Forum » Strojna oprema » Ali je sistem nekompatibilen???
Ali je sistem nekompatibilen???
Klaus ::
O mojih problemih sem že nekaj pisal pod temo "Nova mašina se mi sesuva...?!", pa res ne vem več ali je to možno, kar se dogaja???
Prepričujejo me, da je z mašino vse v redu, ko pa pridem do njih (včeraj) in je mašina priključena na njihov disk in njihov monitor, se sesuje. Pokazat so mi hotl, da je vse v redu (na mašini je bil pognan en benč mark), pa jim ni ratal...zdej mi bojo kao oni naložil sistem in da bo pol delal...
Vglavnem: čim dalj vsi od AGT računalniki, ker so bedniki, njihov odnos je pa itak še za eno poglavje opisat...
Lp
Prepričujejo me, da je z mašino vse v redu, ko pa pridem do njih (včeraj) in je mašina priključena na njihov disk in njihov monitor, se sesuje. Pokazat so mi hotl, da je vse v redu (na mašini je bil pognan en benč mark), pa jim ni ratal...zdej mi bojo kao oni naložil sistem in da bo pol delal...
Vglavnem: čim dalj vsi od AGT računalniki, ker so bedniki, njihov odnos je pa itak še za eno poglavje opisat...
Lp
- zaklenil: V-i-p ()
V-i-p ::
Klaus, nadaljujmo tukaj, prav?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | München bo delil Lubuntu CD-jeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13002 (11365) | b3D_950 |
» | disk boot error, insert system disk and press enterOddelek: Strojna oprema | 1789 (1398) | Blinder |
» | Asrock K8NF4G-SATA2Oddelek: Strojna oprema | 1329 (1183) | Mravlek |
» | AGT računalniki sucks!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1769 (988) | Matek |
» | Osnovna plošča ASUS P4S333-VMOddelek: Strojna oprema | 1132 (1011) | Han |