Forum » Pomoč in nasveti » prenosnik z grafično Intel HD 4000: težave z videom, video šteka
prenosnik z grafično Intel HD 4000: težave z videom, video šteka
Tadys ::
Pozdravljeni! Imam prenosni računalnik Asus x550vc vprašanje pa je sledeče: računalnik ima Intel Hd 4000 grafično in nVidia Geforce 720M, pojavlja pa se težava predvsem pri tem, ko na računalnik na sveže naložim Intel driverje. Ko zaženem kakšen film ali gledam video prek youtube, mi po cca. 1 minuti vse začne štekati, če pa pritisnem na katero koli tipko na tipkovnici, pa video spet normalno teče po 1 minuti pa spet začne štekati.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Kaj bi lahko bilo narobe?
hojnikb ::
maš vse taprave driverje gor ?
pregreva se ne ?
pregreva se ne ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
ja imam vse taprave driverje gor.Prenosnik pa se za enrkat še ne pregreva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tadys ()
Glede flash je isto s filmi ki jih predvajam z programom VLC player. Če pa bi se računalnik pregreval potem tudi nebi videoa delvoal ko bi se z miško premikal, ali pritisnil bilo katero tipko na prenosniku.Drgače pa se temperatura PCH Diode pri računalniku giblje okoli 60 stopinj.
hojnikb ::
snemi dol hwinfo in preber vse temparature.
Kot sem rekel. Kodeke maš vse pošlihtane ?
Kot sem rekel. Kodeke maš vse pošlihtane ?
#brezpodpisa
Mobidick ::
Če sem avtorja prav razumel, želi povedati, da mu video štarta brez težav. Šele po nekem času, ko ne premika miške, se zadeva upočasni. Če miško premakne, potem spet vse steče normalno. To dela na youtubu, kot s filmi predvajanimi z VLC.
Potem ne vidim težav v flashu. Mogoče temperatura, samo potem zopet ni logike, zakaj potem ob dejavnosti miške začne video normalno delat.
Morda je kakšna funkcija, ki ob nedejavnosti upočasni delovanje določene grafične (s katero pač predvaja video).
Potem ne vidim težav v flashu. Mogoče temperatura, samo potem zopet ni logike, zakaj potem ob dejavnosti miške začne video normalno delat.
Morda je kakšna funkcija, ki ob nedejavnosti upočasni delovanje določene grafične (s katero pač predvaja video).
The future is digital!
Hayabusa ::
Nastavi v winsih upravljanje porabe na "max performance" ali "always on".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD Posnetki štekajo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9613 (3539) | showsover |
» | HTPC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 57971 (34696) | Netrunner |
» | nov pc- kateri programi da delujejo igre? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7209 (6106) | hojnikb |
» | hitrost procesorja - obdelava videaOddelek: Pomoč in nasveti | 3285 (2832) | xteakwondox |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3216 (3216) | jan01 |