Forum » Kaj kupiti » nekaj vprasanj glede monitorja
nekaj vprasanj glede monitorja
Hucho ::
Zanima me namrec katera je tista delovna resolucija na 17" monitorjih, ter kateri monitor izbrati .
V mislih imam Samsung syncmaster 756NF, 755DFX ,757NF...
cenovno naj bi se sukal okoli 50.000 smukov
Hvala
V mislih imam Samsung syncmaster 756NF, 755DFX ,757NF...
cenovno naj bi se sukal okoli 50.000 smukov
Hvala
Kaj pa 765MB pa kaksna je najvecja resolucija da se se normalno vidi na 17" monitorju? zdaj imam 800x600 na 15" .
a so kaki linki kje ko bi testiral monitorje CRT ? kjerkoli gledam se samo se lcd... testira jaz pa nimam tolko dingi dongi se za tak fajni monitor
Thx
a so kaki linki kje ko bi testiral monitorje CRT ? kjerkoli gledam se samo se lcd... testira jaz pa nimam tolko dingi dongi se za tak fajni monitor
Thx
Hvala boysi!
A mate kaksen predlog glede monitorja 17" max 19" vendar raje 17" bi prisla v upostev. tko za zmerno ceno glede na kvaliteto amm (najboljsi nakup) al kako bi se temu reklo?
Vsako mnenje je cenjeno.
Hvala trud .
A mate kaksen predlog glede monitorja 17" max 19" vendar raje 17" bi prisla v upostev. tko za zmerno ceno glede na kvaliteto amm (najboljsi nakup) al kako bi se temu reklo?
Vsako mnenje je cenjeno.
Hvala trud .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igranje na najvišji ločljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 4528 (3318) | Suli |
» | kateri samsung monitor: 959NF ali 757NFOddelek: Kaj kupiti | 1585 (1390) | tsh2 |
» | MonitorOddelek: Kaj kupiti | 963 (813) | AngelOfDeath |
» | Samsung 757NF (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4817 (3832) | Marjan |
» | Kateri monitor z ravnim zaslonom?Oddelek: Kaj kupiti | 2486 (1980) | Uporabnik |