Forum » Pomoč in nasveti » Minecraft začel štekati
Minecraft začel štekati
PurplePapet ::
Dober dan, ravno včeraj sem igral Minecraft in mi ni nič štekalo, danes pa sem igral Minecraft pa mi začelo štekati tako da nisem mogel skoraj nič delati v igri, in zato me tudi to jezi. Poskusil sem vse vodiče za pohitritev minecrafta a mi ni uspelo.
Procesor je AMD in je 3.60 Ghz, imam 4GB rama, grafična pa je vključena v procesor(če rabite vedeti točno katero mi povejte)
FPS imam okoli 30, ponavadi sem imel okoli 60, druge igre mi ne delajo težav(Smite,LoL,Call of duty,world of tanks), računalnik je star 1 leto.
Nevem kaj bi bilo narobe, računalni se ne pregreva.
Prosim za pomoč(P.S, čee rabite kakšno informacije več mi povejte)
Aja pa tudi malo mi je internet(firefox) začel štekati.
Procesor je AMD in je 3.60 Ghz, imam 4GB rama, grafična pa je vključena v procesor(če rabite vedeti točno katero mi povejte)
FPS imam okoli 30, ponavadi sem imel okoli 60, druge igre mi ne delajo težav(Smite,LoL,Call of duty,world of tanks), računalnik je star 1 leto.
Nevem kaj bi bilo narobe, računalni se ne pregreva.
Prosim za pomoč(P.S, čee rabite kakšno informacije več mi povejte)
Aja pa tudi malo mi je internet(firefox) začel štekati.
- spremenil: PurplePapet ()
Ja za trenutek se vstavi(1s) in potem spet dela ampak ne normalno potem še zmeraj malo preskakuje fpsje
mihibo5 ::
Poglej temperature. Dobi si kakšen program, najpreprosteje speedfan in povej, če se kaj pregreva.
Pričakovano. Procesor ima 80°C. Poskusi malo očistiti računalnik, če je laptop, lahko poskusiš s kakšnim hladilnim stojalom, lahko zamenjaš termalno pasto (čeprav bi po enem letu morala biti še dobra).
Spihaj prah s kompresorjem če je seveda namizni računalnik.
Spihaj prah s kompresorjem če je seveda namizni računalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihibo5 ()
Kje pa dobit termalne paste?, samo problem je ker potem verjetno ne bo garancija velela več(edin če ne bojo vedel da sem zamenu pasto)
Ne splača se ti še menjati termalne paste, ker bi morala biti še dobra. Sicer bi ti garancija potekla takoj ko odpreš ohišje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26524 (6284) | Valvoline |
» | Laptop se izklopi med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2596 (2169) | Boomerang |
» | Računalnik deluje počasi, miška deluje slaboOddelek: Pomoč in nasveti | 2640 (1864) | Duhec |
» | Hp compaq 6830s težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2961 (2277) | userf480 |
» | Prenosnik dela počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 4883 (4151) | solatko |