Forum » Pomoč in nasveti » Spremeba ure in gmail
Spremeba ure in gmail
xmarcx ::
Pozdravljeni.
Zaradi težav z "edinstvenim" softwarjem, katerega ni moč kupiti in mi je pretekla licenca, sem prisiljen nastaviti datum npr. pol leta nazaj. Tako mi stvar deluje brezhibno. Problem pa nastane z gmailom, kateri mi ne deluje (ne delujejo tudi vse strani). Obstaja možnost, da se zadevo uredi?
Hvala.
AM
Zaradi težav z "edinstvenim" softwarjem, katerega ni moč kupiti in mi je pretekla licenca, sem prisiljen nastaviti datum npr. pol leta nazaj. Tako mi stvar deluje brezhibno. Problem pa nastane z gmailom, kateri mi ne deluje (ne delujejo tudi vse strani). Obstaja možnost, da se zadevo uredi?
Hvala.
AM
St235 ::
jap, kupiš licenco oziroma najdeš drug SW in nastaviš pravilno uro.
Kaj drugega bo precej težko, ker gmail je do nezavesti občutljiv na uro.
Kaj drugega bo precej težko, ker gmail je do nezavesti občutljiv na uro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
jacobxe7 ::
Strani ti ne delujejo zaradi certifikatov, mogoce tudi zarad piskotkov probaj jih pocistiti.
British hackers be like
>Biscuits and tea; I'll trace your IP.
>Biscuits and tea; I'll trace your IP.
Invictus ::
zakaj pa ne laufaš tvojega softvera v virtualki?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
poskusil sem pobrisati, ne deluje.... Iščem, če morda obstaja kakšen software, kateri bi googlu pošiljal pravilno uro, PCju pa bi ostala spremenjena... Morda pozna kdo to?
Zanimivo... A v virtualki, lahko nastavim drugi datum? Rabim močnejši pc da vse poganja al ne? hvala
zakaj pa ne laufaš tvojega softvera v virtualki?
Zanimivo... A v virtualki, lahko nastavim drugi datum? Rabim močnejši pc da vse poganja al ne? hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xmarcx ()
GupeM ::
Lahko nastaviš poljuben datum. Če rabiš pa močnejši PC je pa odvisno od tega kakšnega imaš zdaj.
Problem je edino ta, da mi ne dovoli namestiti iso file, napiše mi, da je to kopija cdja in ne spusti instalirat... spet sem mrzel.. :/
fosil ::
Lahko probaš obstoječi disk pretvorit v virtualnega in ga nato zalaufat v virtualki.
Recimo s programom disk2vhd
Recimo s programom disk2vhd
Tako je!
blaz_ ::
enkrat sm nek vidu, da se je pri enmu programu v bistvu sprožu najprej en ukaz za nastavitev datuma, potem pa ukaz za zagon programa in ta datum je potem veljal samo v tistem programu, ne vem pa več kak
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel je Oraclov VirtualBox 6.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 19766 (5979) | MrStein |
» | Dual boot - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2346 (2138) | Invictus |
» | Chrome z milijardo uporabnikov, namizni vladar pa ostaja Internet Explorer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 36752 (30065) | MuadDib |
» | EPUB kopiranje ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3376 (2884) | poweroff |