Forum » Pomoč in nasveti » MMC rtvslo
MMC rtvslo
Aphanisis ::
Že dolgo se mi dogaja, da ko predvajam avdio ali video v živo prek MMCja (rtvslo strani)zavihek "Avdio / Video" mi prekinja. Včasih prekine po 5 minutah, včasih po eni uri, včasih prične spet predvajati ... Posnetkov mi ne prekinja, samo to kar se odvija v živo. To se dogaja na različnih računalnikih in različnih ISPjih.
Je imel kdo podobno težave in jo je uspel rešiti? Hvala za pomoč.
Je imel kdo podobno težave in jo je uspel rešiti? Hvala za pomoč.
zee ::
Tvoje tezave niso resljive, ker je vzrok na strezniku MMC-ja in kodeku, ki se uporablja za kompresijo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
ales85 ::
Jaz vsebino predvajam preko VLC in ponavadi program uspe sam ponovno vzpostaviti povezavo. Je pa res, da zadnja dva tedna prekinja veliko pogosteje, kot je prej.
čuhalev ::
4D mi je prenehal delovati na Linuxu, tako arhiv kot tudi v živo. Ne vem, kaj se gredo. Na Windowsih mi že tako ni delal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenašanje torrent datotek legalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25812 (24059) | tekkkno |
» | Zvok prekinja ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2652 (2508) | JOKER |
» | Redbull Stratos - skok v živo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 35574 (22573) | M@73Y |
» | Zvok prekinja pri HDMI povezaviOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1064) | Gathish |
» | KiberpipaOddelek: Loža | 1474 (1197) | hamax |