Samael

Torej zadeva je prišla do huba, potem pa kakšne tri/štiri tedne (plus/minus) če se kaj ne zakomplicira (kar pa itak ne moremo vedeti, ne ti, ne jaz, ne on) traja da pride do Slovenije. Razlika je le v tem, da bo on rekel "bom preveril", potem gre pa na skret, opravi, kar ima tam za opraviti, pride nazaj in napiše "bo vsak čas v Sloveniji". No, pa vmes poznavalsko uporabi še kakšno okrajšavo. Tko za efekt. Ves info bazira na trackingu in pa osebni izkušnji/občutku glede na pretekle nakupe - oboje kar je ja voljo tudi tebi.

No brez njega nebi vedel kateri shipping izbrati, ker se je zgodilo ravno to kaj je opisoval, paket Aliexpress Saver so zdruzili v Standard in bom zdaj verjetno opravil vec nakupov na AX na ta nacin.

Zgodovina sprememb…

Ja, kaj je bilo pa tule pretežko?

Samael je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

Ne misliš, če bi kaj mislil, bi cifro vnesel v https://parcelsapp.com/en (ki smo ga na tem forumu omenili nekaj stokrat) in bi točno vedel kje je ta pošiljka.

19 Okt 2021
08:40
Prispetje na uvozno izmenjalno pošto
LJUBLJANA 1003, SI

Ni problem pomagati, svetovati, res ne. Postaja pa tečno, ker ste s svojim tracking requesti to temo usrali do maksimuma s stvarmi, ki jih imate pred nosom, pa je vseeno lažje naslednjih 100+ strani naštepati z vedno istim vprašanjem. Tema je postala praktično smetnjak tracking requestov, tako da tudi če je v njej kaj koristnih infomacij, se le te izgubijo med vsemi temi smetmi.
Samo tracking bi pogledal, pa bi točno vedel, kje se nahaja tvoja pošiljka, pa je lažje smetiti temo s zahtevki, da to z vsem direndajem in pompom nekdo stori zate, a? In to se zdaj vleče in vleče ... debatna tema pa postaja en velik smetnjak.
Samael != Samuel

IGNORE OFF
Če bi rad zvedel, kje je tvoja pošiljka, ki že 3 tedne stoji v kitajskem izvoznem hubu, si takoj idiot in lenuh.Daj Samael še kakšen link trekerja, ki ga ne poznam, saj sem jih nekaj kar jaz napopal tukaj gor.Daj povej mi kaj novega, ne tisto kar je meni jasno že več let.Lepo je samo lapat u 3 pm pa nič pametenga povedat. Ta forum je zarad takih greznica od a do ž
BTW Če EA 1-7 najde apdejt moje pošiljke izpadeš velik idiot ti.
IGNORE ON

Ales ::

IGNORE ON/OFF gumb se ti je čisto pokvaril. Naroči novega na AE. :D

FoxKnox je izjavil:

BTW Če EA 1-7 najde apdejt moje pošiljke izpadeš velik idiot ti.

Pravzaprav ne - v tem primeru izpadeš idiot ti, ki na osnovi identičnih tracking url-jev tega podatka ne najdeš, on ga pa. ;)
Ali pa ti meniš, da njemu info kje se nahaja pošiljka servira kristalna krogla?
Ok, dost ...
Samael != Samuel

AEx_1-7 je izjavil:

@tomaz-

V redu je:
Entry into the postal network
Oct 15, 2021
Luxembourg Airport Sorting Centre

v naslednjem tednu boste imeli tole dostavljeno, to/sr najverjetneje.

@tomaz-
2021-10-19 11:58:15 Prispetje na uvozno izmenjalno pošto
Jutri vam dostavijo (kaj ste, kamnik, smarca, duplica, ane)?

Zgodovina sprememb…

goba ::

Res ste nadležena2. Kaj vas briga, od kod je kdo doma. ;((

thxslo ::

AEx_1-7 je izjavil:

Jutri vam dostavijo (kaj ste, kamnik, smarca, duplica, ane)?

Ljudje božji pa se vi zavedate kle gor kakim psihopatom dajete tracking številke ? Z takimi izjavami upam veste kje je njihova meja ..

goba je izjavil:

Res ste nadležena2. Kaj vas briga, od kod je kdo doma. ;((

Saj ne veva tega (ker itak vse pise povsod, samo prebere se, ane), ugibava, pa cakava koliko muh se ujame na med ... you catch my drift, right?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Gapi ::

Post of Slovenia
Item prepared for pick-up at the post office.
1111, LJUBLJANA
Wednesday, October 13, 2021, 11:12 AM
Post of Slovenia
The recipient was not available. The shipment will be redirected to the post office.
1002, LJUBLJANA - POŠTNI CENTER
Wednesday, October 13, 2021, 11:12 AM
Magyar Posta
Unsuccessful item delivery attempt
Wednesday, October 13, 2021, 07:59 AM
Magyar Posta
Receive item at delivery office

Zakaj poštarji ne puščajo listkov da me čaka pošta? Slučajno da pogledam tracking za pošilko in vidim da poskus vročanja neuspel. Jasno,ko sem pa bil v službi.

Kako pa lahko prtevzamem tak paket če nimam listka. A kar pridem na pošto in povem številko zua sledenje in to je to..
No person is rich enough,to buy back his past.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gapi ()
««
131 / 197
»»