» »

Ukraden prenosni računalnik-plačam 200€ da ga dobim nazaj z vsemi datotekami

Ukraden prenosni računalnik-plačam 200€ da ga dobim nazaj z vsemi datotekami

1
2
»

Kr_Edn ::

" kalko :

Ampak obljuba nagrade je AFAIK zavezujoča."

Ah,da. Kaj pa če ti obljubim, da te bom za nagrado 2X klofnil, ti pa nagrado zavrneš? Je sprejemanje nagrade tudi zavezujoče?

kuglvinkl ::

O Bog... dovolj.

Phantomeye ::

To me spominja na tisto foro, ko so razpisali nagrado za nekim low-level talibanom. Pa se je tip prostovoljno predal, da bi lahko pokasiral nagrado na svojo glavo :D

XrobertoX ::

:D LOL
Robi

Blinder ::

so tut kakšne gole fotke vmes?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

XrobertoX ::

pa možno je vse sej ne moraš pričakovati da bo priznala sicer pa naj gre malo ven mogoče pa po še kakega dilerja spoznala in povprašala in ali pa večkrat poskusi z podobno vabo samo da nebi bilo pravo in lepo dva možakarja recimo pred kako gostilnico in vsi opazujejo pol pa samo za njim tam se lahko potem kaj več možnosti začne.
Sej veš kako ribice uloviš,lahko da ti uspe kako večjo pol pa sam prefukat ko zmaja.

Jaz bi tako naredil samo moraš biti zeeloo potrpežljiv včasih lahko to tudi traja če pa si sama imej kak solzivec in elektrošoker pol pa sam akcija pa mu zdemoliraš moda in nebo mogel nič.
Robi

Zgodovina sprememb…

Kr_Edn ::

" kuglvinkl :

O Bog... dovolj."

Sorry, kuglvinkl, ampak ponavadi takle AFAIK ni dolg niti pet minut za nazaj.

Punca, tebi pa tole: da boš dobila računalnik nazaj, so možnosti zelo blizu ničle. Amapk mi je pa všeč, ( in tudi edino pravilno se mi zdi) da poizkušaš, ker le to prinese rezultate.

zuz3k ::

Keyser Soze je izjavil:

Par plakatov po okolici? Da vsaj info do tebe pride. Nagrada za vsako pametno informacijo, ipd.

Pa malce več kot 200EUR lahko ponudiš. 200EUR je verjetno vreden laptop sam. Če so pa podatki vredni samo 200EUR (oz. nič) pa ni vredno jambrat. To pomeni en teden oz. krepko manj dela če si res dober na svojem področju.


to je res!

pomisli, če je vreden prenosni 200€ bo lopov ga raje prodal za ta denar, kot da gre reskirat
in ga tebi vrne, njemu se ubistvu j*** za datoteke in ga zanima keš

če pa bi bila nagrada 400€ oz. pač večja kot lahko dobi za prenosni, no 400€ je ok
po moje pa če ti zaupa, da ne boš poklicala policijo pač preda računalnik
Life is a psychological game.

solatko ::

Če je prenosni računalnik vreden 200€, lahko ukradenega šenka ali proda za 100€ maximalno, zato bo rad vzel 200€, pa da nima nobenih problemov. Problem je v tem, da se tisti, ki računalnik ukrade, le tega hitro znebi, za par deset€, zato je naprej težko iskat, pri katerem prekupčevalcu, s to ukradeno robo je.
Delo krepa človeka

RockyS ::

Za par deset € ? Ne sanjaj, vsak se prvo pozanima koliko ima ceno na bolhi.

mihec87 ::

Rocky džanki proda to čimprej za drobiž naprej(pozna stalne kupce ki mu da takoj keš,on pa potem pogleda realno ceno)..Ponavadi ni intelegenca na višku..

Vem za primer ko je telefon star 1 tedn spizdu pa prodal za 10eur v trgovini pa isti telefon 300eur..

solatko ::

RockyS - zgleda, da še nikoli nisi imel ukradenega računalnika v rokah. Nihče ne prodaja ukradenega računalnika na bolhi ali bolhaču, saj potem nebi dolgo prodajal. Kupec pa je blesav, če bo računalnik brez papirjev in oznak (džankiji ne vedo, da se številka računalnika lahko dobi tudi drugače), kupil po ceni, ki je enaka nakupu iz legalnih virov.

Novi, iz trgovine ukradeni prenosniki so se prodajali na črnem trgu, za 10% cene, pa so jih zelo težko prodal.

To je tako kot je napisal mihec87.
Delo krepa človeka

TechBeats ::

Če je kao lokalni (poznan) kradljivec potem pa naj mal policija tega človeka preveri ane?


Pejt na lokalno policijo (Vič) in povej zadevo..
AciD TriP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: TechBeats ()

solatko ::

Policija teh malih dealerčkov ne lovi (ta velkih pa ne ujame), se pa ta golazen v glavnem zbira na določenih mestih in, če bi modri hoteli (pa tudi pooblastil nimajo), bi lahko vsak dan na teh mestih, 3-4x naredili kontrolo dokumentov in jim pač malo večkrat utrujali.
Te sitne lopove imajo radi tudi tožilci in sodniki, saj imajo dela z njimi deset minut, kot primer pa vseeno šteje za statistiko.

Včasih so naši vrli miličniki to poštimal na brzino. Včasih je bil v igri pendrik, včasih malo valanja po marici, pa kakšen mesec v zapor in je bil v Sloveniji vsaj malenkostno, nek red, saj so se barabice kifeljcov vseeno malo bale, danes jih pa vsak lokalni advokat, spravi ob službo, če te parazite samo malo trše primejo.

Demokracija je ena čudna ureditev, če ne moreš ob polnoči skozi Tivoli ali kak drug park, s punco ali sam, ne da bi te oblajal klošerji, džankiji ali skini. Ureditev, v kateri se inkasantov bojijo pošteni, barabe jih imajo pa na plačnem spisku.
Delo krepa človeka

Kr_Edn ::

" solatko :

.......Demokracija je ena čudna ureditev, če ne moreš ob polnoči skozi Tivoli ali kak drug park, s punco ali sam, ne da bi te oblajal klošerji, džankiji ali skini. Ureditev, v kateri se inkasantov bojijo pošteni, barabe jih imajo pa na plačnem spisku."

Oprosti, da te popravljam. Demokracija je čisto v redu. Čudni smo mi, ker ne zahtevamo, da se izvaja. ( Advokate na kratko " špagco", policaji delat, lopovi v zapor).

XrobertoX ::

Kr_Edn je izjavil:

" solatko :

.......Demokracija je ena čudna ureditev, če ne moreš ob polnoči skozi Tivoli ali kak drug park, s punco ali sam, ne da bi te oblajal klošerji, džankiji ali skini. Ureditev, v kateri se inkasantov bojijo pošteni, barabe jih imajo pa na plačnem spisku."

Oprosti, da te popravljam. Demokracija je čisto v redu. Čudni smo mi, ker ne zahtevamo, da se izvaja. ( Advokate na kratko " špagco", policaji delat, lopovi v zapor).

Se popolnoma podpišem pod tole.

+1
Robi

solatko ::

Kr_Edn - Na žalost v demokraciji to no go - advokati imajo špago toliko dolgo, kot jo daje zakon, policaji lahko delajo samo tisto, kar jim dovoli zakon (in na žalost, samo to tudi počnejo), problem pa je, ker zakonodajo pripravljajo in sprejemajo tisti, ki jim je glavni interes, stranka in lastna rit.

Po tej, sprejeti in veljavni zakonodaji, lopovov ne moreš strpat v zapor, malih dealerjev se pa ne splača.
Demokracija je pa v redu, izključno za tiste, ki imajo denar (pa sploh ni važno, kako je pridobljen).
Demokracija je tako utopija, kot je bil nekdaj komunizem, kateremu po osnovi tudi nič ne manjka.
Demokracija (taka kot jo svet izvaja danes)) = Anarhija!

V prejšnjem sistemu, so policaji uporabljali svoje znanje, včasih so malo prekoračili pooblastila, pa se ni nihče kaj dosti sekiral, ker je šlo v glavnem za nepridiprave take ali drugačne vrste.
Na žalost smo vse sposobne policaje leta 1991 poslali v penzijo (so bili pač politično sporni, za pomladanske povzpetnike), pozneje smo še ukinili šolo za kadete, z zakonodajo pa smo še to kar je, naredili brezzobe tigre, ki se lahko znašajo samo nad vozniki, ko gredo malo prehitro, ali naredijo kak manjši prekršek (pravim divjakom, tistim, ki imajo denar in dobre advokate, itak ne morejo do živga), s pravimi kriminalci pa raje sklepajo kupčije, kot, da bi jih resno obravnaval (pri 700€ osnovne plače, si je potrebno zagotovit denar za preživetje), pa še glave noče nihče nastavljat za ta denar.

Največji BS pa je bil ukinitev SDK.
Delo krepa človeka
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova baterija za laptop

Oddelek: Kaj kupiti
5651 (612) N0t0ri0us
»

Pokvarjen trdi disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
3026413 (25012) Wolfman
»

Kateri procesor za HP Compaq 6720s

Oddelek: Kaj kupiti
151594 (1412) Massacra
»

asus boot from cd

Oddelek: Strojna oprema
91767 (1553) ender
»

Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9411431 (9555) trek@s

Več podobnih tem