» »

PC se resetira

PC se resetira

RedDeath ::

Ko uklopim računalnik se normalno zažene pride v windovse (win xp) in se resetira tako naredi trikrat in potem deluje normalno.
Rac:md xp 1700,768mb rama,40gb ibm disk,rdeon 8500,abit kg7
Napajalnik sem kupu nov že pred dvemi mesecemi.Ta problem pa se mi je začel pojavljat od ponedeljka 10.3.2003.


Drugi problem:ki pa traja od vedno....ko pride v windovse se nemorem takoj povezat na internet, neki casa miruje zacne delat disk, preneha in potem lahko se komot povezem...
  • spremenil: Tomi ()

RedDeath ::

Kaj res noben mi ne more pomagat?

bodom ::

prvi problem: swoh napajalnik? al si kej 'zanimivga' pocel z winsi mogoce?

za tadrugi problem; start/run, vpisi msconfig ter v zadnjem oz. predzadnjem jezicku najdi kljukico pri "workstation". odstrani jo in to bo resilo problem.

LP

Vanich ::

Najebou si ga do daske.

V ponedeljek 10.03.2003 je bila konjukcija Saturna z Uranom v skrajno neugodnem položaju predvsem za računalnike, ki temeljijo na procesorjih AMD. Sploh pa, če so še z oznako 1700+.

Moraš počakat 52 let, da se stvar komplementarno obrne, takrat bo delal brez problema - garant !Samo mislem ,da bo takrat tvoj računalnik že rahlo zastarel.

U kurcu si.

bodom ::

pepca: a res al kaj...ker sm mel tud jst neke probleme 10.3.:(

HAAHAHAHAHA, dej ne mi s takimi no:D :D :D

LP

RedDeath ::

Planeti so verjetno vsega krivi.... :)))

Drugi problem sem rešu.Zdaj dela kot treba.


Prvi problem:napajalnik je 300W nov,tako mislim da ni on kriv.
V windowsih nisem nic tikal...tako da mislim da niti to ni problem...
V glavnem danes ko sem prižgal pc je neki cajta delal normalno (2 min) potem pa se je samo enkrat resetiral...mogoče prihaja k sebi.

Tarzan ::

Amapk je res ej... Do zdej je delal proc normalno zdej pa neče delat na 2V. Kdaj se pol Saturn umakne? Sem že Dennija hotu vprašat, pa ne ve kaj je to AMD.:| Do pondelka še počakam, če še zmer ne bo delal na 2V, pol grem pa Intela kupm.

Duhec ::

RedDeath, v sistemskih nastavitvah odstrani kljukico pred Automatically reboot. Naslednji zagon ti bo lahko povzročil BSOD vendar boljše kot restart, ki si ga doživljal sedaj. Ker na BSODu (znamenitem modrem ekranu) ti bo napisalo kaj hudiča je približno narobe. Prepiši si vsebino obvestila in potem bomo poizkusili naprej. Lahko so gonilniki za grafično, prenizka napetost na AGP slotu, itd. Če imaš navito mašino jo odvij.

RedDeath ::

Kljukico sem odstranu, računalnik se mi je vseeno resetiral in to samo enkrat po dveh minutah, po moje je narobe kaj z pc-jem ne pa za windovsi.

Tarzan ::

Dej hladilnik dol, namaž dobro s pasto in nazaj gor daj cooler. Pomoje je slab kontakt, ali pa je vmes kakšen zračni mehurček.

RedDeath ::

Sem natančneje ugotovil kdaj se resetira.
Ko pridem v windovse in da se ne priklopim takoj v roku petih minut na internet se ne resetira,če pa se priklopim v roku prvih petih minut se pa resetira????

koyotee ::

em mogoče kšn virus, ki je "pameten" in te prisili da se povežeš na net, ker hočeš uporablja ti comp! pomislil na to??? dej si sophosa al pa nortona gor pa precekeri disk! :\ 8-)
LP
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Gadjit ::

Ej, js sem meu enak problem na pentium 200MHz-WIN 98 angleški(navadni). Ko sem se hotu povezat na net takoj po zagonu (analogni modem) se je resetiru. Nisem čist prepričan (90%) sam po moje je biu problem z diskom (mehanika diska odpovedovala, vsake tolko časa se je glava parkirala in potem se je disk spet zagnal). Problema ni več disk zamenju, računalnik za male pare prodal naprej, modem(PCI) ven, kupu nov računalnik (AMD 1800+,ga 7vkmln, 256DDR266,60GB,radeon9000DDR64) vstavu isti modem not in zadeva dela cist OK! Po moje ni problem z modemom. 8-)

RedDeath ::

Z antivirusom sem pregledal (norton2003),nimam pa navden modem, imam adsl.
Verjetno je potem disk,imam pa od ibm 40 gb.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RedDeath ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ukraden prenosni računalnik-plačam 200€ da ga dobim nazaj z vsemi datotekami (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6611221 (7991) solatko
»

Nov PC - hude težave

Oddelek: Strojna oprema
231876 (1437) SynTax64
»

Resetiranje računalnika na xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
6638 (581) ^TMS^
»

NUJNO Win XP napaka v datoteki c:\windows\system32\system

Oddelek: Pomoč in nasveti
81192 (1017) elmark
»

Nenaden restart racunalnika

Oddelek: Strojna oprema
181053 (828) Oblivion

Več podobnih tem