Forum » Pomoč in nasveti » google play programi nalaganje
google play programi nalaganje
pino ::
Ko grem v google play in dam tam moje aplikacije mi pokaže vse aplikacije, ki sem jih kdajkoli nalozil.
Ker sem sedaj nalozil nov rom, pa ne morem nobenega programa nalozit, ker mi pise da so ze nalozeni, ceprav jih nimam na telefonu.
Se da to kako resetirat al kako naj sedaj te programe nalozim.
Telefon je galaxy note.
Hvala
Ker sem sedaj nalozil nov rom, pa ne morem nobenega programa nalozit, ker mi pise da so ze nalozeni, ceprav jih nimam na telefonu.
Se da to kako resetirat al kako naj sedaj te programe nalozim.
Telefon je galaxy note.
Hvala
LP Pino
Grega_K ::
Pred kar nekaj časa sem imel podobno težavo, a se je potem nekako popravilo.
Mislim, da sem spremenil ime naprave v storitvi Google Play na spletu, ampak nisem popolnoma prepričan.
Mislim, da sem spremenil ime naprave v storitvi Google Play na spletu, ampak nisem popolnoma prepričan.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 30859 (24060) | xmetallic |
» | Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 46766 (36674) | Ales |
» | Aplikacije samsungOddelek: Mobilne tehnologije | 2153 (1626) | xda develope |
» | storitve google play note3Oddelek: Mobilne tehnologije | 1241 (861) | pushte |
» | težave - android tablica - google playOddelek: Pomoč in nasveti | 6757 (5810) | BladE_ |