» »

Naročanje preko Aliexpress

Naročanje preko Aliexpress

Temo vidijo: vsi
««
212 / 212
»
»»

komunist1945 ::

Koliko stane, je zelo odvisno od organizacije, mase paketov in tega, koliko časa pošiljatelj porabi, koliko časa kurir porabi in koliko prazen kombi vozi. Če je dobro organizirano, avtomatizirano, je vse to lahko na minimumu. Pa še kakšna subvencija od kitajske vlade zraven in je.

Menda niso evropski kurirji z minusom vozili do zdaj paketov za 2 EUR iz Madžarske naprej. In ne bi tudi potem iz Slovenije do Nemčije npr. z optimizirano AE stil logistiko. Z miselnostjo in organizacijo Pošte Slovenije iz 2005 jasno stane 7 EUR minimalno.

Zgodovina sprememb…

OK.d ::

Čakam AE, kdaj se bo zmigal in naredil konkreten filter pod iskanje, shipping from EU?
LPOK.d

Pithlit ::

OK.d je izjavil:

Čakam AE, kdaj se bo zmigal in naredil konkreten filter pod iskanje, shipping from EU?

Sej ga že ima. Vsaj mislim. Grem čekirat...

Ima. Je pa res da je očitno bolj (v najboljšem primeru) tko-tko, v najslabšem pa gladko neobstoječ.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

OK.d ::

No o tem govorim.
LPOK.d

stratosD ::

stratosD je izjavil:

Dobil lepila naročena 31.5., okrog naše carine so opletala tam med 29.6.in 3.7. potem je še EkspessOne muljal dokler ni bilo dostavljeno 7.7 - nič dajatev.
Sem pa zdaj naročil stikalo na vratih za yarisko mk1 z Choice opcijo, doplačal 0.99eur poštnine in mi kaže takole
 slika

slika

Še vedno 2,5X ceneje kot Autodoc s poštnino - pri Bartogu in ostalih nedobavljivo...

Dobil naročeno stikalo, 7 dni od plačila (2.7.-9.7), no duties v EkspressOne paketomat - zgleda da kar nekaj lifrajo iz EU - ni pa še filtra za iskanje iz EU skladišč kot se vsi pritožujemo tukaj...

To je res verjetno bilo v Evropi (ampak cena je pa bila, kot da ne bi bilo, ne?). Moji artikli (30+), naročeni v 1. polovici junija, so rabili 12-17 dni, Zadnji artikel 22 dni. Vsi so pa bili prej kot napovedano.

stratosD ::

evo - če vzamem še eno stikalo mi dajo "u pola cene" he he - škoda da ne rabim dveh:)

https://www.aliexpress.com/item/1005005...

slika

slika

čista zmeda....

edit: u bistvu spustijo na pol Ali cene + EU duties - pa si na istem

slika 2

slika 2

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: stratosD ()

Zdaj na checkoutu menda dodajo dajatev (eno za več istih kosov). Tako da če hočeš "prišparat", moraš še dve stikali kupit, ne samo še enega :D

Zgodovina sprememb…

««
212 / 212
»
»»