Forum » Zvok in slika » TV tuner Pinnacle, DVD player, receiver, vcr...kako?
TV tuner Pinnacle, DVD player, receiver, vcr...kako?
PALOMINO ::
Torej,
Po obširnih meritvah, ki sem jih izvedel v svoji sobi sem ugotovil, da nimam kam postaviti TV aparata tako da se bom moral zgleda zateči k drugim rešitvam.
Razmišljal sem o naslednjem, če kupim večji monitor npr. 19" ali 22", TV tuner od Pinnacla PC TV PRO...
problem pa nastane tukaj:
Na TV tuner bi rad priklopil videorekorder ter DVD komponento, sklepam namreč da bi dobil bolj kvalitetno sliko, če bi na TV tuner povezal DVD komponento kot če bi film predvajal preko DVD-ROMa, prosim popravite me če se motim.
Rad bi da mi kdo pove kako bi lahko to izvedel, želel pa bi imeti tudi 5.1 zvok (imam receiver).
Vnaprej vsem hvala za pomoč, nasvete...
Po obširnih meritvah, ki sem jih izvedel v svoji sobi sem ugotovil, da nimam kam postaviti TV aparata tako da se bom moral zgleda zateči k drugim rešitvam.
Razmišljal sem o naslednjem, če kupim večji monitor npr. 19" ali 22", TV tuner od Pinnacla PC TV PRO...
problem pa nastane tukaj:
Na TV tuner bi rad priklopil videorekorder ter DVD komponento, sklepam namreč da bi dobil bolj kvalitetno sliko, če bi na TV tuner povezal DVD komponento kot če bi film predvajal preko DVD-ROMa, prosim popravite me če se motim.
Rad bi da mi kdo pove kako bi lahko to izvedel, želel pa bi imeti tudi 5.1 zvok (imam receiver).
Vnaprej vsem hvala za pomoč, nasvete...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira pretvornika iz composite video v FW ali po drugi poti v PCOddelek: Zvok in slika | 1542 (1372) | Scotch3M |
» | Firewire kabelOddelek: Zvok in slika | 1193 (1004) | CaqKa |
» | Presneti iz vhs na dvd filmOddelek: Zvok in slika | 2430 (2243) | CaqKa |
» | Komponenta ali Rac. enotaOddelek: Sedem umetnosti | 1752 (1483) | Chessman |
» | Kako iz DVD/CD na video kasetoOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (865) | PRiMoZ- |