Forum » Pomoč in nasveti » Win7 - ni povezave
Win7 - ni povezave
creator2 ::
Prijatelj je na prenosnik na novo inštaliral windows7, sedaj mu pa ne deluje internet. Zanima me kaj vse bi lahko bilo narobe/ podatkov o windowsu in prenosniku nimam. V mislih imam brezžično povezavo.
Lp
Lp
Yacked2 ::
A žična povezava mu pa deluje ? Verjetno je pozabil namestiti driverje za wifi kartico
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
CookiePanda5 ::
Imata dve možnosti:
1) Priklopita preko kabla in inštalirajta driverje za WIFI (potrebujeta model računalnika)
2) Nekdo drug (ti) mu downloada driverje (potrebujeta model računalnika) in mu jih da na ključek.
Upam, da sem bil v pomoč.
1) Priklopita preko kabla in inštalirajta driverje za WIFI (potrebujeta model računalnika)
2) Nekdo drug (ti) mu downloada driverje (potrebujeta model računalnika) in mu jih da na ključek.
Upam, da sem bil v pomoč.
korošc ::
mihibo5 ::
A driverje je nazaj naloži? Ne pozabi driverje matične plošče. Sam sem na svojem računalniku porabil 15 minut, da sem se spomnil na to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z wirelessom/brezžično anteno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8923 (8015) | Jst |
» | Ubuntu ne zazna Wi-fiOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (623) | Gapi |
» | Namizje se ne pokaže - po novi inštalaciji w7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (957) | s6c-gEL |
» | wireless 20/20 + laptop = max 3,5 mb/s ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (1016) | povso |
» | wireless problem!Oddelek: Omrežja in internet | 1445 (1309) | anjos |