» »

Homoseksualnost ni bolezen

Homoseksualnost ni bolezen

Temo vidijo: vsi
««
17 / 24
»»

Pithlit ::

Lightning115 je izjavil:

Zate je itak vse kar je proti homoseksualcem nerelevantno....

So te že drugi pobarali za kakšno peer reviewed študijo. Pa je ne daš. No, eno si dal. Pa je pod peer review padla na celi črti.

Lightning115 je izjavil:

Študija je lahko objavljena tudi na 24.ur, če ti to bolj ugaja... in še vedno je študija...

Ja. Ampak če je flawed je flawed. In Fox je odprto konzervativen medij.

Lightning115 je izjavil:

Drugače pa je prispevek napisal Dr. Keith Ablow in ne kar nekdo...

Tip ki je protestno zapustil APA? Jap, izredno objektiven mora bit. Še posebej ko pove kej so na APA rekli in pozabi povedat da je citat izvzet iz konteksta. Zaključki APA študije (ki jo citira) pa njegove navedke direkt negirajo. Aha...

Lightning115 je izjavil:

Aha... Njegova izobrazba torej ni kompetentna izobrazbi drugih psihiatrov???

Si kaj prebral o njem? O tej študiji ki jo citiraš? Kako je bila izvedena? S kakšnimi kriteriji? Kdo jo je plačal? Za kaj se ta tip tako vneto zavzema? Veš kaj znanstveniki počnejo? Ja? Potem veš da človek ne more bit verodostojen. Oziroma je verodojstojen ene toliko kot stran curehomophobia.org/ (ki pa se, za razliko od tega gospoda, niti ne pretvarja da je resna, ampak se zajebava iz vseh ki bi radi zdravili homoseksualnost).
Life is as complicated as we make it...

St235 ::

Symptoms of homophobia:
- Feelings of anxiety or discomfort when exposed to homosexuals
or when discussing issues involving homosexuality
- Critical or hostile behaviors directed toward homosexuals
or their interests
- An espoused belief that homosexuals:
are sick, evil, or unnatural
are "choosing" to be different than they should be
are motivated by lust rather than love in forming their relationships
are less worthy of recognition and protection of their relationships than are heterosexuals

ROFL kot bi Lightninga opisoval.

Massacra ::

Lightning115 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Ampak za razliko od tebe... si jaz upam vire prilimat:

Kaj pa ti? Kakšen link morda?

...ni všeč pa spet iščeš načine kako da prikažeš da je moja citacija nekaj kar sem si sam izmislil...

Sem se že spraševal, kaj beseda citacija dejansko pomeni in ugotovil naslednje:

v SSKJ beseda citacija (v osnovi) pomeni vabilo, poziv... (pa še to je obsoleten oz. zastarel izraz)

V srbskem in hrvaškem jeziku pa citacija res pomeni navajanje.

Od kod torej ta beseda v tvojem vokabularju (namenoma sem uporabil zastarel slovenski izraz za slovar; v srbhr jeziku pa je vokabular še danes uporabljana izraz za slovar)

Lightning123 ::

Pithlit je izjavil:

So te že drugi pobarali za kakšno peer reviewed študijo. Pa je ne daš. No, eno si dal. Pa je pod peer review padla na celi črti.

Aha... Zato ker tebi ni všeč je padla ne celi črti??? Mi čist dol visi kaj je tebi všeč ne... To je bilo napisano s strani doktorja, psihiatrista in je njegovo mnnenje zame več vredno kot pa tvoje nakladanje tu...

Pithlit je izjavil:

Si kaj prebral o njem? O tej študiji ki jo citiraš? Kako je bila izvedena? S kakšnimi kriteriji? Kdo jo je plačal? Za kaj se ta tip tako vneto zavzema? Veš kaj znanstveniki počnejo? Ja? Potem veš da človek ne more bit verodostojen. Oziroma je verodojstojen ene toliko kot stran curehomophobia.org/ (ki pa se, za razliko od tega gospoda, niti ne pretvarja da je resna, ampak se zajebava iz vseh ki bi radi zdravili homoseksualnost).

Zaradi mene če jo je plačal sam predsednik... Študija je bila izvedena, rezultati so znani...

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Lightning123 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Aha... Zato ker tebi ni všeč je padla ne celi črti??? Mi čist dol visi kaj je tebi všeč ne... To je bilo napisano s strani doktorja, psihiatrista in je njegovo mnnenje zame več vredno kot pa tvoje nakladanje tu...

Ne, sinko, ne zato. Zato, ker je bila izvedena izrazito neznanstveno. Saj veš, znanstveniki? Tisti strici v belih haljah, ki pri svojem delu uporabljajo znanstveno metodo? Znanstvena metoda ne deluje tako, da vzamemo neko poljubno trditev, ki jo nato poskusimo na vsak način potrditi, četudi je zato treba grobo posiliti dejstva. Verjamem pa, da se mu ti pridružuješ v silni želji, da bi dejstva bila takšna, kot si ti želiš in ne takšna, kot so v realnosti. Pač, enako kot anti-vaxerji, ki tudi najdejo 3 zdravnike na celem svetu, ki odsvetujejo cepljenje otrok in zdaj so ti trije mandeljci bolj "znanstveni" od vseh ostalih silnih množic zdravnikov.

Lightning123 je izjavil:

Zaradi mene če jo je plačal sam predsednik... Študija je bila izvedena, rezultati so znani...

Jah, če bi bil vsaj kanček pošten, se ti kaj tako blesavega nikoli ne bi zapisalo. Študija ni sama sebi namen. Se pravi, če Borat Pahor plača študijo s področja hladne fuzije prof. dr. Igorju Kononenku in ta kasneje objavi študijo, da njegove prešvicane nogavice izvajajo hladno fuzijo, boš to seveda verjel? Kljub temu, da bodo študijo skritizirali znanstveniki fiziki?
- Hoc est qui sumus -

BaToCarx ::

Uh mi je uspelo prebrat vse.

Torej ker poznamo zgodbo izbrisanih, kar nekajkrat je bilo omenjeno kršenje pravic majnšini, koliko nas bo to stalo v prihodnosti?

jype ::

BaToCarx> koliko nas bo to stalo v prihodnosti?

Precej. Otroke nam bodo pobrali. Ravnokar sem dokončal eno študijo, katere rezultati so znani: Heteroseksualcem je treba pobrat otroke in jih dat v rejo gejem. Moškim homoseksualcem. Sodobne ženske nimajo časa za vzgojo, sodobni moški so poženščeni, torej isto, samo še geji ostanejo, ker Pithlit kita stene.

BaToCarx ::

Spraševal sem bolj v eurotih, za odškodnino, pač zaradi kršitev človekovih pravic.

Kar se tiče otrok pa če je/so skrbniki ok ne vidim problemov.

BaToCarx> Spraševal sem bolj v eurotih, za odškodnino, pač zaradi kršitev človekovih pravic.

To se prisodi individualno, kolikor vem.

BaToCarx> Kar se tiče otrok pa če je/so skrbniki ok ne vidim problemov.

Ja, jaz tudi ne, samo Lightning bo ziher spet neki trabunjal kako raziskava ni OK, če je ni njegov fajmoštr žegnal.

Lightning123 ::

Torej vi boste mene in ostalo VEČINO sveta prepričevali, da je to nekaj normalnega??? Ste mogoče pomislili kdaj da znanstveniki nočejo pljuvat po homoseksualcih zaradi svojega ugleda??? Jaz bi resno rad doživel raziskavo, v kateri bi sodeloval cel svet... Roko dam v ogenj, če 70% ne bo glasovalo proti homoseksualcem oz. posvajanju homoseksualcev... Kar se tega tiče sploh ni panike... Na srečo ima svet še vedno veliko večino pri pameti, ki zna razumno presodit kaj je naravno in kaj je umetno...

Če je homoseksualnost naravna, zakaj homoseksualci ne morejo svojih otrok imeti (po naravni poti M+M, Ž+Ž)??? Zato ker to ni naravno, človek je rojen z določenim spolom in ima v družbi določeno funkcijo... Vsak ki reče da je homoseksualnost naravna, prirojena, naklada... Meni gre pri homoseksualci najbolj na živce, da ne priznajo da je z njimi nekaj narobe, ampak trdijo, da je to povsem normalno, naravno, prirojeno,... In skušate ostalemu folku nekaj v glavo nabijat, kar pa vsak človek pri zdravi pameti ve da ni res in ni mogoče...

Homoseksualnost ni naravna in ni prirojena... Verjamem da se lahko ta bolezen lahko pozdravi... Samo je problem ker si večina homoseksualcev tega ne prizna in ne poišče pomoč...

Tudi znanost se lahko moti... Koliko ugotovitev, raziskav so že preklicali, ker so ugotovili da so se zmotili oz. je šlo za napako??? Jaz sem prepričan da bo čez par let izšla študija, ki bo potrjevala da so se znanstveniki motili... Homoseksualnost je že bila deklarirana kot bolezen in kdo pravi da ne bo ponovno??? Znanost napreduje, se spreminja... in takoj ko bo tehnologija omogočila znanstvenikom bolj podrobne raziskave, tudi znotraj človeškega telesa, bo vaša imaginacija padla v vodo...

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Ne vem. Vem samo, da se v naravi ne morejo razmnoževati.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m> Ne vem. Vem samo, da se v naravi ne morejo razmnoževati.

Nisem opazil tega.

Truga ::

Lightning123 je izjavil:

Homoseksualnost ni naravna in ni prirojena...

Aha, okej. Pol pa sem jaz za to da se ukine homoseksualnost. Cist resno. In ful simpl lahko to dosezemo! Vsem heteroseksualnim parom poberemo otroke. Drugace pac ne bo slo, glede na to da 100% homoseksualcev izhaja iz druzin s heteroseksualnimi pari. Heteroseksualci ze od pradavnine vzgajajo homoseksualce. Cas bi ze bil, da se ta svinjarija neha!

Saj se strinjas, ne?

Lightning321 ::

Truga je izjavil:

Lightning123 je izjavil:

Homoseksualnost ni naravna in ni prirojena...

Aha, okej. Pol pa sem jaz za to da se ukine homoseksualnost. Cist resno. In ful simpl lahko to dosezemo! Vsem heteroseksualnim parom poberemo otroke. Drugace pac ne bo slo, glede na to da 100% homoseksualcev izhaja iz druzin s heteroseksualnimi pari. Heteroseksualci ze od pradavnine vzgajajo homoseksualce. Cas bi ze bil, da se ta svinjarija neha!

Saj se strinjas, ne?

Se ne strinjam... Heteroseksualnost je narava ustvarila, homoseksualnost pa je imaginacija nekaterih... In se ti dve obliki nikakor ne moreta primerjat med sabo...

Lightning321> Se ne strinjam... Heteroseksualnost je narava ustvarila, homoseksualnost pa je imaginacija nekaterih... In se ti dve obliki nikakor ne moreta primerjat med sabo...

Ampak heteroseksualci majo homoseksualne otroke, ne obratno. Kaj pol?

Lightning123 je izjavil:

Verjamem da se lahko ta bolezen lahko pozdravi...

OK. Grem jutri na bolniško dokler me ne ozdravijo. Itak boste davkoplačevalci skrbeli zame.

Truga ::

Hihi.

Phantomeye ::

HOMOSEKSUALNOST JE IZMIŠLJENA. Gre za produkt ljudi, ki hočejo pozornost in naše otroke. Sej jezusa so tudi nekateri imeli za norca, pol se je pa po treh dneh vrnil in jim je pokazal hudiča. Poslušajte strelco, preden bo prepozno!

SugarFree ::

Imam bratranca, ki živi skupaj z partnerjem in je vse v najlepšem redu. Nobenega obsojanja ali kakšnih zamer. Nekateri pač delajo probleme tam kjer jih sploh ni.

Lightning321> Heteroseksualci rodijo normalnega otroka

Aha, se pravi se nisi že rodil homofob! Če si naučen, potem se pa lahko tudi odučiš!

donfilipo ::

Sumim rahlo da se jezus ni vrnil po 3 dneh..ampak v memu-duhu precej kasneje in zato bolj udarno8-)...in da kot vem imajo tudi homoseksualci (deklarirani in brez bi) svoje otroke. Samo v premislek8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

@lightning123

Dajmo se osredodočiti na EU >:D (cel svet je megalomanstvo)

Večina držav ima ustavo spisano tako, da je v skladu z EK o človekovih pravicah in temeljnih svoboščinah, katera prav tako v 14. členu prepoveduje diskriminacijo. V 12. členu pa piše tako: "Moški in ženske, zreli za zakon, imajo pravico skleniti zakonsko zvezo...

Konvencija ne piše o poroki, prav tako ne določa, da je zakonska zveza samo zakon med 1moškim in 1 žensko (recimo, mnogoženstvo potem prepoveduje zakon, tako da ne si mislit, da lahko zakonsko zvezo sklene recimo a) 1 moški in recimo 5 žensk, prav tako ne obratno, recimo b) 5 žensk i 1 moški; pa tudi c) 2 moška in 3 ženske, ga ne morejo skleniti...;))....

Za zakon sta potrebni torej samo 2 zreli osebi. Če se imata ti dve osebi tako radi, da želita preživeti skupaj en del življenja (lahko tudi do smrti), lahko skleneta zakonsko zvezo. In rada se imata lahko tudi 2 homoseksualca, dve ženski in dva moška torej (naj te še enkrat spomnim, da sta bila recimo Michelangelo in Da Vinci, homoseksualca - poglej si, koliko let je Michelangalo preživel z moškim).

Je pa to redek pojav. Homoseksualnih parov je zelo malo. IN HETEROSEKSUALCEM NOČEJO NIČ SLABEGA, predvsem pa jim ne kratijo človekovih pravic.

Večina o manjšini in njenih človekovih pravicah ne more odločati. Te so UNIVERZALNE!

bluefish ::

Hja, težko to dopovedati nekomu, ki je v tej temi verjetno prvič slišal za ustavne pravice in si jih še vedno ni utegnil prebrati, pa čeprav se gre za skupen povedi, ki ne bi smele predstavljati težav niti nekomu s končano OŠ. Je pa res, da je razumevanje prebranega spet nekaj drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Lightning321 ::

Mene nihče ne bo prepričal da je homoseksualnost normalna in naravna oblika zveze... Ena in edina naravna oblika zveze je heteroseksualna M + Ž... Tudi znanstveno dokazano, da M + M in Ž + Ž ne morejo narediti otroka... Torej sta za biološko reprodukcijo nujno potrebna M + Ž... In če homoseksualci sami niste sposobni narediti otroka, ga pač tudi posvajati ne rabite... ali drugače, kdor ne more delat, tudi "plačila" ne dobi... Zahtevate nekaj kar vam ne pripada... Če delavec ni sposoben delati, nima pravice do plače...

Drugo, imate vse pravice kot jih imajo heteroseksualci, z izjemo ene... Punujene so vam bile določene pravice, sedaj bi pa kar vse ali drugače, ponudili smo vam prst, bi bi pa celo pest... Ne gre to tako... Vzemi ali pusti, nobenih kompromisov ne bomo sklepali... Vaš problem če ne morete nadzorovati svojih nagonov, ne moj... Zakaj bi se z vami ukvarjal preostali del prebivalstva? S terorjem ki ga izvajate nikoli ne boste nič dosegli... Vsaka parada povzroči še večji odpor do homoseksualcev... ampak vam to očitno še ni potegnilo...

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

Tudi med živalmi imaš homoseksualnost. Recimo med potepuškimi psi ...

Kaj naj tam ne bi bilo naravnega?

Cerkvena poroka pa sploh ni zakonsko potrjena. Razen če računaš na tistega v nebesih. Za zakonsko zvezo se moraš še vedno poročiti civilno.

Homoseksualec ali ne, po ustavi ima pravico zahtevati vse kar je priznano heteroseksualcem. Če so zakoni protiustavni, je to problem države. In teh kršitev ima država kar nekaj. Pa ne bi tukaj našteval da ne bo off topic ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

micka15 ::

ampak eni očitno res mislijo da bosta dva geja posvojila malega fantka da ga bosta zlorabljala/probala spreobrnit v geja/...

Lightning321> Mene nihče ne bo prepričal da je homoseksualnost normalna in naravna oblika zveze...

Čemu bi te kdorkoli prepričeval v karkoli? Vseeno nam je. Pomembno je le, da ni diskriminacije zoper istospolno usmerjene (ali pare takih) v zakonu.

Lightning321> Tudi znanstveno dokazano, da M + M in Ž + Ž ne morejo narediti otroka... Torej sta za biološko reprodukcijo nujno potrebna M + Ž... In če homoseksualci sami niste sposobni narediti otroka, ga pač tudi posvajati ne rabite...

Znanstveno je dokazano, da dve ženski ali dva moška sama lahko naredita otroka: http://www.nytimes.com/1996/09/29/magaz... (Pozor, članek je star že več kot 15 let!)

Lightning321> ali drugače, kdor ne more delat, tudi "plačila" ne dobi... Zahtevate nekaj kar vam ne pripada... Če delavec ni sposoben delati, nima pravice do plače...

Lažeš. Vsakomur, ki ne more delat, v vseh razvitih državah pripada plačilo.

Lightning321> Punujene so vam bile določene pravice

Ne. Vse pravice imajo vsi, brez izjeme. Pravice ne morejo biti omejene glede na raso, spol, spolno usmerjenost ali druge osebne okoliščine. Omejevanje pravic na podlagi homoseksualnosti je v Evropski konvenciji o človekovih pravicah prepovedano, slovenska zakonodaja pa je temu dokumentu podrejena.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Vajenc ::

jype je izjavil:

Lightning321> Mene nihče ne bo prepričal da je homoseksualnost normalna in naravna oblika zveze...

Čemu bi te kdorkoli prepričeval v karkoli? Vseeno nam je. Pomembno je le, da ni diskriminacije zoper istospolno usmerjene (ali pare takih) v zakonu.

To govori tvoj ego. V resnici se gejem godi slabo ravno zaradi družbene označenosti in ne zaradi domnevne neenakopravnosti.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Rainbow Dash ::

zakaj? meni se tudi zdi da kakor koli se bom nazunaj obnašal do njih jih v notranjosti nebom sprejel nikoli... Pač nekateri nezastopimo :d

Vajenc> To govori tvoj ego. V resnici se gejem godi slabo ravno zaradi družbene označenosti in ne zaradi domnevne neenakopravnosti.

Dokler jih v nasprotju s svojimi pravili šikanira država, je to pogosto (kot vidiš v tej temi) smatrano kot legitimizacija sovražnih dejanj posameznikov.

Rainbow Dash> zakaj? meni se tudi zdi da kakor koli se bom nazunaj obnašal do njih jih v notranjosti nebom sprejel nikoli... Pač nekateri nezastopimo :d

Sploh se ni treba obnašat. Če te moti homoseksualec, se obrneš stran, če te moti parada pa greš tisti dan nekam, kjer je ni - tako kot gremo ostali drugam, ko je nekje koncert Jana Plestenjaka.

Rainbow Dash je izjavil:

zakaj? meni se tudi zdi da kakor koli se bom nazunaj obnašal do njih jih v notranjosti nebom sprejel nikoli... Pač nekateri nezastopimo :d

Ni problem. Sploh. Problem nastane ko začneš ljudem (zaradi svojih prepričanj) škodit. Recimo z diskriminacijo.

Jaz tudi ne zastopim ravno dobro žensk ki za tipi letajo. In to mislim povsem resno. Po pravici povedano so mi hetero zveze verjetno ravno toliko 'ogabne' kot so nekaterim homo zveze. Pa zaradi tega še ne skačem okoli in vpijem da jim je treba posvojitve prepovedat.

jype je izjavil:

tako kot gremo ostali drugam, ko je nekje koncert Jana Plestenjaka.

Včasih tega luksuza ni(mam).

Lightning321 je izjavil:

In če homoseksualci sami niste sposobni narediti otroka, ga pač tudi posvajati ne rabite... ali drugače, kdor ne more delat, tudi "plačila" ne dobi...

Jap. Vsem ki ne morejo imeti otrok prepovedat posvojitve! Ne glede na spolno usmerjenost! Ali pa versko. Ali pa... ideološko. Ali pa... catch my drift?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

vostok_1 ::

Edini geji, ki mi gredo na kurac so tisti, ki morajo jasno in glasno razglašat, da so geji in povzemajo tipična stereotipna obnašanja.
You're nothing special so stop being a stuck up asshole.
Poznam tudi nekaj čist skuliranih gejev, ki jim spolna preferenca ne narekuje stila obnašanja.
Pa znajo imet tudi neke debilne scene. HIV roulette pa to.

Point je, da spolna preferenca ne bi smela biti povezana z debilnim obnašanjem.

vostok_1 je izjavil:

Point je, da spolna preferenca ne bi smela biti povezana z debilnim obnašanjem.

Če bi bila bi bil Lightning najbolj gej član tega foruma.

Lightning975 ::

Pithlit je izjavil:

Jap. Vsem ki ne morejo imeti otrok prepovedat posvojitve! Ne glede na spolno usmerjenost! Ali pa versko. Ali pa... ideološko. Ali pa... catch my drift?

S tabo se res ne da debatirat o ničemer, ker delaš neumne primerjave... Če še nisi dojela kaj gor piše, ti bom še enkrat povedal... Govora je o ljudeh, ki lahko naredijo/imajo otroka, pa ga zaradi svojih imaginacij ne... Tukaj nimajo ljudje, kateri so zaradi zdravstvenih težav nezmožni zanosit, torej se M + Ž lahko trudita da naredita otroka kolko hočeta, pa ga ne bosta mogla, prav nič s tem... Mogoče tudi nisi dojela da se v posvajanje spuščajo večinoma tisti pari, kateri po naravni poti ne morejo imeti otroka - ZARADI ZDRAVSTVENIH TEŽAV !!! Kaj ima vera z razmnoževanjem ne bi vedel...

Mislim da je res že skrajni čas da nehaš filozofirat pa priznaš že enkrat da homoseksualnost ni normalna oblika zveze... In mislim da si že dojela, da vas ljudstvo nikoli ne bo sprejelo medse... Lahko dobite še milijon pravic, pa vas zaradi tega narod ne bo sprejel, ravno obratno, še manj boste zaželeni, ker s provokacijo in izsiljevanjem iščete pravice... ker bo vaša "priljubljenost" padla, se bo nivo diskriminacije in nasilja še zvišal... Na koncu bodo oblasti prisiljene vse zakone vrnit v prvotno stanje... Se bo zgodilo, sigurno se bo... Mogoče ne ravno to leto, ne čez 2 leti, 3, 5, ampak enkrat se sigurno bo...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: moj_nick ()

Lightning975> In mislim da si že dojela, da vas ljudstvo nikoli ne bo sprejelo medse...

Počasi bi lahko dojel, da njo sprejmemo, tebe pa ne (persona non grata je latinski izraz za nezaželjeno osebo).

Zgodovina sprememb…

Najboljš, da jih spravimo na Madagaskar a ne Lightning?

Oh wait...

Jype, lov na homofobe je prepovedan, a ne veš, da so ogrožena vrsta?

Lightning975 je izjavil:

In mislim da si že dojela, da vas ljudstvo nikoli ne bo sprejelo medse...

Za tole se ti zavzemaš:
A practical, real life example, is demonstrated by the Queensland, Australia's, LNP Government's recent enactments; the Vicious Lawless Association Disestablishment Act 2013, Tattoos Parlour Act 2013, Criminal Law (Criminal Organisations Disruptions) Amendment Act 2013, and changes to the Liquor Act, aimed at curtailing the assumed criminal activities of Outlaw Motorcycle Gangs. However in reality, the acts are being used to vilify a sub culture in the community, specifically those who ride motorcyclists, those with tattoos or beards, or more broadly, those who do not conform to the clean-shaven, clean-skinned, conservative look favoured by the Attorney-General, Jarrod Bleijie, and Premier, Campbell Newman.

The Acts make it a criminal offence for those deemed to be a participant in a declared Club to be seen in public in a group of 3 or more; impose mandatory 15 year sentences on people committing what would ordinarily amount to a minor offence, while participating in the affairs of any entity, or legal, informal group of 3; and ban certain clothing, apparel or tattoos from places with a liquor licence. The broad definition of 'participant' and 'association' mean that any member of the public could be impacted and have their basic rights, freedoms and liberties removed. A tax-payer funded media campaign is aimed at brainwashing the general public into believing anyone with a motorcycle, tattoos or beard is a 'criminal' and as such, shunned and excluded from society.

Mimogrede, če me 'ljudstvo' ne bi sprejelo... mi verjetno ne bi pustilo varovat svojih otrok. Kaj šele da jih učim kako kot gamsi po skalah skakat.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Da ne boste jedli soje: http://www.delo.si/druzba/panorama/na-s...

Tako kot muslimani imajo tudi judi nekatere zapovedi glede prehranjevanja in bolj ko se od zmernih struj premikamo proti radikalnim, bolj stroge so te zapovedi. Tako je ultraortodoksna judovska sekta Gur otrokom svojih pripadnikov prepovedala hranjenje s sojo in na njej temelječe izdelke, saj naj bi fante spremenili v homoseksualce.
...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Invictus ::

vostok_1 je izjavil:

HIV roulette pa to.

Niso omejene samo na gay sceno ... Tudi na hetero sceni se gredo te zadeve ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zagotovo. Idjotizem je enakomerno distribuiran med vsemi vrstami ljudi.

Glede na zakon o izvajanju rejniške dejavnosti spol in/ali spolna usmerjenost nista kategoriji, ki bi se presojali z vidika pogojev oz. zadržkov za izvajanje rejniške dejavnosti.

Torej rejništvo se lahko gremo.

NLight ::

Pithlit je izjavil:

Glede na zakon o izvajanju rejniške dejavnosti spol in/ali spolna usmerjenost nista kategoriji, ki bi se presojali z vidika pogojev oz. zadržkov za izvajanje rejniške dejavnosti.

Torej rejništvo se lahko gremo.

Seveda ne... Na večino nas direktno ne bo uplivalo... Na otroke, ki pa bodo morali živeti s homoseksualci, nič krivi, nič dolžni, in prenašat posmehovanja, žaljenje svoje celo življenje... Se sramovati "staršev" oz. bolj rečeno skrbnikov, in se celo življenje spraševati, "zakaj jaz???", pa bo to imelo velik vpliv...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

NLight> prenašat posmehovanja, žaljenje svoje celo življenje...

Lahko se jim nehaš posmehovat in jih nehaš žalit, pa jim ne bo treba prenašat tega.

NLight> Se sramovati "staršev" oz. bolj rečeno skrbnikov, in se celo življenje spraševati, "zakaj jaz???",

Otroci v družinah homoseksualnih partnerjev teh težav v resnici nimajo.

Ti si tudi en izmed tistih, ki si otroka jemljejo za žrtev? Zakaj bi torej otroci iz homoseksualnih družib bili tarča posmehovanja?

Aja, že razumem. Predsodki in družbena stigma. In nazadnjaška percepcija družbe. Nazadnjakov, kot si bojda ti! Hmmm... ni druge razlage.

NLight je izjavil:

Seveda ne...

Seveda ne... kaj? Ne smemo biti rejniki?

Zgodovina sprememb…

Phantomeye ::

Massacra je izjavil:

Ti si tudi en izmed tistih, ki si otroka jemljejo za žrtev? Zakaj bi torej otroci iz homoseksualnih družib bili tarča posmehovanja?

Aja, že razumem. Predsodki in družbena stigma. In nazadnjaška percepcija družbe. Nazadnjakov, kot si bojda ti! Hmmm... ni druge razlage.

Sej sem že povedal. Oseba vzgoji svojega otroka, da je negativno naravnan proti tistemu, kar je za starša deviantno. Potem pa to negativnost uporabi kot argument, da bodo otroke homoseksualcev zajebavali in žalili in, da jih je zato treba zaščitit in preprečit posvojitve.

To je kot, da bi nekdo s pištolo pobil 10 ljudi, potem bi pa zagovarjal prepoved orožja in kot dokaz priložil 10 mrtvih.

Zgodovina sprememb…

NLight ::

jype je izjavil:

Lahko se jim nehaš posmehovat in jih nehaš žalit, pa jim ne bo treba prenašat tega.

Massacra je izjavil:

Ti si tudi en izmed tistih, ki si otroka jemljejo za žrtev? Zakaj bi torej otroci iz homoseksualnih družbi bili tarča posmehovanja?

Kaj pa če bi vidva vsaj malo odraslosti pokazala??? Pa mogoče celo dojela kaj sem napisal??? Govorim o sovrstnikih... Kako bosta vidva pametna izkoreninila posmehovanja in žaljenja na račun istospolnih "staršev"??? Ga ne moreta... Potem pa odrastita že enkrat in probajta dojet, da otroci v puberteti razmišljajo na svoj način, jih ne zanimajo nobene pridige staršev in bodo žalili in se posmehovali tiste ki izstopajo - otroci homoseksualcev so prvi na udaru... Če pa nista tega sposobna dojet, potem je pa res kriza v tej Sloveniji...

jype je izjavil:

Otroci v družinah homoseksualnih partnerjev teh težav v resnici nimajo.

Aha... Ti veš... Jaz ti pa iz prve roke povem da otroci preživljajo težke čase - poznam en primer...

Phantomeye je izjavil:

Massacra je izjavil:

Sej sem že povedal. Oseba vzgoji svojega otroka, da je negativno naravnan proti tistemu, kar je za starša deviantno. Potem pa to negativnost uporabi kot argument, da bodo otroke homoseksualcev zajebavali in žalili in, da jih je zato treba zaščitit in preprečit posvojitve.

To je kot, da bi nekdo s pištolo pobil 10 ljudi, potem bi pa zagovarjal prepoved orožja in kot dokaz priložil 10 mrtvih.

Kot sem že onima dvema povedal, se otroci v času pubertete bolj kot ne požvižgajo na moralo, kaj je prav in kaj je narobe... V tem obdobju se pojavlja največ nasilja in poniževanja, prav tako pa so otroci v tem obdobju najbolj ranljivi... Torej če imaš na eni strani otroke, ki žalijo tiste ki izstopajo, imaš na drugi strani otroke ki so zelo ranljivi... Seštej 1+1

Pa vi lahko z glavo v zid nabijate, tega ne boste spremenili... To je statistika, to so realna dejstva... Stanje na tem področju se ne spreminja na bolje, pač pa se slabša... Starostna meja kjer se pojavijo take težave se niža in že otroci z 7 leti znajo zelo dobro "obdelati" svojega vrstnika...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

NLight> Pa mogoče celo dojela kaj sem napisal???

Napisal si še eno neumnost. Drugega tako in tako ne znaš.

Jaz tudi poznam dva otroka, ki sta odraščala v gejevski družini, pa ju do srednje šole ni nihče šikaniral (ker so se raje spravljali na priseljenske otroke, ki so bolj očitno izstopali zaradi težav z obvladanjem jezika - podobno kot ti). V srednji šoli so sicer imeli dežurnega nacija, ki se je poskušal znašati nad njima, ampak začuda se je praktično celoten razred fizično znesel nad homofobnim nacijem, ne nad njima (oba sta enako stara posvojenca, a nista biološko v sorodu, sta pa pravno gledano brata).

Zgodovina sprememb…

««
17 / 24
»»