Forum » Problemi človeštva » Homoseksualnost ni bolezen
Homoseksualnost ni bolezen
Temo vidijo: vsi
Ikspe ::
žal se je povprečen človek dandanes že preveč oddaljil od narave. Dlje kot je, bolj je nesrečen.
Dokaz je primerjava med vaščani in meščani.
Dokaz je primerjava med vaščani in meščani.
jype ::
Ikspe> žal se je povprečen človek dandanes že preveč oddaljil od narave.
Ja, homofobijo bo treba malo bolj intenzivno zdravit, da se bo človek nazaj približal naravi.
Pa nehat delat tak cirkus iz pedofilije, ki je tudi naravna.
Ja, homofobijo bo treba malo bolj intenzivno zdravit, da se bo človek nazaj približal naravi.
Pa nehat delat tak cirkus iz pedofilije, ki je tudi naravna.
nikjer nisem napisal da homoseksualnost ni naravna. Če bi vsaj prebral kar sem pisal. O pedofiliji nisem nikjer nič napisal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ikspe ()
Ikspe> nikjer nisem napisal da homoseksualnost ni naravna. Če bi vsaj prebral kar sem pisal. O pedofiliji nisem nikjer nič napisal.
Saj sem jaz. Ti si napisal, da je nenaravno, da homoseksualni pari vzgajajo otroke, kar ne drži.
Tudi pedofilija pri nas hkrati velja za neke vrste tabu in skrajno obliko najbolj zavržne zlorabe, v naravi je pa pogost pojav.
Narava pomeni tudi preživetje najprimernejših, kar pomeni popolnoma nič udobja in eno samo neprekinjeno klanje.
Saj sem jaz. Ti si napisal, da je nenaravno, da homoseksualni pari vzgajajo otroke, kar ne drži.
Tudi pedofilija pri nas hkrati velja za neke vrste tabu in skrajno obliko najbolj zavržne zlorabe, v naravi je pa pogost pojav.
Narava pomeni tudi preživetje najprimernejših, kar pomeni popolnoma nič udobja in eno samo neprekinjeno klanje.
Ja, v naravi je tudi pedofilija pogost pojav bil in bo.
Vsaka jabolka ki zraste na drevesu pač ni rdeča. Kar se mene tiče je dajanje otroka homoseksualnemu paru kot bi pojedel neko neužitno jabolko. Morda boš imel kasneje prebavne motnje. Jaz grem na ziher in bom raje pojedel zrelo jabolko ker vem da ta je dobra. Zakaj vem? Naučil sem se. Sedaj me boš vprašal kako vem kakšno katero jabolko je dobro saj da nisem sadjar in ne znam uporabljat škropiva. Je že tako da je bolj zdrava jabolka ki ima v sebi črva, kot pa tisto ki ga niti črv ne mara.
Vsaka jabolka ki zraste na drevesu pač ni rdeča. Kar se mene tiče je dajanje otroka homoseksualnemu paru kot bi pojedel neko neužitno jabolko. Morda boš imel kasneje prebavne motnje. Jaz grem na ziher in bom raje pojedel zrelo jabolko ker vem da ta je dobra. Zakaj vem? Naučil sem se. Sedaj me boš vprašal kako vem kakšno katero jabolko je dobro saj da nisem sadjar in ne znam uporabljat škropiva. Je že tako da je bolj zdrava jabolka ki ima v sebi črva, kot pa tisto ki ga niti črv ne mara.
Lightning17 ::
Homoseksualnost je bolezen... Narava je ustvarila dva različna spola z razlogom in oba sta potrebna za razmnoževanje... Torej dva pedra nikakor ne moreta imeti otroka in že narava sama je poskrbela za to... Torej zakaj bi se spreminjali zakoni, ki bi homoseksualcem omogočali posvojitev otrok???
Mene načeloma homoseksualci ne motijo če:
1. Jih ne vidim na cesti kako se ližejo - s tem naj se ukvarjajo doma
2. Ne iščejo nekih pravic in se ne izvajajo parade "ponosa"
3. So daleč, daleč stran od otrok
Ali heteroseksualci izvajamo parade? Jih ne... Homoseksualci pa s temi paradami samo izzivajo ljudi, zapravljajo davkoplačevalski denar - varovanje,.. in so krivi za uničevanje lastnine (Primer: V Splitu so homoseksualci tako sprovocirali prebivalce, da so ti dobesedno uničili mesto... Rože, kamni, luči, stoli,... vse je letelo proti pedrom...)
Kako se bi počutil otrok homoseksualcev v šoli? Bil bi tarča posmehov, zmerjanja,... ne bi mu bilo preveč prijetno, kaj? In za to sploh ne bi bil sam kriv... Njega sta na svet prinesla moški in ženska, ter ga dala v posvojitev... Kako mislite da bi starši, ki so otroka dali v posvojitev reagirali, če bi izvedeli da je njihov otrok pri homoseksualcih? (Pa ne zdaj z neumnimi komentarji, če sta ga dala v posvojitev ju ni briga zanj... Razlogov zakaj nekdo da otroka v posvojitev je veliko)... Prav tako bi homoseksualci prali možgane otrokom -> "Homoseksualnost je nekaj povsem normalnega"...
Pedofilija se zdravi z zaporom... Homoseksualnost bi se tudi morala zdravit v psihiatričnih ustanovah...
Mene načeloma homoseksualci ne motijo če:
1. Jih ne vidim na cesti kako se ližejo - s tem naj se ukvarjajo doma
2. Ne iščejo nekih pravic in se ne izvajajo parade "ponosa"
3. So daleč, daleč stran od otrok
Ali heteroseksualci izvajamo parade? Jih ne... Homoseksualci pa s temi paradami samo izzivajo ljudi, zapravljajo davkoplačevalski denar - varovanje,.. in so krivi za uničevanje lastnine (Primer: V Splitu so homoseksualci tako sprovocirali prebivalce, da so ti dobesedno uničili mesto... Rože, kamni, luči, stoli,... vse je letelo proti pedrom...)
Kako se bi počutil otrok homoseksualcev v šoli? Bil bi tarča posmehov, zmerjanja,... ne bi mu bilo preveč prijetno, kaj? In za to sploh ne bi bil sam kriv... Njega sta na svet prinesla moški in ženska, ter ga dala v posvojitev... Kako mislite da bi starši, ki so otroka dali v posvojitev reagirali, če bi izvedeli da je njihov otrok pri homoseksualcih? (Pa ne zdaj z neumnimi komentarji, če sta ga dala v posvojitev ju ni briga zanj... Razlogov zakaj nekdo da otroka v posvojitev je veliko)... Prav tako bi homoseksualci prali možgane otrokom -> "Homoseksualnost je nekaj povsem normalnega"...
Pedofilija se zdravi z zaporom... Homoseksualnost bi se tudi morala zdravit v psihiatričnih ustanovah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lightning17 ()
Ikspe> Kar se mene tiče je dajanje otroka homoseksualnemu paru kot bi pojedel neko neužitno jabolko.
Ja, ampak v resnici se te ne tiče. Homoseksualni pari že imajo otroke, vprašanje pravne zaščite teh otrok pa ni povezano s tem, ali se strinjamo s čimerkoli v zvezi z otrokovo družino, temveč ali pripoznavamo, da otrok mora imeti zaščito, ne glede na to v kakšni družini odrašča. Neustreznih staršev, ki za otroke skrbijo na način, ki se nekomu drugemu zdi neprimeren, je vse polno. Jaz, na primer, smatram krst za zločin proti otrokovi svobodi, drugi pa za otrokovo odrešitev - in jaz ne morem ukazovati glede tega. Ker določen spol ni tista stvar, ki bi jo človek potreboval za vzgojo in skrb za otroka, je nesmiselno, da bi na podlagi tega smeli pravno diskriminirat.
Lightning17> Homoseksualnost je bolezen... Narava je ustvarila dva različna spola z razlogom in oba sta potrebna za razmnoževanje... Torej dva pedra nikakor ne moreta imeti otroka in že narava sama je poskrbela za to... Torej zakaj bi se spreminjali zakoni, ki bi homoseksualcem omogočali posvojitev otrok???
Tudi ti boš moral nazaj v osnovno šolo, da se malce izobraziš o tem, kaj je narava ustvarila. Ne le, da različna spola nista potrebna za razmnoževanje (in so moški v resnici biološko gledano popolnoma odveč, ker lahko ženske same z enim povprečnim laboratorijem skrbijo za cel postopek, vključno s spočetjem), za vzgojo otrok dejansko ne potrebuješ nobenih spolnih stikov.
Lightning17> Pedofilija se zdravi z zaporom... Homoseksualnost bi se tudi morala zdravit v psihiatričnih ustanovah...
Homofobijo. Zdravit je treba homofobijo.
Lightning17> Kako se bi počutil otrok homoseksualcev v šoli?
Kaj pa, če bi ga vprašal? V Sloveniji je par tisoč takih otrok.
Ja, ampak v resnici se te ne tiče. Homoseksualni pari že imajo otroke, vprašanje pravne zaščite teh otrok pa ni povezano s tem, ali se strinjamo s čimerkoli v zvezi z otrokovo družino, temveč ali pripoznavamo, da otrok mora imeti zaščito, ne glede na to v kakšni družini odrašča. Neustreznih staršev, ki za otroke skrbijo na način, ki se nekomu drugemu zdi neprimeren, je vse polno. Jaz, na primer, smatram krst za zločin proti otrokovi svobodi, drugi pa za otrokovo odrešitev - in jaz ne morem ukazovati glede tega. Ker določen spol ni tista stvar, ki bi jo človek potreboval za vzgojo in skrb za otroka, je nesmiselno, da bi na podlagi tega smeli pravno diskriminirat.
Lightning17> Homoseksualnost je bolezen... Narava je ustvarila dva različna spola z razlogom in oba sta potrebna za razmnoževanje... Torej dva pedra nikakor ne moreta imeti otroka in že narava sama je poskrbela za to... Torej zakaj bi se spreminjali zakoni, ki bi homoseksualcem omogočali posvojitev otrok???
Tudi ti boš moral nazaj v osnovno šolo, da se malce izobraziš o tem, kaj je narava ustvarila. Ne le, da različna spola nista potrebna za razmnoževanje (in so moški v resnici biološko gledano popolnoma odveč, ker lahko ženske same z enim povprečnim laboratorijem skrbijo za cel postopek, vključno s spočetjem), za vzgojo otrok dejansko ne potrebuješ nobenih spolnih stikov.
Lightning17> Pedofilija se zdravi z zaporom... Homoseksualnost bi se tudi morala zdravit v psihiatričnih ustanovah...
Homofobijo. Zdravit je treba homofobijo.
Lightning17> Kako se bi počutil otrok homoseksualcev v šoli?
Kaj pa, če bi ga vprašal? V Sloveniji je par tisoč takih otrok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Če smatraš krst za zločin ker otroka ni nihče vprašal o njegovi volji, kako potem smatraš da je bil otrok podarjen istospolnemu paru?
Ikspe>
Žensko mora nekdo oplodit... Od nekod mora dobiti semenčeca... Lahko gre na umetno oplojevanje, ampak tam ne naredijo zarodka iz ničesar... Uporabijo semena, ki jih je nekdo daroval... Torej zopet ne more spočet otroka sama... Potrebuje moškega zaradi semen...
Zgodovina sprememb…
Ikspe> Če smatraš krst za zločin ker otroka ni nihče vprašal o njegovi volji, kako potem smatraš da je bil otrok podarjen istospolnemu paru?
Kako pa smatraš, da je bil otrok podarjen raznospolnemu paru? Ali bi moral otrok, ki nima bioloških staršev, ali pa ga ti ne želijo vzgajati, umreti?
Lightning17> Žensko mora nekdo oplodit... Od nekod mora dobiti semenčeca...
Ne, nikomur je ni treba, že vsaj 15 let:
Cloning @ Wikipedia
Somatic-cell nuclear transfer @ Wikipedia
Kako pa smatraš, da je bil otrok podarjen raznospolnemu paru? Ali bi moral otrok, ki nima bioloških staršev, ali pa ga ti ne želijo vzgajati, umreti?
Lightning17> Žensko mora nekdo oplodit... Od nekod mora dobiti semenčeca...
Ne, nikomur je ni treba, že vsaj 15 let:
Cloning @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Lightning17 ()
1. še nikoli ni zmanjkalo različnospolnih parov, ki bi hoteli posvojit otroka.
2. še vedno čakam da mi odgovoriš na vprašanje:
* Če smatraš krst za zločin ker otroka ni nihče vprašal o njegovi volji, kako potem smatraš da je bil otrok podarjen istospolnemu paru? *
2. še vedno čakam da mi odgovoriš na vprašanje:
* Če smatraš krst za zločin ker otroka ni nihče vprašal o njegovi volji, kako potem smatraš da je bil otrok podarjen istospolnemu paru? *
Ikspe> 1. še nikoli ni zmanjkalo različnospolnih parov, ki bi hoteli posvojit otroka.
A istospolnih parov pa je zmanjkalo, al kaj?
Ikspe> * Če smatraš krst za zločin ker otroka ni nihče vprašal o njegovi volji, kako potem smatraš da je bil otrok podarjen istospolnemu paru? *
Saj sem ti povedal: Kako smatraš, da je bil otrok podarjen heteroseksualnemu paru? Ker to se ves čas dogaja, pa ni videt, da bi te pretirano motilo. Zakaj te torej moti, da bi otroka podarili istospolnemu paru? A se ti zdi, da je pri odraslih, ki bodo vzgajali otroka v resnici pomembno, kakšno obliko telesa imajo?
Ikspe> * Če smatraš krst za zločin ker otroka ni nihče vprašal o njegovi volji, kako potem smatraš da je bil otrok podarjen istospolnemu paru? *
Saj sem ti povedal: Kako smatraš, da je bil otrok podarjen heteroseksualnemu paru? Ker to se ves čas dogaja, pa ni videt, da bi te pretirano motilo. Zakaj te torej moti, da bi otroka podarili istospolnemu paru? A se ti zdi, da je pri odraslih, ki bodo vzgajali otroka v resnici pomembno, kakšno obliko telesa imajo?
Meni se zdi vredu da otrok ki ne more biti pri pravih starših dobi drugega očeta in mater. Ubili ga menda ne bomo. Rešitev sicer ni optimalna, je pa vsekakor boljša kot če pride otrok v roke dveh istospolnih ljudi. Ne zato ker se imenujeta istospolna ampak zaradi tega ker zaradi istega spola ne zadoščata lastnostim vzgoje, ki jo otrok potrebuje po svoji naravi.
Kakšna oblika te zdaj moti? Pomembno je da sta starša moški in ženska, ki imata svojim spolom primerne karakteristike.
Odgovoril sem na tvoje pomisleke in vprašanja. Ti mi pa še vedno nisi odgovoril na moje vprašanje ki je bila posledica tvoje izjave. Naj ti ga še enkrat ponovim:
Kakšna oblika te zdaj moti? Pomembno je da sta starša moški in ženska, ki imata svojim spolom primerne karakteristike.
Odgovoril sem na tvoje pomisleke in vprašanja. Ti mi pa še vedno nisi odgovoril na moje vprašanje ki je bila posledica tvoje izjave. Naj ti ga še enkrat ponovim:
Pithlit ::
Z veseljem ti razložim:
Kako homoseksualnost boli okolico? Sproža predsodke in s tem razdražljivost, psihične nemire posameznikov, ki vodijo v neodobravanje, nezadovoljstvo, tudi nasilje.
Razumem. Tudi ženske so krive da so posiljene ker provocirajo moške.
Lightning17 je izjavil:
Ali heteroseksualci izvajamo parade?
Ja. 365 dni na leto. V prestopnem pa še en dan več.
Lightning17 je izjavil:
Homoseksualci pa s temi paradami samo izzivajo ljudi, zapravljajo davkoplačevalski denar - varovanje,.. in so krivi za uničevanje lastnine (Primer: V Splitu so homoseksualci tako sprovocirali prebivalce, da so ti dobesedno uničili mesto... Rože, kamni, luči, stoli,... vse je letelo proti pedrom...)
Mešaš ti vzrok in posledico. Homoseksualci so torej krivi da si ti homofob? Aja... če jih iztrebimo tebi ne bo treba več homofobije zganjat. Razumem tudi to logiko ja...
Lightning17 je izjavil:
Kako se bi počutil otrok homoseksualcev v šoli? Bil bi tarča posmehov, zmerjanja,... ne bi mu bilo preveč prijetno, kaj?
Mhm... moram en dan hčerki razložit da njo prijatelji v bistvu zaničujejo in jo zmerjajo ko so skupaj. Sam ne vem če mi bo verjela, glede na to da v šoli uživa. Prav tako uživa med prej omenjenimi prijatelji (ki jo baje tako grozno zaničujejo).
Lightning17 je izjavil:
Kako mislite da bi starši, ki so otroka dali v posvojitev reagirali, če bi izvedeli da je njihov otrok pri homoseksualcih?
*khm*(Pa ne zdaj z neumnimi komentarji, če sta ga dala v posvojitev ju ni briga zanj... Razlogov zakaj nekdo da otroka v posvojitev je veliko)*khm*
Ko otroka oddaš v posvojitev (zaradi bilokakšnega razloga) se tvoje pravice in dolžnosti do dotičnega otroka prenehajo. Posledično nimaš kaj piskat.
Lightning17 je izjavil:
Prav tako bi homoseksualci prali možgane otrokom -> "Homoseksualnost je nekaj povsem normalnega"...
A mogoče ni?
Lightning17 je izjavil:
Homoseksualnost bi se tudi morala zdravit v psihiatričnih ustanovah...
So poizkušali. Prekleto dolgo. Z vsemi vrstami metod ki si jih lahko sprevržen človeški um spomni. Pa ni pomagalo. Pol so pa pogruntal da je homoseksualnost nekaj normalnega in da je nekaj narobe s homofobijo (zanimivo kako priročniki pravijo da homoseksualnost ni bolezen, homofobija pa je?).
Life is as complicated as we make it...
Ikspe je danes ob 11:34:25 izjavil:
Z veseljem ti razložim:
Kako homoseksualnost boli okolico? Sproža predsodke in s tem razdražljivost, psihične nemire posameznikov, ki vodijo v neodobravanje, nezadovoljstvo, tudi nasilje.
Ta izjava je bila pogosto narobe razumljena.
S to izjavo sem hotel povedat da težave nimajo homoseksualci ampak predsodki ostalih.
Z veseljem ti razložim:
S to izjavo sem hotel povedat da težave nimajo homoseksualci ampak predsodki ostalih.
Rešitev sicer ni optimalna, je pa vsekakor boljša kot če pride otrok v roke dveh istospolnih ljudi. Ne zato ker se imenujeta istospolna ampak zaradi tega ker zaradi istega spola ne zadoščata lastnostim vzgoje, ki jo otrok potrebuje po svoji naravi.
Zanimivo kako se večina svetovne elite med strokovnjaki na dotičnem področju s tabo ne strinja... še bolj zanimivo je pa tvoje prepričanje da si ti (s svojimi predsodki) pametnejši od teh ljudi.
Ti verjetno nisi nikoli ne videl, ne slišal in niti bral o postopkih posvojitev (v katere je večina otrok aktivno vključenih - za razliko od krsta)?
Izjava je preprosto zgrešena. In žaljiva. Ravno toliko kot če pretepeni in posiljeni ženski rečeš da si je sama kriva.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Ikspe> zaradi istega spola ne zadoščata lastnostim vzgoje, ki jo otrok potrebuje po svoji naravi.
Če otroke vzgajaš s spolnimi organi, nekaj delaš hudo narobe.
Ikspe> S to izjavo sem hotel povedat da težave nimajo homoseksualci ampak predsodki ostalih.
Ja, saj to vemo. Te ostale ljudi bo treba pozdravit (psihiatri v teh časih to že povsem farmakološko obvladajo), pa bodo problemi izginili.
Ne vidim razlike med istospolnim in raznospolnim parom. V obeh gre za dva odrasla človeka, ki en do drugega čutita naklonjenost in zaupanje in sta sklenila ustvariti skupno gospodinjstvo, s čimer sebi in ostalim članom lahko zagotavljata večjo socialno in psihološko oporo, kot bi jo lahko vsak zase. Na kakšen način izvajata spolne odnose v resnici ni družbeni problem, ker nima nobenih posledic za družbo.
Vidim pa razliko med otrokom, ki se lahko sam odloči, v katero versko organizacijo se bo včlanil in otrokom, ki je v eno od takih organizacij včlanjen še preden se sploh zaveda samega sebe. Taka praksa se mi zdi v nasprotju s svobodo veroizpovedi, čeprav razumem, da izhaja iz starinskega prepričanja o tem, da otroci, ki so pogosto umrli kmalu po rojstvu, nosijo izvirni greh, ki ga je treba nekako sanirati. Taka prepričanja seveda nimajo mesta v sodobni družbi, če niso izključno interne narave.
Seveda to ne pomeni, da se zavzemam za kakršnokoli zakonodajo, ki bi krst prepovedala - starši morajo sami sprejeti odločitev zoper krst, skozi lastno odgovornost do otroka. Če je otrok vzgojen v kristjana, se bo že krstil, ko se bo samostojno odločil, da v tem vidi smisel.
Če otroke vzgajaš s spolnimi organi, nekaj delaš hudo narobe.
Ikspe> S to izjavo sem hotel povedat da težave nimajo homoseksualci ampak predsodki ostalih.
Ja, saj to vemo. Te ostale ljudi bo treba pozdravit (psihiatri v teh časih to že povsem farmakološko obvladajo), pa bodo problemi izginili.
Ne vidim razlike med istospolnim in raznospolnim parom. V obeh gre za dva odrasla človeka, ki en do drugega čutita naklonjenost in zaupanje in sta sklenila ustvariti skupno gospodinjstvo, s čimer sebi in ostalim članom lahko zagotavljata večjo socialno in psihološko oporo, kot bi jo lahko vsak zase. Na kakšen način izvajata spolne odnose v resnici ni družbeni problem, ker nima nobenih posledic za družbo.
Vidim pa razliko med otrokom, ki se lahko sam odloči, v katero versko organizacijo se bo včlanil in otrokom, ki je v eno od takih organizacij včlanjen še preden se sploh zaveda samega sebe. Taka praksa se mi zdi v nasprotju s svobodo veroizpovedi, čeprav razumem, da izhaja iz starinskega prepričanja o tem, da otroci, ki so pogosto umrli kmalu po rojstvu, nosijo izvirni greh, ki ga je treba nekako sanirati. Taka prepričanja seveda nimajo mesta v sodobni družbi, če niso izključno interne narave.
Seveda to ne pomeni, da se zavzemam za kakršnokoli zakonodajo, ki bi krst prepovedala - starši morajo sami sprejeti odločitev zoper krst, skozi lastno odgovornost do otroka. Če je otrok vzgojen v kristjana, se bo že krstil, ko se bo samostojno odločil, da v tem vidi smisel.
Zgodovina sprememb…
- s čim se večina elite ne strinja z mano?
- šel bi stavit da bi vsak normalen otrok če bi izbiral med različnostpolnimi in enakospolnimi starši raje izbral različnospolne. ali pa vsaj 99,9 %
- Neglede na zakone na papirju, postopke na papirju in ostalo birokracijo ki jo je pisal človek in se je spreminjala in se bo spreminjala, se zakoni narave ne spreminjajo kot gate.
-tvoje zadnje stvari pa ne znam komentirat ker nevem kaj si sploh hotel povedat
- šel bi stavit da bi vsak normalen otrok če bi izbiral med različnostpolnimi in enakospolnimi starši raje izbral različnospolne. ali pa vsaj 99,9 %
- Neglede na zakone na papirju, postopke na papirju in ostalo birokracijo ki jo je pisal človek in se je spreminjala in se bo spreminjala, se zakoni narave ne spreminjajo kot gate.
-tvoje zadnje stvari pa ne znam komentirat ker nevem kaj si sploh hotel povedat
Ikspe> - s čim se večina elite ne strinja z mano?
Vseeno mi je, kdo se strinja s kom, ali kako sam sebi reče. V debatah na tem forumu so pomembni izključno argumenti.
Ikspe> - šel bi stavit
Marsikdo bi marsikaj šel stavit. Otroci, ki jim nihče ni povedal, da so homoseksualci umazani, nimajo nobenih težav z istospolno usmerjenimi družinami.
Ikspe> se zakoni narave ne spreminjajo kot gate.
Seveda ne - ampak zakoni narave ničesar ne povejo o tem, da je vzgoja in skrb za otroke na kakršenkoli način povezana z njihovim spočetjem. Pravzaprav pri mnogih živalskih vrstah za naraščaj dokumentirano skrbijo pripadniki vrste, ki sploh niso v sorodstvu z naraščajem. Saj poznaš kukavico, kajne?
Ikspe> -tvoje zadnje stvari pa ne znam komentirat ker nevem kaj si sploh hotel povedat
Dokler ne boš razumel, kaj sem hotel povedat, ne boš sposoben racionalno presoditi vprašanja istospolnih družin.
Vseeno mi je, kdo se strinja s kom, ali kako sam sebi reče. V debatah na tem forumu so pomembni izključno argumenti.
Ikspe> - šel bi stavit
Marsikdo bi marsikaj šel stavit. Otroci, ki jim nihče ni povedal, da so homoseksualci umazani, nimajo nobenih težav z istospolno usmerjenimi družinami.
Ikspe> se zakoni narave ne spreminjajo kot gate.
Seveda ne - ampak zakoni narave ničesar ne povejo o tem, da je vzgoja in skrb za otroke na kakršenkoli način povezana z njihovim spočetjem. Pravzaprav pri mnogih živalskih vrstah za naraščaj dokumentirano skrbijo pripadniki vrste, ki sploh niso v sorodstvu z naraščajem. Saj poznaš kukavico, kajne?
Ikspe> -tvoje zadnje stvari pa ne znam komentirat ker nevem kaj si sploh hotel povedat
Dokler ne boš razumel, kaj sem hotel povedat, ne boš sposoben racionalno presoditi vprašanja istospolnih družin.
Zgodovina sprememb…
yipe
1. otroke ne vzgajajo spolni organi ampak lastnika spolnih organov. S spolnim organom mu šele omogočiš da pride na svet. Razen če verjameš zgodbam štorklji?
2. Če ne vidiš razlike med istospolnim in različnospolnim parom potem moraš pri sebi razčistit precej stvari. Žensta in moški imata namreč različna karakterja. Prav je da je otrok vzgojen pestro pod vplivom obeh.
3. zakaj psihiater? Če misliš da nimaš moči da bi sam razčistil s svojimi predsodki potem ti mogoče res ostane samo še psihiater.
1. otroke ne vzgajajo spolni organi ampak lastnika spolnih organov. S spolnim organom mu šele omogočiš da pride na svet. Razen če verjameš zgodbam štorklji?
2. Če ne vidiš razlike med istospolnim in različnospolnim parom potem moraš pri sebi razčistit precej stvari. Žensta in moški imata namreč različna karakterja. Prav je da je otrok vzgojen pestro pod vplivom obeh.
3. zakaj psihiater? Če misliš da nimaš moči da bi sam razčistil s svojimi predsodki potem ti mogoče res ostane samo še psihiater.
- s čim se večina elite ne strinja z mano?
S tem:
Rešitev sicer ni optimalna, je pa vsekakor boljša kot če pride otrok v roke dveh istospolnih ljudi. Ne zato ker se imenujeta istospolna ampak zaradi tega ker zaradi istega spola ne zadoščata lastnostim vzgoje, ki jo otrok potrebuje po svoji naravi.
Pa saj sem točno to že prej dovolj jasno povedala. Ali pač ne? Nima veze... bo zdaj šlo?
šel bi stavit da bi vsak normalen otrok če bi izbiral med različnostpolnimi in enakospolnimi starši raje izbral različnospolne. ali pa vsaj 99,9 %
Jaz pa grem stavit da bi vsak normalen otrok izbiral starše ne glede na to kaj jim binglja (ali pa tudi ne) med nogami. Otroci imajo povsem druge kriterije kot jih imaš ti s svojimi privzgojenimi vzorci obnašanja.
Neglede na zakone na papirju, postopke na papirju in ostalo birokracijo ki jo je pisal človek in se je spreminjala in se bo spreminjala, se zakoni narave ne spreminjajo kot gate.
Jah... narava že od pamtiveka pozna homoseksualne pare ki čisto normalno vzgajajo otroke.
tvoje zadnje stvari pa ne znam komentirat ker nevem kaj si sploh hotel povedat
Katero? A tisto kjer se obregnem ob to da ti izjavljaš da so si homoseksualci sami krivi da jih 'normalni' ljudje vsaj zaničujejo, če ne že izvajajo nasilje nad njimi? Mogoče te moti to da homoseksualce (ki so žrtve nasilja) enačim z ženskami (ki so žrtve nasilja)? Ali pa te moti da se obregnem ob tvojo nerazumljeno izjavo (ki pa je, roko na srce, povsem napačna - in ne nerazumljena. Se boš pač moral navadit jasno izražat.)?
Žensta in moški imata namreč različna karakterja.
A dva moška ali pa dve ženski (ali pa, pravzaprav, katerakoli dva individualna osebka poljubnega spola) imata pa enak karakter? Al kako?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
pihlit
- nikjer še nisem zasledil da se elita ne bi strinjala s tistim kar sem tam napisal.
- mogoče sem pa res poseben da bi raje imel različnospolna kot enakospolna. Ampak če pogledam da je narava omogočila spočetje vedno različnospolnim potem moji dvomi odpadejo.
- *** Jah... narava že od pamtiveka pozna homoseksualne pare ki čisto normalno vzgajajo otroke. *** No a mi jih imenuješ vsaj nekaj iz pamtiveka? Ali pa vsaj povej na podlagi česa taka ideja?
- saj za tisti stavek sem napisal da je bil parkrat razumljen narobe zato sem ga obrazložil z dodatnim stavkom. Zakaj si ne prebereš malo bolje?
- ne tudi z zadnjim stavkom vidim da si slabo prebrala.
- nikjer še nisem zasledil da se elita ne bi strinjala s tistim kar sem tam napisal.
- mogoče sem pa res poseben da bi raje imel različnospolna kot enakospolna. Ampak če pogledam da je narava omogočila spočetje vedno različnospolnim potem moji dvomi odpadejo.
- *** Jah... narava že od pamtiveka pozna homoseksualne pare ki čisto normalno vzgajajo otroke. *** No a mi jih imenuješ vsaj nekaj iz pamtiveka? Ali pa vsaj povej na podlagi česa taka ideja?
- saj za tisti stavek sem napisal da je bil parkrat razumljen narobe zato sem ga obrazložil z dodatnim stavkom. Zakaj si ne prebereš malo bolje?
- ne tudi z zadnjim stavkom vidim da si slabo prebrala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ikspe ()
nikjer še nisem zasledil da se elita ne bi strinjala s tistim kar sem tam napisal.
Zakaj potem sodeluješ v takih temah? Rabimo argumente... ne pa tvoja skromna (zgrešena) mnenja.
No a mi jih imenuješ vsaj nekaj iz pamtiveka? Ali pa vsaj povej na podlagi česa taka ideja?
Na podlagi znansvenih odkritij. Lahko si pa tudi kakšen link ki se ti ga servira pogledaš. Wiki ima kar dosti na to temo.
saj za tisti stavek sem napisal da je bil parkrat razumljen narobe zato sem ga obrazložil z dodatnim stavkom. Zakaj si ne prebereš malo bolje?
Jaz ti pravim da je bil narobe zapisan. Razumljen je tudi bil tako kot je zapisan. Naslednjič piši razumljivo. Tako da te bodo ljudje pravilno razumeli... na pa da pol 2 strani teme jamraš in jokaš kako si pa ravno ti nerazumljen.
pihlit
nisem bil jaz tisti ampak ti tista ki praviš da elita trdi nasprotno. torej mi boš morala ti utemeljit s kakšnim linkom da vidim katera elita je to in kaj točno trdi.
nisem bil jaz tisti ampak ti tista ki praviš da elita trdi nasprotno. torej mi boš morala ti utemeljit s kakšnim linkom da vidim katera elita je to in kaj točno trdi.
Ameriško, Nemško, Angleško, Francosko... združenje psihiatrov. Če že našim ne verjameš. Aja, nekateri naši se sicer postavljajo na tvojo stran. Boš raje njim verjel.
Google drugač. Tvoja naloga je da se o tematiki izobraziš preden postavljaš vehementne trditve.
Google drugač. Tvoja naloga je da se o tematiki izobraziš preden postavljaš vehementne trditve.
Ikspe> 1. otroke ne vzgajajo spolni organi ampak lastnika spolnih organov. S spolnim organom mu šele omogočiš da pride na svet. Razen če verjameš zgodbam štorklji?
Žal mi je, a jaz ne razumem povezave med spolnimi organi in vzgojo otrok. Vse moje vzgojiteljice v vrtcu, učiteljice v šoli, profesorji na gimnaziji in fakulteti se z mano niso ukvarjali skozi svoje spolne organe, tako da smatram, da vzgoja otrok ni povezana s spolnostjo.
Ikspe> 2. Če ne vidiš razlike med istospolnim in različnospolnim parom potem moraš pri sebi razčistit precej stvari. Žensta in moški imata namreč različna karakterja. Prav je da je otrok vzgojen pestro pod vplivom obeh.
Kdo to pravi, da je prav, da je otrok vzgojen "pestro" in "pod vplivom obeh"? Ker imava jaz in ti očitno zelo različna karakterja, sva torej primerna kandidata za vzgojo otroka v skupnem gospodinjstvu? Kaj naredimo z otroci, ki enega starša nimajo? Ga preostalemu staršu odvzamemo, ker bo sicer trpel, saj ne bo pod vplivom dveh karakterjev?
Ikspe> 3. zakaj psihiater? Če misliš da nimaš moči da bi sam razčistil s svojimi predsodki potem ti mogoče res ostane samo še psihiater.
Psihiater zato, ker je homofobija duševna bolezen.
Ikspe> - nikjer še nisem zasledil da se elita ne bi strinjala s tistim kar sem tam napisal.
Premalo si študiral te pojave. Nič hudega, nisi sam - homofobija je domena neukih.
Žal mi je, a jaz ne razumem povezave med spolnimi organi in vzgojo otrok. Vse moje vzgojiteljice v vrtcu, učiteljice v šoli, profesorji na gimnaziji in fakulteti se z mano niso ukvarjali skozi svoje spolne organe, tako da smatram, da vzgoja otrok ni povezana s spolnostjo.
Ikspe> 2. Če ne vidiš razlike med istospolnim in različnospolnim parom potem moraš pri sebi razčistit precej stvari. Žensta in moški imata namreč različna karakterja. Prav je da je otrok vzgojen pestro pod vplivom obeh.
Kdo to pravi, da je prav, da je otrok vzgojen "pestro" in "pod vplivom obeh"? Ker imava jaz in ti očitno zelo različna karakterja, sva torej primerna kandidata za vzgojo otroka v skupnem gospodinjstvu? Kaj naredimo z otroci, ki enega starša nimajo? Ga preostalemu staršu odvzamemo, ker bo sicer trpel, saj ne bo pod vplivom dveh karakterjev?
Ikspe> 3. zakaj psihiater? Če misliš da nimaš moči da bi sam razčistil s svojimi predsodki potem ti mogoče res ostane samo še psihiater.
Psihiater zato, ker je homofobija duševna bolezen.
Ikspe> - nikjer še nisem zasledil da se elita ne bi strinjala s tistim kar sem tam napisal.
Premalo si študiral te pojave. Nič hudega, nisi sam - homofobija je domena neukih.
Zgodovina sprememb…
npithlit
tudi sosedova rezka je povedla marsikaj. Jaz si pa še vedno želim nepristranski link.
Je pa tudi tako, da marsikaj kar elita trdi pogosto temelji na kompromisih ki ustrezajo današnji družbi. Pogosto tudi pod vplivom lobijev. Če bi bili npr. zakoni pisani po želji narave potem ne bi bilo toliko uničevanja narave. Ker pa se zakoni prilagajajo kompromisom kapitalizmu, je pač tako. V hrani je naprimer dovoljeno toliko in toliko pesticidov. Mejo si je izmislil človek in ne narava. Zakaj je čedalje več rakavih obolenj?
Naj spomnim naprimer na aspartam ki je bil v prehrambeni industriji dolgo branjen kot neškodljiv, čeprav je v resnici strupen. Dolgo časa je trajalo da so priznali. Prehrambeni lobiji pač.
Če v zakonu piše da je 3x2=7, se bo to upoštevalo pa čeprav je napačno. Seveda se bo slej ko prej spremenilo. Koliko bo pred tem nastalo škode je pa vprašanje.
Veliko resnic pa se da najti v naravi. Potrebna je samo zdrava kmečka pamet.
tudi sosedova rezka je povedla marsikaj. Jaz si pa še vedno želim nepristranski link.
Je pa tudi tako, da marsikaj kar elita trdi pogosto temelji na kompromisih ki ustrezajo današnji družbi. Pogosto tudi pod vplivom lobijev. Če bi bili npr. zakoni pisani po želji narave potem ne bi bilo toliko uničevanja narave. Ker pa se zakoni prilagajajo kompromisom kapitalizmu, je pač tako. V hrani je naprimer dovoljeno toliko in toliko pesticidov. Mejo si je izmislil človek in ne narava. Zakaj je čedalje več rakavih obolenj?
Naj spomnim naprimer na aspartam ki je bil v prehrambeni industriji dolgo branjen kot neškodljiv, čeprav je v resnici strupen. Dolgo časa je trajalo da so priznali. Prehrambeni lobiji pač.
Če v zakonu piše da je 3x2=7, se bo to upoštevalo pa čeprav je napačno. Seveda se bo slej ko prej spremenilo. Koliko bo pred tem nastalo škode je pa vprašanje.
Veliko resnic pa se da najti v naravi. Potrebna je samo zdrava kmečka pamet.
Ikspe> Jaz si pa še vedno želim nepristranski link.
Ki bi povedal kaj, točno?
Ikspe> Pogosto tudi pod vplivom lobijev.
A imaš kak racionalen razlog, zakaj bi katerikoli lobi želel imeti karkoli s homoseksualnostjo?
Ikspe> Naj spomnim naprimer na aspartam ki je bil v prehrambeni industriji dolgo branjen kot neškodljiv, čeprav je v resnici strupen.
Aspartam v prehrani je še vedno neškodljiv. Vse snovi so strupene, le v različnih količinah.
Ikspe> Veliko resnic pa se da najti v naravi. Potrebna je samo zdrava kmečka pamet.
Tako je. V naravi najdemo homoseksualnost, pedofilijo in aspartam. Najdemo tudi homofobijo, ampak samo pri nekaterih slabo vzgojenih pripadnikih človeške vrste, a na srečo jih znamo zdraviti.
Ki bi povedal kaj, točno?
Ikspe> Pogosto tudi pod vplivom lobijev.
A imaš kak racionalen razlog, zakaj bi katerikoli lobi želel imeti karkoli s homoseksualnostjo?
Ikspe> Naj spomnim naprimer na aspartam ki je bil v prehrambeni industriji dolgo branjen kot neškodljiv, čeprav je v resnici strupen.
Aspartam v prehrani je še vedno neškodljiv. Vse snovi so strupene, le v različnih količinah.
Ikspe> Veliko resnic pa se da najti v naravi. Potrebna je samo zdrava kmečka pamet.
Tako je. V naravi najdemo homoseksualnost, pedofilijo in aspartam. Najdemo tudi homofobijo, ampak samo pri nekaterih slabo vzgojenih pripadnikih človeške vrste, a na srečo jih znamo zdraviti.
jype
tudi jaz nisem nikjer napisal da se otroke vzgaja s spolnimi organi. Ti si bil tisti ki nekaj sporočil višje k temi dodal spolne organe.
- *pod vplivom obeh karakterjev* sem imel v mislih karakterjev obeh spolov in ne karakterjev mene in tebe kot si ti to razumel.
- praviš da sem homofobist oz. da imam sovražnost do homofobije. moram reči da iz vsega pisanja nisi razbral osnove problema. Že na začetku sem napisal da homoseksualnost ni bolezen ampak nagnjenje. In tudi na začetku sem napisal da je problem pravzaprav samo v glavah tistih ki imajo predsodke do homoseksualcev.
Vse kar jaz pravim v neprid homoseksualcem je samo to da jim jaz ne bi dal vzgajat otrok. In to ne zaradi kakršnekoli sovražnosti do istospolnih, ampak zaradi samega otroka ki v istospolni zvezi ne more okusit pristnosti družine, ki jo bi, da bi bila starša različnih spolov. To je dejstvo.
Če tako slabo bereš/te potem škoda da sploh razglabljam in se poslavljam od te teme
tudi jaz nisem nikjer napisal da se otroke vzgaja s spolnimi organi. Ti si bil tisti ki nekaj sporočil višje k temi dodal spolne organe.
- *pod vplivom obeh karakterjev* sem imel v mislih karakterjev obeh spolov in ne karakterjev mene in tebe kot si ti to razumel.
- praviš da sem homofobist oz. da imam sovražnost do homofobije. moram reči da iz vsega pisanja nisi razbral osnove problema. Že na začetku sem napisal da homoseksualnost ni bolezen ampak nagnjenje. In tudi na začetku sem napisal da je problem pravzaprav samo v glavah tistih ki imajo predsodke do homoseksualcev.
Vse kar jaz pravim v neprid homoseksualcem je samo to da jim jaz ne bi dal vzgajat otrok. In to ne zaradi kakršnekoli sovražnosti do istospolnih, ampak zaradi samega otroka ki v istospolni zvezi ne more okusit pristnosti družine, ki jo bi, da bi bila starša različnih spolov. To je dejstvo.
Če tako slabo bereš/te potem škoda da sploh razglabljam in se poslavljam od te teme
APA:
Ampak ja, ti boš raje svoji sosedi Rezki verjel. Ona že ve... so ji oča povedali. Ali pa boš trdil da je APA pristranski vir. Samo zavoljo ohranjanja vedenjskih vzorcev.
Aja, link: 2005 official brief on same-sex parenting by the American Psychological Association.
Ali pa je 2005 prestaro? Izgovor bomo ziher našli za to da so 'homoti' perverzni.
Za naslednjič pa tole: neumnost je eno (se ji marsikdaj ni mogoče izogniti) ignoranca pa drugo (v izogib je dovolj da se ozremo malenkost dlje od bradavice na lastnem nosu). Trdovratna ignoranca je precej hujša patološka oblika kot kronična neumnost.
Three concerns have historically been associated with judicial decision making in custody litigation and public policies governing foster care and adoption: the belief that lesbians and gay men are mentally ill, that lesbians are less maternal than heterosexual women, and that lesbians' and gay men's relationships with sexual partners leave little time for ongoing parent-child interactions (ACLU Lesbian
and Gay Rights Project, 2002; Falk, 1989, 1994; Patterson et al., 2002; Patterson & Redding, 1996).
As material presented in this section will show, research has failed to confirm any of these beliefs (Allen & Burrell, 1996; Patterson, 1994b, 1994c, 1997, 2000; Perrin, 2002).
The psychiatric, psychological, and social work professions do not consider homosexual orientation to be a mental disorder. Many years ago, the American
Psychiatric Association removed "homosexuality" from its list of mental disorders, stating that "homosexuality per se implies no impairment in judgment, stability, reliability, or general social or vocational capabilities" (American Psychiatric Association, 1974). In 1975, the American Psychological Association took the same position and urged all mental health professionals to help dispel the stigma
of mental illness that had long been associated with homosexual orientation (American Psychological Association, 1975). The National Association of Social Workers has a similar policy (National Association of Social Workers, 1994).
The decision to remove homosexual orientation from the list of mental disorders reflects extensive research conducted over three decades showing that
homosexual orientation is not a psychological maladjustment (Gonsiorek, 1991; Hart, Roback, Tittler, Weitz, Walston, & McKee, 1978; Reiss, 1980). There is no reliable evidence that homosexual orientation per se impairs psychological functioning, although the social and other circumstances in which lesbians and gay men live, including exposure to widespread prejudice and discrimination, often cause acute dis-
tress (Cochran, 2001; Freedman, 1971; Gonsiorek, 1991; Hart et al., 1978; Hooker, 1957; Meyer, 2003; Reiss, 1980).
Beliefs that lesbian and gay adults are not fit parents likewise have no empirical foundation (Anderssen, Amlie, & Ytteroy, 2002; Brewaeys & van Hall, 1997;
Parks, 1998; Patterson, 2000; Patterson & Chan, 1996; Perrin, 2002; Stacey & Biblarz, 2001; Tasker, 1999; Victor & Fish, 1995). Lesbian and heterosexual women have not been found to differ markedly either in their overall mental health or in their approaches to child rearing (Bos et al., 2004; Kweskin & Cook, 1982; Lyons, 1983; Miller, Jacobsen, & Bigner, 1981; Mucklow & Phelan, 1979; Pagelow, 1980; Parks, 1998;
Patterson, 2001; Rand, Graham, & Rawlings, 1982; Siegenthaler & Bigner, 2000; Thompson, McCandless, & Strickland, 1971). Similarly, lesbians' romantic and
sexual relationships with other women have not been found to detract from their ability to care for their children (Bos et al., 2004; Chan et al., 1998b; Pagelow,
1980). Lesbian couples who are parenting together have most often been found to divide household and family labor relatively evenly and to report satisfaction with their couple relationships (Bos et al., 2004; Brewaeys et al., 1997; Chan, et al., 1998a; Ciano-Boyce & Shelley-Sireci, 2002; Hand, 1991; Johnson & O'Connor, 2002; Koepke, Hare, & Moran, 1992; Osterweil, 1991; Patterson, 1995a; Sullivan, 1996; Tasker & Golombok, 1998; Vanfraussen, Ponjaert-Kristoffersen, & Brewaeys, 2003).
Research on gay fathers likewise suggests that they are likely to divide the work involved in child care relatively evenly and that they are happy with their couple relationships (Johnson & O'Connor, 2002; McPherson, 1993).
The results of some studies suggest that lesbian mothers' and gay fathers' parenting skills may be superior to those of matched heterosexual couples. For
instance, Flaks, Fischer, Masterpasqua, and Joseph (1995) reported that lesbian couples' parenting awareness skills were stronger than those of heterosexual couples. This was attributed to greater parenting awareness among lesbian nonbiological mothers than among heterosexual fathers. In one study, Brewaeys and her colleagues (1997) likewise reported more favorable patterns of parent-child interaction among
lesbian as compared to heterosexual parents, but in another, they found greater similarities (Vanfraussen, Ponjaert-Kristoffersen, & Brewaeys, 2003). A recent
study of 256 lesbian and gay parent families found that, in contrast to patterns characterizing the majority of American parents, very few lesbian and gay parents reported any use of physical punishment (such asspanking) as a disciplinary technique; instead, they were likely to report use of positive techniques such as reasoning (Johnson & O'Connor, 2002). Certainly, research has found no reasons to believe lesbian mothers or gay fathers to be unfit parents (Armesto, 2002; Barret & Robinson, 1990; Bigner & Bozett, 1990; Bigner & Jacobsen, 1989a, 1989b; Bos et al., 2003, 2004; Bozett, 1980, 1989; Patterson, 1997; Patterson & Chan, 1996; Sbordone, 1993; Tasker & Golombok, 1997; Victor & Fish, 1995; Weston, 1991). On the contrary, results of research suggest that lesbian and gay parents are as likely as heterosexual parents to provide supportive home environments for children.
Conclusion
In summary, there is no evidence to suggest that lesbian women or gay men are unfit to be parents or that psychosocial development among children of lesbian women or gay men is compromised relative to that among offspring of heterosexual parents. Not
a single study has found children of lesbian or gay parents to be disadvantaged in any significant respect relative to children of heterosexual parents. Indeed, the evidence to date suggests that home environments provided by lesbian and gay parents are as likely as those provided by heterosexual parents to
support and enable children's psychosocial growth.
Ampak ja, ti boš raje svoji sosedi Rezki verjel. Ona že ve... so ji oča povedali. Ali pa boš trdil da je APA pristranski vir. Samo zavoljo ohranjanja vedenjskih vzorcev.
Aja, link: 2005 official brief on same-sex parenting by the American Psychological Association.
Ali pa je 2005 prestaro? Izgovor bomo ziher našli za to da so 'homoti' perverzni.
Za naslednjič pa tole: neumnost je eno (se ji marsikdaj ni mogoče izogniti) ignoranca pa drugo (v izogib je dovolj da se ozremo malenkost dlje od bradavice na lastnem nosu). Trdovratna ignoranca je precej hujša patološka oblika kot kronična neumnost.
AmokRun ::
On the basis of a remarkably consistent body of research on lesbian and gay parents and their children, the American Psychological Association (APA) and other health professional and scientific organizations have concluded that there is no scientific evidence that parenting effectiveness is related to parental sexual orientation. That is, lesbian and gay parents are as likely as heterosexual parents to provide supportive and healthy environments for their children.< This body of research has shown that the adjustment, development and psychological well-being of children are unrelated to parental sexual orientation and that the children of lesbian and gay parents are as likely as those of heterosexual parents to flourish.
http://www.apa.org/news/press/response/...
Ikspe> - *pod vplivom obeh karakterjev* sem imel v mislih karakterjev obeh spolov in ne karakterjev mene in tebe kot si ti to razumel.
Lahko malce podrobneje razčleniš ta "karakter obeh spolov"? Ker meni se zdi, da je to samo en bullshit - ljubeč starš je lahko oče, mama, ali pa kdorkoli tretji, ki za otroka skrbi tako, da izpolnjuje vse otrokove potrebe. Kakšnega spola je, pri tem v resnici ne igra nobene vloge.
Ikspe> Vse kar jaz pravim v neprid homoseksualcem je samo to da jim jaz ne bi dal vzgajat otrok.
Ja, saj svojih otrok ti ni treba dat nikomur - kdo bo pa otroke homoseksualcev vzgajal, pa v resnici itak ni tvoja stvar.
Ikspe> ampak zaradi samega otroka ki v istospolni zvezi ne more okusit pristnosti družine, ki jo bi, da bi bila starša različnih spolov. To je dejstvo.
Ne, to ni dejstvo, temveč izmišljotina - sicer moramo od staršev zahtevati tudi samotno gorsko kmetijo, saj brez nje otrok ne more okusiti pristnosti družine.
Lahko malce podrobneje razčleniš ta "karakter obeh spolov"? Ker meni se zdi, da je to samo en bullshit - ljubeč starš je lahko oče, mama, ali pa kdorkoli tretji, ki za otroka skrbi tako, da izpolnjuje vse otrokove potrebe. Kakšnega spola je, pri tem v resnici ne igra nobene vloge.
Ikspe> Vse kar jaz pravim v neprid homoseksualcem je samo to da jim jaz ne bi dal vzgajat otrok.
Ja, saj svojih otrok ti ni treba dat nikomur - kdo bo pa otroke homoseksualcev vzgajal, pa v resnici itak ni tvoja stvar.
Ikspe> ampak zaradi samega otroka ki v istospolni zvezi ne more okusit pristnosti družine, ki jo bi, da bi bila starša različnih spolov. To je dejstvo.
Ne, to ni dejstvo, temveč izmišljotina - sicer moramo od staršev zahtevati tudi samotno gorsko kmetijo, saj brez nje otrok ne more okusiti pristnosti družine.
Zgodovina sprememb…
*pod vplivom obeh karakterjev* sem imel v mislih karakterjev obeh spolov in ne karakterjev mene in tebe kot si ti to razumel.
Od kdaj je karakter pogojen s spolom? Dajmo vir...
In to ne zaradi kakršnekoli sovražnosti do istospolnih, ampak zaradi samega otroka ki v istospolni zvezi ne more okusit pristnosti družine, ki jo bi, da bi bila starša različnih spolov. To je dejstvo.
Ne. To je samo tvoje zgrešeno mnenje. Strokovnjaki vedo o tem povedati več. Sam ti si seveda pametnejši, in tvoje mnenje je edino merodajno. V bistvu širiš neresnice. Bi blo res fajn da se malo okol sebe ozreš in izobraziš preden gluposti stresaš.
Dokler neargumentirano debatiraš... te pa res ne rabimo. Sam težko boš trdil da vsi ostali slabo beremo če ti kar nekaj na pamet pišeeš, kajne?
Ikspe>
Cloning @ Wikipedia
1. Kloniranje ni nastanek novega bitja ampak le kopija...
Human cloning is the creation of a genetically identical copy of a human.
2. Kloniranje je v veliki večini še vedno zakonsko prepovedano!!!
3. Tudi če kloniranje uspe, bo ta človek imel velike težave z zdravjem, odpovedjo organov, zelo kratka življenjska doba... Torej nisi ustvaril novega bitja, ampak le pohabljeno kopijo...
Human cloning violates the dignity and respect due to every human individual as it undermines the rights, identity and welfare of any child created in this way.
Human cloning for so-called therapeutic purposes is completely unethical. Such research creates life with the purpose of destroying it and therefore fails to respect the right to life of the human embryo. The human embryo in such circumstances is treated as resource material, rather than as a human individual with inherent dignity and fundamental human rights.
Many people opposed to cloning consider therapeutic cloning to be even more objectionable than reproductive cloning. Reproductive cloning at least envisages allowing the embryos to live, whereas therapeutic cloning means creating embryos in order to destroy them and use their cells.
SPUC believes that resources should be directed towards adult stem cell research and research using placental and umbilical cord stem cells. These alternatives not only avoid the ethical problems inherent in using human embryos but have also been more successful to date.
Most scientists argue against reproductive human cloning on the grounds that it is not safe. If made safe, some scientists believe it would be acceptable to use such techniques to help infertile couples. However, even if it was made safe, reproductive cloning could never be considered ethical.
Human reproductive cloning blurs and complicates human relationships and the parentage of the child created who might have one legal parent, (the person from whom he/she was cloned) who could also be his/her biological brother or sister since they share genetic parents. The clone may also have a surrogate
mother.
All human cloning is not only dangerous in terms of human health and welfare, it is also entirely unethical.
P.S: Po nesreči sem predlagal izbris...
Zgodovina sprememb…
m0LN4r ::
Otrok rabi mamo ženskega spola v vsakem primeru, če je le to mogoče. Zato, ker lahko samo ženska mama nudi otroku enak način udobja.
Tu je primer na kaj mislim, upam da me vsaj nekdo zastopi na kaj mislim. Tisti, ki pa ne pa naj vzagajo vaše otroke pedri al roboti, saj vseeno.
Prosim da gledate od 6:00 naprej in poskusite (jype) povezati tole s tem, da istospolna partnerja NE moreta nuditi enako otroku kot hetero partnerja.
Da neboš narobe razumel ti bom posplošil, dva pedra recimo bodybuilderja nebota nudila enako nežnost, toplino in udobje kot pa prava pravcata mama. Mama že izloča drugačne feromone kot pa dva atija.
Tu je primer na kaj mislim, upam da me vsaj nekdo zastopi na kaj mislim. Tisti, ki pa ne pa naj vzagajo vaše otroke pedri al roboti, saj vseeno.
Prosim da gledate od 6:00 naprej in poskusite (jype) povezati tole s tem, da istospolna partnerja NE moreta nuditi enako otroku kot hetero partnerja.
Da neboš narobe razumel ti bom posplošil, dva pedra recimo bodybuilderja nebota nudila enako nežnost, toplino in udobje kot pa prava pravcata mama. Mama že izloča drugačne feromone kot pa dva atija.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Ikspe> 1. še nikoli ni zmanjkalo različnospolnih parov, ki bi hoteli posvojit otroka.
Prvi na vrsti so različnospolni partnerji, ker ti lahko nudijo otroku več kot pa dva pedra... Isto ti bodo rekli v centru za posvajanje otrok... Če morajo izbirat med heteroseksualnim in homoseksualnim parom, bodo otroka dali heteroseksualcem...
Otrok rabi mamo ženskega spola v vsakem primeru, če je le to mogoče. Zato, ker lahko samo ženska mama nudi otroku enak način udobja.
Hmmm... jaz ti dam link do verodostojne študije. Ti pa meni link do random šarlatansko-pulp-pop videa? Ja. Kot sem rekla. Izgovore bomo najdli... pa četudi jih bomo dobesedno iz debelega črevesja na silo vlekli.
Tisti poskus v videu je torej izmišljen, neresničen, šarlatanski?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Lightning17> 1. Kloniranje ni nastanek novega bitja ampak le kopija...
Fino.
Lightning17> 2. Kloniranje je v veliki večini še vedno zakonsko prepovedano!!!
Ja, ker je moške strah, da jim bodo ženske nehale ponujat orgazme. Saj tudi oploditev samskih žensk z biomedicinsko pomočjo smo prepovedali zaradi istih vzrokov.
Lightning17> 3. Tudi če kloniranje uspe, bo ta človek imel velike težave z zdravjem, odpovedjo organov, zelo kratka življenjska doba... Torej nisi ustvaril novega bitja, ampak le pohabljeno kopijo...
Kolk si jih pa že skloniral, da maš takšne podatke?
m0LN4r> Prosim da gledate od 6:00 naprej in poskusite (jype) povezati tole s tem, da istospolna partnerja NE moreta nuditi enako otroku kot hetero partnerja.
Gledam, ne vidim ničesar, kar bi gejem onemogočilo nudenje vsega, kar jim nudi kdorkoli drug.
m0LN4r> Da neboš narobe razumel ti bom posplošil, dva pedra recimo bodybuilderja nebota nudila enako nežnost, toplino in udobje kot pa prava pravcata mama. Mama že izloča drugačne feromone kot pa dva atija.
A en bodibilder in ena bodibilderka pa bosta?
Lightning17> Prvi na vrsti so različnospolni partnerji, ker ti lahko nudijo otroku več kot pa dva pedra...
To seveda ni res. Ogromno raznospolnih parov ne more nuditi otroku niti pokrivanja najbolj osnovnih potreb.
Fino.
Lightning17> 2. Kloniranje je v veliki večini še vedno zakonsko prepovedano!!!
Ja, ker je moške strah, da jim bodo ženske nehale ponujat orgazme. Saj tudi oploditev samskih žensk z biomedicinsko pomočjo smo prepovedali zaradi istih vzrokov.
Lightning17> 3. Tudi če kloniranje uspe, bo ta človek imel velike težave z zdravjem, odpovedjo organov, zelo kratka življenjska doba... Torej nisi ustvaril novega bitja, ampak le pohabljeno kopijo...
Kolk si jih pa že skloniral, da maš takšne podatke?
m0LN4r> Prosim da gledate od 6:00 naprej in poskusite (jype) povezati tole s tem, da istospolna partnerja NE moreta nuditi enako otroku kot hetero partnerja.
Gledam, ne vidim ničesar, kar bi gejem onemogočilo nudenje vsega, kar jim nudi kdorkoli drug.
m0LN4r> Da neboš narobe razumel ti bom posplošil, dva pedra recimo bodybuilderja nebota nudila enako nežnost, toplino in udobje kot pa prava pravcata mama. Mama že izloča drugačne feromone kot pa dva atija.
A en bodibilder in ena bodibilderka pa bosta?
Lightning17> Prvi na vrsti so različnospolni partnerji, ker ti lahko nudijo otroku več kot pa dva pedra...
To seveda ni res. Ogromno raznospolnih parov ne more nuditi otroku niti pokrivanja najbolj osnovnih potreb.
Lightning17 je izjavil:
Prvi na vrsti so različnospolni partnerji, ker ti lahko nudijo otroku več kot pa dva pedra...
Lažeš.
Lightning17 je izjavil:
Če morajo izbirat med heteroseksualnim in homoseksualnim parom, bodo otroka dali heteroseksualcem...
S čimer, v končni fazi, ni nič narobe.
m0LN4r> Tisti poskus v videu je torej izmišljen, neresničen, šarlatanski?
Ne, ampak jaz nisem iz žice.
Ne, ampak jaz nisem iz žice.
Tisti poskus v videu je torej izmišljen, neresničen, šarlatanski?
Ne vem. In me ne zanima. Verodostojno poročilo, ki trdi da razlik med raznospolnimi in istospolnimi pari v vlogi staršev ni, je edino relevantno. Odpadniki bodo pa vedno obstajali.
Bodybuilder ali ne, ženska je still ženska in to otrok ve nagonsko, brez tega da jo vidi golo. Še slep otrok bi ti znal povedati, če ma ata mamo al mama mamo. Ataja bo pocuzal za kaj že?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
m0LN4r> Bodybuilder ali ne, ženska je still ženska in to otrok ve nagonsko, brez tega da jo vidi golo.
Svašta, kakšne neumnosti so si nekateri pripravljeni izmisliti, da bi se potolažili. Svet ni tako preprost. Dojenček brez težav cuza tudi moško bradavico, tudi če nič ne priteče ven. Če bi kdaj pravilno skrbeli za svojega dojenčka, bi to mogoče celo vedeli.
Svašta, kakšne neumnosti so si nekateri pripravljeni izmisliti, da bi se potolažili. Svet ni tako preprost. Dojenček brez težav cuza tudi moško bradavico, tudi če nič ne priteče ven. Če bi kdaj pravilno skrbeli za svojega dojenčka, bi to mogoče celo vedeli.
Flaško. Bi bil presenečen koliko žensk ne more dojiti.
Še bolj pa bi bil presenečen nad dejstvom da tudi moški lahko (dasiravno to ni najbolj enostavno, niti priporočljivo ali , za moškega, brez stranskih učinkov - možno pa je, in povsem izvedljivo) dojijo. In da njihovo mleko ni nič slabše od ženskega.
Še bolj pa bi bil presenečen nad dejstvom da tudi moški lahko (dasiravno to ni najbolj enostavno, niti priporočljivo ali , za moškega, brez stranskih učinkov - možno pa je, in povsem izvedljivo) dojijo. In da njihovo mleko ni nič slabše od ženskega.
Lažeš.
To je dejstvo... Primer: Imamo dva para...
1. par: Ženska + Moški
2. par: Moški + Moški
Vsi štirje so recimo temu "vredu" ljudje, niso alkoholiki, imajo vse poštimano v glavi (pedri do neke mere)... In pri komu se bo otrok bolje počutil??? Definitivno pri prvem, saj se ženska ne more primerjat z pedrom...
A lie is a false statement to a person or group made by another person or group who knows it is not the whole truth, intentionally
Zgodovina sprememb…
Lightning17> In pri komu se bo otrok bolje počutil???
Tega ne veš, dokler ga ne daš v družino.
Lightning17> Definitivno pri prvem
Ne, ni definitivno, pravzaprav je zelo daleč od tega.
Lightning17> saj se ženska ne more primerjat z pedrom...
Pederastija ni lastna vsem homoseksualnim moškim, ampak tudi sicer se ženska komot primerja z moškim in obratno.
Tega ne veš, dokler ga ne daš v družino.
Lightning17> Definitivno pri prvem
Ne, ni definitivno, pravzaprav je zelo daleč od tega.
Lightning17> saj se ženska ne more primerjat z pedrom...
Pederastija ni lastna vsem homoseksualnim moškim, ampak tudi sicer se ženska komot primerja z moškim in obratno.
Lightning17 je izjavil:
To je dejstvo...
Laž. Tisti ki imajo malenkost (big understatement) več pojma kot ti vedo povedati da se ti lažeš.
Lažeš se pa zato ker so ti bila dejstva predstavljena, argumentirana in podkrepljena z viri... ti pa še vedno brez sramu trdiš drugače.
Pa dajmo otroke v sirotišnici robotom, sej mu lahko čisto vse nudijo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM