» »

Pogosto resetiranje računalnika

Pogosto resetiranje računalnika

marsovc ::

Fantje in nekaj deklet imam en GIGANTSKI problem

med počitnicami sem nabavu nov računalnik, Athlon 2000+ XP palomino, matična je MSI SiS 745, pa še 256 DDR-ja (to sm napisal zato ker bo mogoče kaj pomagalo)
no na novem računalniku se vse lepo instalirov in lepo delal na njem nekaj časa (30 min)
ko se je na lepem resetiral, sm mislu da se je to pač zgodilo

zej ma že podiram rekorde v eni uri se mi resetira minimalno 4

preden se pa resetira se za manj kot sekundo pokaže nek moder ekran

kaj je vsebina na tem "blue screenu" bom poslal kasneje, ker nisem doma

pa še toliko kupil sem ga v Mlacomu

bom poklical na servis, samo upam pa da mi z vašo pomočjo ne bo treba
  • spremenil: V-i-p ()

R0K ::

Jep. BSOD.

MOžno je, da se ti resetira, ker se ti neki pregreva. Možno da je proc, grafična, bilokej. zato poglej če se vsi kulerji, k so na njih uredu sučejo.

Če si ga kupo v mlacomu maš gor vrjetn kazga geforca kirme innovision..sm že slišal za folk, k je mel probleme ker niso ventilatorji (na grafičnih) dobro delali in možno da je pri tebi isti problem..

marsovc ::

sm prov posebej reku nej mi dajo Gainwarda

drgač pa venti se sučejo

vent na cpu ju je na 4000 rmp

temparatura proca je 50 C

pa rko je resetirava se skos

ko pa igram se pa maratonsko

Cosmo ::

Prešvoh napajalnik
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Rambo ::

Tudi sam sem imel taksaen problem. Imam isto Xp 2000, QDI plato... 256DDR 2700 rama......GF Ti 4200...Ko sem hotel igrat igre se mi je recunalnik kar tako sredi igre resetiro.....;(( bil sem na konci z zivci....In potem smo v biosu nastavili visjo temperaturo pri kateri se naj racunalnk ugasne ( ce bi prislo do pregretja). Zazenem igro in racunalnik se NI RESETIRAL, vendar je igra fulllll stekala. In kaj zdaj? Grem v trgovino kupin nov napajalnik (300W)-----prej je tudi bil 300W.......in glej, igre NE STEKAJO VEC:D :D !!! Racunalnik je delal da bolje ne bi mogel...
Prejsni teden sem nabavil se 256 DDR rama. Ga dam v racunalnik in zazenem igro.......racunalnik se zopet kar tako resetira!!!!! Nalozim se enkrat windowse (XP) in isto..hocem ninstalirat igro se mi pojavi kr tk nek error....da nove rame vn in se enkrat instaliram.....stvar deluje......rame sem nesel nazaj v trgovino, dobim nove v petek. Potem bomo pa vidli kaj bo!!

Jaz bi ti svetoval da si kupis nov napajalnik.......z rami je tezko da je kaj narobe al pa tut.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tezave pri menjavanju procesorja

Oddelek: Strojna oprema
291331 (991) SSH
»

256MB DDR400 + 256MB DDR400 = nedelovanje compa :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
101099 (953) kuglvinkl