Forum » Mobilne tehnologije » Android - item is not available in your country
Android - item is not available in your country
Andruxa ::
Torej rad bi inštaliral en francoski app (ventee-privee) in nekaj angleških. Po dveh urah iskanja na googlu že malo obupujem:
- spreminjanje lokacije na FRA v google profilu ne prime
- proxy, poskusil s tremi različnimi francoskimi (tudi preveril da je res francoski), zamanj
- vsakič pobrišem cache od aplikacije google play
- poskusil sem se še odlogirati in zopet logirat z Google accoutom in pa zamenjat google account
vglavnem ne bi rad rootal telefona, ker je na izposojo. Ima kdo kakšen delujoč recept?
a naj ne bi bil Android predvsem odprt sistem, v čem je fora, da te tkole maltretira, ker hočeš namestit nek app, ki je slučajno v drugem jeziku? Sem mislil, da je tko sam pri nas k mamo kapitalistične iphone
inb4 zakaj sploh hočeš inštalirat francoski app ...
- spreminjanje lokacije na FRA v google profilu ne prime
- proxy, poskusil s tremi različnimi francoskimi (tudi preveril da je res francoski), zamanj
- vsakič pobrišem cache od aplikacije google play
- poskusil sem se še odlogirati in zopet logirat z Google accoutom in pa zamenjat google account
vglavnem ne bi rad rootal telefona, ker je na izposojo. Ima kdo kakšen delujoč recept?
a naj ne bi bil Android predvsem odprt sistem, v čem je fora, da te tkole maltretira, ker hočeš namestit nek app, ki je slučajno v drugem jeziku? Sem mislil, da je tko sam pri nas k mamo kapitalistične iphone
inb4 zakaj sploh hočeš inštalirat francoski app ...
Lp, A
- spremenilo: Andruxa ()
Scorpia ::
Pojdi v nastavitve, in omogoci izmisljene lokacije. Nato probaj s temi spremembami, katere si ze izvajal.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Juncker Googlu zaradi Androida naložil za 4,34 milijarde evrov kazni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 43291 (27720) | bpolonca |
» | Lani najslabše leto za proizvajalce pametnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22068 (16958) | Vazelin |
» | Google s Play Stora odstranil aplikacije, ki so ukradle milijone slikOddelek: Novice / Android | 7890 (5289) | vahid |
» | OnePlus 5T (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14224 (9632) | dunda |
» | aplikacija Malcajt (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 16615 (11987) | Manu |