» »

Ativ s padec v vodo in problemi..

Ativ s padec v vodo in problemi..

ZarodeX ::

Torej telefon samsung ativ s mi je padel v vodo oz. sem se z njim kar lep čas kopal, sem ga osušil, dal v riž, telefon spet normalno deluje edini problem je da se mi resetira vsake toliko časa se ponovno prižge.. recimo na 1x na dan ali 1x na dva dni, včasih opažam tudi 3x v 3 urah, mislim pa da se mi ugasne predvsem takrat ko ni signala
Prejšnji teden sem opazil da mi kaže stanje baterije polno in kar naenkrat se mi izklopi. seveda prazna baterija, torej skos je kazalo da je polna , ampak sedaj spet kaže normalno,

Mogoče ve kdo daj ne narobe?,mogoče baterija ni zdržala vode?, nevem kaj naj naredim s telefonom, je sicer star 3 mesece in še v garanciji, venda nevem kaj naj naredim da bi še dobil nekaj denarja zanj, sedaj si lastim LG optimus G.

Lp. in hvala

Lonsarg ::

Backup baterijo je tako ali tako fajno imeti, tak da si kupi eno kitajsko za 5€, pa boš videl, če je baterije kriva. Te poceni kitajske znajo sicer že po pol leta precej malo časa zdržati, tak da če je baterija kriva se potem priporoča, kako mal bolšo, ni sicer nujno lih originalno, sam da je od ene zaupanje vredne znamke.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

baterija se ne polni

Oddelek: Strojna oprema
3819796 (7232) specing
»

Battery draining issue

Oddelek: Pomoč in nasveti
5810 (709) kriko1
»

Je baterija fuč?

Oddelek: Pomoč in nasveti
112214 (1919) GummyBear
»

PowerBook eksplodiral v Londonu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
519181 (5601) RejZoR
»

Čudni pojavi pro fotoaparatu.

Oddelek: Loža
81763 (1445) Lincolin

Več podobnih tem